• toksnippa

    Akademiska Sjukhuset - del 4

    Tack jeskan för påminnelsen per mail!

    Här är det rätt stiljte, har väl inte så mycket nytt att komma med. Är paus till hösten.

    Håller tummarna för ni andra som gör och hinner med ett sista försök innan uppehållet i sommar!!!

  • toksnippa

    Kikar in en liten vända för att kolla hur det går/gått för er. Är inte så aktiv just nu när vi ändå inte kan göra något förrän de öpnnar och kör igång med donatorinsem igen. Men tänker på er andra!!

    Ha en fortsatt skön sommar!

  • toksnippa

    Gjorde en ytterligare äggledarspolning (min första spolning gjordes för drygt 6 år sedan under vår utredning) och fått besked att jag har nu tveksam passage vänster sida och tillfredställande på det andra.

    Så måste kontakta RPC och höra om det fortfarande blir DI eller om de anser att vi ska köra IVF med donatorspermier.

    Det ska då alltid vara något..........! Men skönt att det kollades upp ändå istället för att kanske göra inseminationer som ev. inte skulle göra någon nytta.

    Men de på RPC verkar ha full rulle, kommer ju inte ens fram i luren utan alla sköterskor på är språng

  • toksnippa

    Jag läser mest för känner inte att jag får någon respons på det jag skriver här.

    Närmar sig testdagar för somliga här, jag blåhåller mina tummar för er. Vill också börja komma igång!

  • toksnippa

    Skönt att något inlägg utav mig syns iallafall ;) Vet inte men jag är nog duktigt låg efter beskedet med äggledarspolningen - kunde inte ens göra den i vaket tillstånd då livmodertappen bråkade och tryckte ut katetern hela tiden så fick sövas ner. Är väl lite känslig när jag oroar mig att livmodertappen ska sätta käppar i hjulen, känns ju sådär lagomt att veta att man mer eller mindre måste gå igenom IVF och hur ska det gå med tappen då? Tuppade ju av efter flera försök, kroppen sa väl ifrån till slut :(

    Jag o maken har upplevt att vi fått vänta länge i väntrummet, först kuratorn som tog sig nästan 25 minuter att komma från utsatt tid, sedan nästa vända fick vi sitta och vänta 15 minuter. Maken är inte den tålmodigaste heller - han skulle ni känna igen om ni såg honom om vi får vänta länge på att komma in - ser jäääätteutråkad ut och lite småtjurig ;)

    Men man får väl hoppas att trots de "extra" väntetiderna kommer det något gott ur det hela i slutändan.

  • toksnippa

    Love2010: Ja IVF med donerade spermier är det ju tänkt att vi ska köra på, hur det nu går pga livmodertappen?! Vi har diskuterat fram och tillbaka hur vi ska göra, jag är inte sugen på att ta hormoner i onödan och det visar sig att de inte kan göra IVF på mig pga tappen.

    Tjing: tyvärr har jag inte gjort någon insemination redan, det var tänkt så men Johannes ville att jag skulle göra en ny spolning då min senaste spolning var "gammal" i journalen (6 år sedan). Så pga min livmodertapp så kunde vi inte göra spolningen i vaket tillstånd och jag fick vänta ytterligare för att göra den under narkos.
    Jag vet att tappen min är så här då den är hård och svår att ha att göra med som gynläkaren uttryckte sig. Smärtan var verkligen hemsk efter så många försök trots lugnande och smärtstillande sprutor på fyra olika ställen på tappen :-S

  • toksnippa

    Kayla: KRAAAAM! Naturligt att känna sådär, trots man inte vill. Ös ur dig här hos oss om det känns bättre.

  • toksnippa

    Tjing: näe det är ju det. Tog upp diskussionen när jag ringde dit men då sa sköterskan att de gjorde inga sövningar men att jag fick ta upp det med Johannes när han hör av sig. Känns ju kul..

    Ligger mycket bakom det hela varför jag är lite anti att ta hormoner i onödan. Min mamma har elakartad livmodercancer och hennes cancerläkare ser att det är risk att hålla på med hormoner då cancern är ärftlig och gärna triggas igång med hormoner. Så vi får väl se hur det blir framöver, skickat journaler till Repro så de borde ju kommit in vid de laget - bara vänta på samtal alt. kallelse för möte då.

  • toksnippa

    Han skulle höra av sig, men det verkar då gå segt. Får efterlysa honom i nästa vecka så man kan få en pratstund med honom.

    Skönt att höra att du upplever det så, jag hoppas att det ska gå smidigare än spolning om jag nu måste vara vaken. Hua hua! Galet vad man ger sig in på.. *s*

    Hur pass lång tid brukar äggplocket ta? Och återinföringen?

  • toksnippa

    Jeskan: Blåhåller tummarna för dig/er!

    Love2010: Ja Johannes är jätteduktig! Har inte lyckats kommit fram i kön de få tillfällen jag försökt ringt, jag verkar då alltid ha otur för att komma fram! Men jag ger mig inte.

    Tjing: GRATTIS GRATTIS!!!

    Lena1979: Kul att du är tillbaka igen och spanar här Tyvärr kan jag inte svara på din fråga om lisstråden för det har jag ingen koll på längre. Snart dags att köra igång för er då, hoppas det kommer gå bra!

Svar på tråden Akademiska Sjukhuset - del 4