• CloudBerry the 1st

    Vad är det för fel på idiot-ungar som slår andra barn?

    Seriöst alltså?

    Vad är det för fel på dessa barn? Var är empatin och förståelsen?
    Såg en sak idag som gör mig så förbannad!

    Jävla snorungar.


  • Svar på tråden Vad är det för fel på idiot-ungar som slår andra barn?
  • Ullis 10

    CloudBerry the 1st skrev 2009-07-17 09:49:08 följande:


    Så om barnet mår dåligt så är det en ursäkt till att få förstöra någon annans liv?
    Precis så tänker jag.
  • FamBroberg
    CloudBerry the 1st skrev 2009-07-17 09:49:08 följande:
    Så om barnet mår dåligt så är det en ursäkt till att få förstöra någon annans liv?
    Inte en ursäkt, men det kan väl vara en förklaring?
    Det som är sorgligt är väl att du som mamma till ett annat barn, var tvungen att ingripa och att inga fröknar var där?

    Jag tycker ditt handlande var skitbra och det måste komma fler av den "sorten", som vågar ingripa, det jag däremot inte gillar är att du blir otrevlig på en gång i dina inlägg.
    Jag anser inte, men det är bara min åsikt, att man som vuxen har rätt att kalla barn för tjockisar och idioter. Snorunge är väl "OK", den som aldrig kallat ett barn för snorunge bakom dens rygg, var vänlig kasta första stenen..
  • SomeOone

    Gillar inte alls ungar som slår andra barn! Nej ren brist på uppmärksamhet som förälder , Och måste verkligen vara dålig barnuppfostran i vissa fall!
    Har själv varit med om UNGAR som slagit min son (Ja allt är väl inte med flit)
    Men sånt ser och märker man ju som förälder.. NEJ jag säger absolut ifrån om inte min son redan hunnit göra det !!

    Men som sagt har det ju mycket med i vilken ålder man är i !
    Barn från 6-12 år borde ha lärt sig att man inte slår andra, Många gånger om man mår dåligt eller ha det dåligt hemma så kan det gå ut över andra.

  • SomeOone

    CloudBerry the 1st skrev 2009-07-17 09:49:08 följande:


    Så om barnet mår dåligt så är det en ursäkt till att få förstöra någon annans liv?
    Och nej det är så fan heller en ursäkt att göra illa anda bara för att man själv mår piss Även fast det ofta kan bli så ! Föräldrar har ett ansvar i det hela, Man ska respekera andra människor och lära sina barn hur man uppför sig (med det inräknat att man ej ska slå andra barn)
  • FamBroberg
    SomeOone skrev 2009-07-17 10:12:06 följande:
    CloudBerry the 1st skrev 2009-07-17 09:49:08 följande: Och nej det är så fan heller en ursäkt att göra illa anda bara för att man själv mår piss Även fast det ofta kan bli så ! Föräldrar har ett ansvar i det hela, Man ska respekera andra människor och lära sina barn hur man uppför sig (med det inräknat att man ej ska slå andra barn)
    Det är väl ingen som suttit och sagt att man INTE ska göra det? Tvärtom, tycker alla i tråden är rörande överens om att barnet gjorde fel, och att TS gjorde rätt som ingrep?

    Men helt ärligt, pratar vi om en 22-åring som mår piss så är det VERKLIGEN inte okej att slå ner någon. Finns ingen ursäkt.
    Men en 12-åring tänker inte på samma sätt, så ja, i mina ögon är det en jä*ligt bra förklaring för att han/hon slår någon annan.
    Jag har åkt på stryk flertalet gånger som liten, men gissa vad, jag står på benen idag, och hyser inga som helst agg mot andra människor, jag är inte rädd för att bli nersparkad på stan, för jag blev det i femman...
  • SomeOone
    FamBroberg skrev 2009-07-17 10:17:40 följande:
    Det är väl ingen som suttit och sagt att man INTE ska göra det? Tvärtom, tycker alla i tråden är rörande överens om att barnet gjorde fel, och att TS gjorde rätt som ingrep? Men helt ärligt, pratar vi om en 22-åring som mår piss så är det VERKLIGEN inte okej att slå ner någon. Finns ingen ursäkt.Men en 12-åring tänker inte på samma sätt, så ja, i mina ögon är det en jä*ligt bra förklaring för att han/hon slår någon annan. Jag har åkt på stryk flertalet gånger som liten, men gissa vad, jag står på benen idag, och hyser inga som helst agg mot andra människor, jag är inte rädd för att bli nersparkad på stan, för jag blev det i femman...
    Jag skrev nog inte tydligt att jag ej hade läst hela tråden !
    Ja absolut var det helt rätt i att TS ingrep (klart det inte finns någon som helst ursäkt att slå någon annan) om det inte är i självförsvar. Men nej man ska andå inte slåss!
  • CloudBerry the 1st
    Bästamorsan skrev 2009-07-17 10:08:10 följande:
    TS är nog ironisk =)Inte kallar man barn för "idiotungar",däremot kanske föräldrarna är "idiot-föräldrar" =)
    Jag var upprörd därav mitt ordval, självklart är det i grunden fel på föräldrarna och inte barnet.
  • HelenaMaria

    Det är väl självklart att det är något som inte stämmer när en 12-åring misshandlar ett mindre barn som i detta fall (om jag inte fattat fel). Något brister när detta händer och om det är hemförhållanden eller andra orsaker uttalar jag mig inte om, men det kan inte klassas som normalt att banka på andra. Jag kan till viss del förstå om händelsen föregåtts av en stark provokation men så var det inte här va?

Svar på tråden Vad är det för fel på idiot-ungar som slår andra barn?