• Minna72

    Minnas XII

    Tråd nr 12! (fortsättning på Från Svårt till Väntar med + i aug/sept!, Minnas tjejer och Minnas tjejer II-XI)

    I: www.familjeliv.se/Forum-11-237/m12469381.html
    II: www.familjeliv.se/Forum-11-237/m15172866.html
    III: www.familjeliv.se/Forum-11-237/m17930634-1127...
    IV: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m21252724-512....
    V: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m24210928-1.ht...
    VI: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m27283946.html
    VII: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m30060536.html
    VIII: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m33143188.html
    IX: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m35620754.html
    X: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m38604075.html
    XI: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m41756849.html

  • Svar på tråden Minnas XII
  • Kun

    Så annorlunda det är att tvätta en tjej förresten.
    Dom har ju äckliga sega flytningar (ialla fall min tös) som kommer ut från snippan . Läkaren berättade idag att det även kan komma mens , skumt tycker jag.


    Det bästa en far kan göra för sina barn,är att älska deras mor
  • Rossy
    Kun skrev 2009-07-03 20:52:05 följande:
    Förmodligen blir flickans namn Meja, jag hade tänkt att fundera ett bra tag till, men herregud vad alla tjatar om namn... Först tänkte jag Nora men då sa karln att det rimmar på Hora (vilket ju är sant iofs ...) och Fanny tänkte jag också men då var det någon som sa att det finns en bok med någon prostituerad kvinna som heter Fanny Och Agnes det hette vår döa katt och Wanja det är lundby wedin och Livia tänkte jag också men då tror väl alla att vi glömt O:et...Ja hur man än vrider och vänder på det så...Nope! Meja blir bra - Punkt slut - Jag tror jag har drabbats av amningshjärnan redan Tack för infon Essi
    Kul resonemang . Meja är jättefint!
  • Joffe

    Ett stort grattis till Fam Pess
    Kul att du berättade innan förlossningen

    Det där med namn är inte lätt och oavsett vad man väljer så finns det alltid en åsikt eller att det rimmar på nått, Måns & Meja blir kanon!

    Här har det varit en varm dag igen och som tur e så kom min lillasyster så jag fick lite hjälp när vi åkte till sjön, alltid bra att ha en extra hand.

    Pop-rean var jag på förra veckan, shoppade inte så himla mkt bara lite vantar till nästa vinter och stumpor
    I går shoppade jag till mig själv, kom hem med en kort jeanskjol, 2 par jeansleggins och  en klänning/tunika.
    Det var även rea på name it  där köpte jag 3 par shorts + en tröja till Leon

    Nu mot dusch o säng, hoppas på att grabbarna sover sött hela natten

  • cirkel

    Åh, här möts man av fantastiska nyheter!!!
    GRATTIS Pess!

    Och förväntan är säkert på förlossningen nu i den oliiiidliga värmen.

    Själva kom vi hem till ett hus som var 28-30 grader varmt beroende på var man mäter...

    Emma har 2 nätter av 3 i husvagnen vägrat att somna före kl 23 när vi har kommit isäng. De 2 dygnen sov hon 8½ och 9 timmar. Hon har sina trix för att hålla sig vaken även när hon är supertrött, envis som 17!
    Sista kvällen däckade hon i vagnen när min syster och svåger tog henne på promenad, vilket var superskönt. Rätt påfrestande att inte få ngn som helst vuxentid (för att sova middag kan man ju inte göra om man inte är på dagis eller åker bil)

    Att bada var iaf superkul, tyckte Emma.

  • Minna72

    Cirkel, vi har samma (sommardygns)rytm varje dag nu: Öki somnar 23.00 (!) och vaknar ca 9 timmar senare. Visserligen skönt att få lite mer sovmorgon än vanligt, men jag håller med dig, vuxentiden är obefintlig.

    Kun, Meja är kalasfint!

  • Pess

    Här finns en liten madam till som har VÄÄÄLDIGT svårt för att somna på kvällarna. Gör allt för att hålla sig vaken (och lyckas allt som oftast). Somnar dock lätt och snabbt för sin em-lur.

  • cirkel

    Skönt att höra att Emma inte är den enda som krånglar med sömnen, men förstås trist för er. Läggningen var krånglig sista veckan innan vi åkte iväg också, eller kanske ännu längre.

    Kun: Jobbigt med namn men Meja blir gulligt! Jag gissade igår på att ni skulle välja Emilia.

    Skönt att det ska bli svalare nu. Vi har massor att packa upp och tvätta efter vår lilla campingtur...

    Sofia har förresten också varit svårare med läggningen när vi campade och så blir det väl många amningar på morgonkvisten.

    Ska förresten berätta ngt lite komiskt:
    Första morgonen i husvagnen vaknade inte Emma förrän kl 9 och jag flög upp med ett "fantastiskt!" till T, slängde på mig kläder och kände mig utvilad och pigg. Jag kollade nämligen på husvagnens klockradio som jag hade ställt in rätt tid på.

    Nä, klockan är bara 7 säger T och efter en blick på min egen klocka kunde jag tyvärr konstatera att han har rätt och kände jag mig plötsligt inte lika pigg längre...
    På ngt mysko vis hoppade den speciella klockradion över 2 timmar/12 timmar!

    Jag tyckte att det var lite konstigt när jag ammade Sofia den första morgonen. Jag kollar alltid vad klockan är när jag startar amningen och jag trodde inte att jag hade slumrat till, men tiden hade rasat iväg när jag tittade nästa gång.

  • förväntan

    Här är magen fortfarande kvar. Är as-sur på bebis som bara luras där inne. Har haft förvärkar sedan 5 dagar tillbaka. Varje dag blir de lite kraftigare och sitter i längre tid, igår typ under 7 timmar och kom typ var 5-10 min. Gör ganska ont också ner i benen. Men sen så bara slutar det!!! Jäkla skit. Igår var vi även på bröllop vilket var jättekul, men jobbigt att sitta vid middagen med sådana förvärkar utan nytta?? Hotar bebis att den får stanna där inne för evigt om den inte kommer ut NU!!!!

    Kun, Meja är ett jättefint namn. Visst är det svårt och hur man associerar namn till andra människor och saker.

    Cirkel vad mysigt med eran kampingtur. Vilken knäpp klockradio , synd att du fattade att den var 2 timmar snabb så du inte kände dig utvilad resten av dagen.

  • Nafrung

    Å Pess. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!! Guud så kul, hoppades verkligen att ni skulle försöka igen, men ville inte fråga.   Och sköööönt med finfina kub och ul resultat. Blir säkert alldeles fantastiskt med 2 1/2 år mellan barnen (höll på att säga tjejerna, för det känns verkligen som det blir en tjej till... har ni kollat förresten?)

    Har ni flyttat nu då? Och hur trivs ni? Nu får du allt komma in här och berätta lite om nya lyan också!!

    här är det bättre nu när mannen kommit hen från jobbresa och det inte är så fasligt varmt. Jag har verkligen lidit i veckan av värmen. Sd har jag också en hel del och också lite värk i magen. Men förutom det så har det ändå gott ganska bra att vara själv med T. Vi har tagit det VÄLDIGT lugnt - och ätit hel del våfflor.

    En sak jag är lite sur på dock är att mvc verkar ha tappat bort mitt urinprov, alt provsvar. Skulle göra ett prov pga sd och värk, men inget svar minsann....

Svar på tråden Minnas XII