• Alvi

    Finaste Klamajs finaste tråd om henne och finaste L...!

    Den här tråden handlar om Klamaj och hennes söta L. Här stöttar vi och hejar, gråter och skrattar, hatar och älskar.

    Tråden är inte 100 % Klamajig, utan man kan skriva en rad eller tio om sina gullefjun eller om livets goda eller onda om man är någon annan också, såklart!


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Svar på tråden Finaste Klamajs finaste tråd om henne och finaste L...!
  • Alvi

    Halloj Klamaj, hur har ni det? Jag hoppas att det är fint...? Kram!


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Alvi
    Klamaj: Åh, jag hoppas verkligen att du får mycket VB...! Det må låta sniket och fel, men Liljas VB har betytt enormt mycket för oss, inte bara som hjälp för Lilja, utan för hela vår familj. VB, arv och efterlevandepension har hjälpt oss att tuffa på när ekonomin har varit hård, och ett tufft liv kan faktikst kännas lättare om åtminstone ekonomin hålls ovanför ytan...!

    Jah håller med det som några av de andra har sagt - du låter mer positiv nu och det är härligt...! För att inte tala om hur frissebesöket låter! Vad fin du ska bli!!

    Vilken färg blev vagnen? Förstår känslan när du såg den lilla tultan... Ingen kul känsla alls... Kram!
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Alvi

    Men faan då, att han dels ska hoppa runt som en liten jäkla fortiskille som nyss har upptäcks sex, och dels att han nu har hittat någon, som är som du en gång var... JAg säger lite tvärtom Topdog här ovan - KLART att du blir bitter... Herregud, JAG blir bitter av att läsa det... Hur var dagen idag? Hur har du det med hälsan?

    Du är tuff och stark och någonting säger mig att du kommer att bli en lycklig, tillfreds, harmonisk L-mamma som en  dag återigen kommer att njuta av livet...!


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Alvi

    Piiiip: Jag undrar var både Myran och Klamaj är.... *börja oroa sig så fort det går en dag utan skriv i trådn*


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Alvi

    Men Myran, vad ledsen jag blir av att läsa om er... Fy så jobbigt, det måste smärta enormt att se sitt barn i kramper...! BLir hon ledsen av det själv, har sett på youtube att barn kan bli ledsna och förvånade vid iallafall IS....


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Alvi
    Klamaj: Åh, ring du en vän, det brukar väl oftast hjälpa litegrann vid ledsenhet...

    Vad gör du när L är på dagis? Tar du hand om dig själv sådär som du skrev att du skulle - långa promenader och återhämtning eller stressar du runt?
    Skönt att det går bra - med lite tur är han så van vid dagis när mammigheten väl sätter in så då blir det lugnt ändå .Mina barn har aldrig varit särskilt mammiga, men de få gånger de har gråtit när jag har gått skär det ju i hjärtat, och varje skär man lyckas vara utanär ju bra...

    Vilken vikt har du legat på förut? Bra bra att du är på väg upp...

    Kram!!
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Alvi
    Myran: Åh fy så hemskt det låter... Jag googlade på Aicardi, hur kommer det sig att du funderar på det? Googlat fram det...? Been there, done that.... Fy så jobbigt för er att inte veta vad allt beror på...! Åh, usch usch usch, har inget positivt alls att säga... Kram på er....

    Klamaj: Okej, så det är ju inte faaaaasligt mycket vikttapp... heja på, snart är du i din gamla kropp igen...

    Vet du hur stor risken är att det blir kramper igen om du proppar i honom Alvedon eller så konstant? Hur mycket minskar risken liksom...?
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Alvi
    Myran och Blennerup: MEn åh, vilka liv ni har... jag är ledsen om jag kör ner er ännu mer i marken nu, eller gör er ledsna, men varflr just ni!? Eller snarare, varför måste någon ha det så jobbigt...! Vad ni måste lida, och Blennerup, er lille vattenkokare... vilken kämpe!!
    Kramar till er! (med tårar i ögonen)
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Alvi
    Klamaj: Här kommer jag och är sådär läskigt positiv igen men - vad kul med anonymous-träff!! Säkert en del ångest och tårar, men gemenskap är en sak man ICKE ska förakta, jag hoppas SÅ att du kommer iväg! Så härligt att det finns såna träffar!!!

    Och angående perkulator - vad säger de att det beror på? Lilja lät väldigt hmm... hur ska jag förklara...? "skrapig" som liten... Som när man själv (sitter och försöker hitta rätt ljud själv nu... ) andas in med lite inblandning av stämbanden, fast ändå med gurgel och så i.... SÅ lät Lilja hela sitt första år och lite till, och varenda sjukvårdspersonal vi träffade sade "Oj vad hon låter! Är hon förkyld?" och varenda gång svarade vi "Nej, hon bara låter så ändå".

    Det sades att hon hade "uppmjukat brosk" eller nåt i den stilen och att det skulle växa bort innan hon fyllde ett. Som sagt hade hon ju det även efter ettårsdagen, men nu är det borta sedan länge och jag minns inte alls när hon blev av med det. Kanske 4 månader senare.... Har det blivit bättre hos L eller är rosslet i samma stuk som för ett år sen?
    Once you try menskopp you´ll never go back!
Svar på tråden Finaste Klamajs finaste tråd om henne och finaste L...!