• Minna72

    Minnas XII

    Tråd nr 12! (fortsättning på Från Svårt till Väntar med + i aug/sept!, Minnas tjejer och Minnas tjejer II-XI)

    I: www.familjeliv.se/Forum-11-237/m12469381.html
    II: www.familjeliv.se/Forum-11-237/m15172866.html
    III: www.familjeliv.se/Forum-11-237/m17930634-1127...
    IV: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m21252724-512....
    V: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m24210928-1.ht...
    VI: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m27283946.html
    VII: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m30060536.html
    VIII: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m33143188.html
    IX: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m35620754.html
    X: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m38604075.html
    XI: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m41756849.html

  • Svar på tråden Minnas XII
  • cirkel

    Grattis Vilya & Sidney i efterskott! Vad tyckte de om sina födelsedagar?

  • Betty2

    Hej!
    Är för trött för att skriva ett "riktigt" inlägg nu, och svara på allt jag hade tänkt... Men ville ändå fråga något som jag säkert kommer glömma bort annars.

    Joffe: Tävlade du möjligtvis på radion (Mix Megapol, morgongänget) nu i veckan? Hörde en röst där som jag kände igen, och tyckte att hon presenterade sig med ditt namn (om jag minns rätt vad du heter egentligen ).

    Förresten tycker jag att det skulle vara jättekul med en Gbg-träff, som Cirkel föreslog.

    Snart dags att sova... zzzz.... (Det var en väldigt seg och ovanligt jobbig läggning här i kväll så jag har bara fått sådär en halvtimme "egentid" efter att jag lyckades lägga en sovande J i sin säng...)

  • maja under eken

    God morgon!!

    GRATTIS alla tvååringar i efterskott!!! Snart e alla våra gullungar 2 år ju, fy tusan - tiden går alldeles för fort!!

    Jag hoppas o tror att alla har haft en underbar helg i solen! Tycker alla sjukdomar verkar ha ebbat ut i takt m att tempen stigit utomhus. Vi har haft en helt underbar helg m massa umgänge m vänner o på tu/tre man hand. Vi var på nyöppningen av vårat utomhusbad, jisses va folk! De har fått gamla vatetnrutschebanan fr stora badhuset inne i stora staden. Passar alldeles utmärkt i vår lilla by. De säljer hemmagjord glass o den e så god, Elvira mumsade i sig en stor strut o njöt för fullt! Jag brände ryggen, bra innan Mallorca..

    Essi, skönt f både Mio o dig att han får va lite längre på lugna dagis Snart e hon lugn o nöjd liten solstråle, håll ut!

    Skriver mer sen, måste jobba.

    Jag mår förresten bättre. Hade riktigt lågt BT så d var därför d snurrade. Har ff ont i halsen men d verkar inte bli värre iaf.

    Kram så länge


    Elvira - Livets Solstråle!
  • Meleah
    cirkel skrev 2009-05-31 13:30:41 följande:
    Grattis Vilya & Sidney i efterskott! Vad tyckte de om sina födelsedagar?
    Ja, Vilya har haft kalas i dagarna tre som en äkta prinsessa. Det började i fredags på hennes födelsedag och slutade i går. Mamman är helt slut och kroppen känns som om den skulle blivit överkörd av en buss, men Vilya är nöjd och leker med allt fint hon har fått. Hon fullkomligt älskar att stå i centrum, den ungen. Inte brås hon på mig inte...det var roligt men det är också skönt att det är över.

    Nu kan jag bara vila min onda, tjocka kropp tills Silas föds.
    ★ Vilya 070529 ★ Pl Snitt 090715 ★
  • Minna72

    Godmorgon! Kikar bara in och berättar att jag är hemma igen efter en solig vecka på Kreta. Vi har haft kalasväder och bodde på ett suveränt hotell men det är samtidigt inte en dans på rosor att vara på solsemester med en 2-åring (märkte vi)... Har varit rätt jobbigt faktiskt med två trötta föräldrar som inte sovit bra (bl.a. pga en liten Öki-propeller i sängen) och varit mycket irriterade på varandra mest hela tiden... Sen har det inte varit så lätt att underhålla en springglad 2-åring (speciellt inte med grekisk trafik runt hörnet och endast fyra böcker med som lästs från alla håll och kanter) som man inte kan lämna oövervakad ens en liten stund vid poolkanten... Samtidigt har det varit en härlig upplevelse att resa med Öki som är så otroligt medveten om omvärlden och pratar otroligt mycket hela tiden!

    Skall läsa tillbaka och återkommer!

  • Pess
    Minna72 skrev 2009-06-01 10:57:44 följande:
    Godmorgon! Kikar bara in och berättar att jag är hemma igen efter en solig vecka på Kreta. Vi har haft kalasväder och bodde på ett suveränt hotell men det är samtidigt inte en dans på rosor att vara på solsemester med en 2-åring (märkte vi)... Har varit rätt jobbigt faktiskt med två trötta föräldrar som inte sovit bra (bl.a. pga en liten Öki-propeller i sängen) och varit mycket irriterade på varandra mest hela tiden... Sen har det inte varit så lätt att underhålla en springglad 2-åring (speciellt inte med grekisk trafik runt hörnet och endast fyra böcker med som lästs från alla håll och kanter) som man inte kan lämna oövervakad ens en liten stund vid poolkanten... Samtidigt har det varit en härlig upplevelse att resa med Öki som är så otroligt medveten om omvärlden och pratar otroligt mycket hela tiden!Skall läsa tillbaka och återkommer!
    Tjoho, och vi som åker till Kroatien om två veckor . Men vi har helt räknat bort läsning i solstolar vid poolkanten detta år (Kanske en timme när damen sover middag i vagnen ) Har hyrt bil och får åka runt och kolla på saker ist- och bada korta stunder.

    Skickar oxå iväg ett stort grattis till alla nyblivna 2-åringar
  • maja under eken

    Välkommen hem Minna, kul o se dig! Saknar dig!

    D lät ju sådär att ni mest gått o varit irriterade o trötta. Hoppas ni på nåt sätt lyckats ladda batterierna lite iaf. Bara miljöombyte kan ju göra underverk. Hur mår M? 100 år sen jag frågade..

    Jag åker ju t Mallorca imorg o jag kommer ha m mig både stickning o bok.. Men jag har ju en Morfar m mig... Han ser SÅÅÅÅÅ mkt fram emot o plaska vid vattenkanten hela dagarna.

    Hoppas bara att fröken ändrar inställning t vatten... förvarnade Morgfar igår o sa att hon kanske inte kommer älska vattnet. I lördags på nypremiären så doppade vi hennes fötter o hon grinade o ropade: Bill INTE, bill ha SKOOORNA!!... D var kallt...

    Puss o kram på Pess o Minna!


    Elvira - Livets Solstråle!
  • maja under eken

    Fy va taskigt d där verkade då!

    Hej Meleah!!! Kul o se dig oxå, glömde dig när jag läst Minnas inlägg!

    Va roligt m sån massa kalas! Men jag förstår att du e trött!!

    Kul namn! Silas! Passar fint t Vilya!

    kram kram!!!


    Elvira - Livets Solstråle!
Svar på tråden Minnas XII