• Minna72

    Minnas XII

    Tråd nr 12! (fortsättning på Från Svårt till Väntar med + i aug/sept!, Minnas tjejer och Minnas tjejer II-XI)

    I: www.familjeliv.se/Forum-11-237/m12469381.html
    II: www.familjeliv.se/Forum-11-237/m15172866.html
    III: www.familjeliv.se/Forum-11-237/m17930634-1127...
    IV: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m21252724-512....
    V: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m24210928-1.ht...
    VI: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m27283946.html
    VII: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m30060536.html
    VIII: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m33143188.html
    IX: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m35620754.html
    X: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m38604075.html
    XI: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m41756849.html

  • Svar på tråden Minnas XII
  • cirkel

    Ett annat tips: För er som vill sälja eller köpa begagnade Ikea-grejer är det gratis att annonsera här till 1/8. www.iloveikea.se/

    Jag har lagt ut lite grejer och det var faktiskt en som ringde och frågade om en sak inom en timma! Fast än har inget blivit sålt.

  • Joffe

    Grattis TIm

    Tänk vad nära till BF Rossy, spännande att se vad som kommer ut, jag tycker det är så kul att se hur olika personligheter de faktiskt har redan som bebisar

    Eddie verkar bättre i dag, han var dock lite ledsen i natt, typiskt eftersom Leon sov i SIN säng till kl 06,17 Jag hade kunnat sova gott annars

    Jag har en förmåga att greja för mkt, har svårt att släppa saker när jag ser att det behövs göras, har länge tänkt att jag tex ska sova middag men så fort jag lägger mig så kommer jag på nått.

    Bra länkar Cirkel!

    Nä nu ska jag prata lite med Eddie, Leon ligger i soffan och kolla på Dora, trist väder i dag men jag hoppas på uppehåll i em så vi kan gå ut.

    Kram

  • cirkel

    Grattis Tim! Spännande med 2-årsdag nu när de förstår så mycket mer.

  • förväntan

    GRATTIS TIM!!! HURRA HURRA HURRA!

    Rossy, förstår att du blir trött på att jobba så mkt. Jag har varit ledig nu i drygt 1 månad och det är både skönt och behövligt. Hoppas du har möjlighet att jobba mindra. Det är verkligen tyngre denna gången

    SJälv har jag 41 dagar kvar till bf. Verkligen tur att det går framåt. Jag vet inte om jag klarar att gå över tiden denna gången. Tror min mage kommer att explodera i så fall. Den lilla busungen ligger i allafall på tvären för tillfället så den är inte redo ännu .

    Kun, hur mår du, inte långt kvar nu. Kan ju komma när som hellst.

    Joffe skönt att lille E är bättre idag. Visst är det typiskt att man aldrig ska få en god nattsömn. Hos oss är det katten som bråkar om M sover bra

  • Minna72

    Grattis Timpalainen!!!

    Tittar bara in som hastigast och önskar er alla en skön vecka. På söndag åker vi alla tre på en veckas semester till Kreta. Det skall bli sååå skönt!

  • Betty2

    Åh ny tråd.

    Här kommer ett jätteGRATTIS till Tim en dag i efterskott! Hoppas 2-årsdagen var riktigt rolig och tårtan var god. (JAG är övertygad om att tårtan var god, men av erfarenhet från vårt 2-årskalas vet jag att det inte är alltid som 2-åringar är så förtjusta i tårta, även om alla vuxna tycker om tårtan. )

    Minna: Underbart med semester på Kreta!

    Nej nu måste jag passa på att läsa en jobbartikel innan killarna vaknar från sin em-lur. De sover ovanligt länge i dag efter en helt urusel läggning i går, då de inte somnade förrän efter halvelva. (Så det blir väl svårt i kväll med kan jag tänka mig, men jag antar att de behöver sova nu när de bara sov 7 timmar i natt...)

  • Rossy
    Tack för alla grattisar! Det blev en lyckad födelsedag med god tårta . Och som Betty sa, Tim gillade idéen med tårta men tyckte inte om att äta den. Han fick en glasspinne istället som var mycket godare och roligare att äta. Favoritpresenten var spisen med tillhörande kastruller och kanna. Oj, vad han tjatar om att han lagar mat nu. Ställer sig vid sin spis och bjuder sen oss på köttbullar med potatis och kaffe .

    Och visst är det mycket tyngre att vara gravid den här gången. Något som ni som redan fått syskon skrivit tidigare, men som jag först fattat nu. Jag klagar över att jag har svårt att ta igen mig, men samtidigt är jag som Joffe och har svårt att få ro att ta mig vilopauser. Jag kommer också alltid på något som jag borde fixa med och gör det istället för att lägga mig. Egentligen j-ligt dum egenskap.

    Idag strålar solen i Stockholm och vi ska väl ta oss ut en sväng. Kanske sätta oss på något gott fik i solen. Det är skönt att inte ha något planerat idag. Tim älskar sin trehjuling så vi tar långsamma promenader så han hinner cykla med (fast det går fortare om han trippar med sina fötter på den och tar sig framåt ).

    Är Minna på semester nu? Hoppas på en SKÖN vecka för minna-familjen!
  • Joffe

    Hej på er!

    Hoppas alla haft en bra helg !

    Vi var och bowlade i ulricehamn i går men sambons familj, hans ena syster fyllde 45 så alla syskonen + fam samlades där och fikade. bowla, middag och sen fika igen, det är en bit att åka så vi var hemma sent.
    Pojkarna skötte sig som tur va exemplariskt

    I dag har jag o E inte gjort så mkt, L & hans far var med en kamrat och kollade över lite grejer på hans båt.

    Funderar på att åka till Haga i morgon och spana in villervallas butik, har fått en sommarsuit som är för liten och den måste bytas, ska bara få tag på personen kvittot först.

    Kul med trehjulingen, L har inte klurat ut hur man trampar ännu men det kommer nog

    Gnatt!

  • förväntan

    God morgon!!

    Idag ska jag iväg och laga mitt avgasrör och göra en ombisiktning. Vill verkligenen, så himla tråkigt. Men tur att man slippper laga själv . Har en massa växtvärk i magen, det stramar i huden. Busungen verkar igen ligga på sne eller tvären så den verkar ju inte ha så ont om plats när den kan flytta runt så mkt. Börjar känna mig som ett freak nu när man är kort och har en gigantisk mage.

    Rossy, vad bra att kalset blev lyckat. M gillar inte heller tårart, undra om de tillslut lär sig att det är gott . Vi använder också trehjuling ofta, men M är fortfarande lite kort så han når inte pedalerna så bra så det bli att knuffa på, vilket jag inte orkar längre.Hur känner du dig nu?? Har du möjlighet att gå ner i tid??

    Joffe kul med lite shopping.

    Hur mkt förbredde ni innan syskon kommer? Känner mig så avslappnad och känns som man har allt. Men kom just på att det kanske är bra att hyra en bilstol till liten.... vad är det mer man måste göra???? . Hjärnsläpp!!

    Grattis vill jag också säja i efterskott till Hklemer och Amanda.

Svar på tråden Minnas XII