• Mamma Pethra

    Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?

    Finns här några fler Göteborgare som hoppas på att plussa i sommar? Vore kul att kunna följas åt i sådana fall.

    Vi, min man och jag, har en liten Cornelia, född juli -07, sedan tidigare och vill nu så gärna kunna ge henne ett syskon. Jobbade hårt i vintras men efter ett missfall så försvann suget men nu är vi på det igen och hoppas så men tar det som det kommer.

  • Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?
  • 79a i Göteborg
    Cinza skrev 2009-09-14 17:29:29 följande:
    Fru R skrev 2009-09-13 21:23:53 följande: Tja ett citat som jag tycker om är: Bättre att skrika än att få psykos. Ett annat är: Bättre att gråta än att bli inlagd. Jag avslutar med: Arg går bra, men inte bitter.
    hahaah!
    Klockrena måste jag säga. Tänker stjäla dem!
  • Fru R

    Cinza: jag kan tänka mig att de kan komma väl till pass i olika lägen!

    Gapskrattade här hemma nyss. Gubben gick på toa och Alicia följde med som hon brukar vilja göra. Så hör jag inifrån toaletten
    - Ja, där e pappas snopp... Nej, du den hade pappa tänkt att använda.

    La mig nästan ner på golvet av skratt! (va tvungen att dela med mig)

  • Pandan82
    Fru R skrev 2009-09-14 19:09:42 följande:
    Cinza: jag kan tänka mig att de kan komma väl till pass i olika lägen! Gapskrattade här hemma nyss. Gubben gick på toa och Alicia följde med som hon brukar vilja göra. Så hör jag inifrån toaletten - Ja, där e pappas snopp... Nej, du den hade pappa tänkt att använda. La mig nästan ner på golvet av skratt! (va tvungen att dela med mig)
    Hahaha!{#lang_emotions_smile}
    Behövde en sån sköning!
    Har precis för en kvart sen kommit hem från jobbet efter att ha jobbat nonstop sen halv sju i morse utan rast! Har haft den värsta konflikten någonsin på jobbet{#lang_emotions_frown} och jag tycker det är så jobbigt att diskutera med människor som bara vill gå mitt i, jag måste alltid avsluta alla diskussioner för jag tror inte stämmningen blir bättre i morron direkt av att man grubblar över natten. Men så berättade hon också att hon brukar bråka med sin man och sedan somna med ryggarna mot varann och gråta sig själv till sömns! Låter inte okej för mig, men vi är ju alla olika och det är viktigt att inte glömma.

    Så tack för skrattet{#lang_emotions_smile}
  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-09-14 17:26:37 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-09-14 08:01:38 följande: Alla är vi olika men illamående och magont? Låter som konstiga symtom på åldersnoja... Jag tror det är något annat faktiskt
    Ja, pms som är på g skulle jag gissa på.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fru R
    Pandan82 skrev 2009-09-14 21:03:17 följande:
    Hahaha! Behövde en sån sköning! Har precis för en kvart sen kommit hem från jobbet efter att ha jobbat nonstop sen halv sju i morse utan rast! Har haft den värsta konflikten någonsin på jobbet och jag tycker det är så jobbigt att diskutera med människor som bara vill gå mitt i, jag måste alltid avsluta alla diskussioner för jag tror inte stämmningen blir bättre i morron direkt av att man grubblar över natten. Men så berättade hon också att hon brukar bråka med sin man och sedan somna med ryggarna mot varann och gråta sig själv till sömns! Låter inte okej för mig, men vi är ju alla olika och det är viktigt att inte glömma. Så tack för skrattet
    Gud så jobbigt! Inte kul att ha sånt på jobbet. Hoppas ni fick pratat ut ordentligt och att det är bättre idag.
    Trevligt sätt hon hade att somna på! Urk!
  • 79a i Göteborg
    Pandan82 skrev 2009-09-14 21:03:17 följande:
    Har haft den värsta konflikten någonsin på jobbet och jag tycker det är så jobbigt att diskutera med människor som bara vill gå mitt i, jag måste alltid avsluta alla diskussioner för jag tror inte stämmningen blir bättre i morron direkt av att man grubblar över natten. Men så berättade hon också att hon brukar bråka med sin man och sedan somna med ryggarna mot varann och gråta sig själv till sömns! Låter inte okej för mig, men vi är ju alla olika och det är viktigt att inte glömma. Så tack för skrattet
    Usch! Förstår dig verkligen ang. konflikten. Bättre att rensa luften och tala ut. Annars ligger det bara och gror vilket ingen mår bra av.

    Vad är era erfarenheter av de billiga ÄL-testerna/stickorna från Testlagret och Baby or not? Kommer de visa en stegring och tydligare streck för varje dag eller är det bara ett streck all or nothing? Väntar på min ÄL på ons eller torsdag denna vecka men inget utslag än. För det är väl i bajset man ska doppa dem?
    ... nä skojar bara *dåligt skämt*
  • Fröken Freken

    Tjejer, har ni någongång testat med Preg och fått ett smalt rosa streck? Inte tjockt som man tycker att det borde vara, utan smalt? Har det i sådana fall varit spökstreck?


    Du är din egen lyckas smed
  • Fru R

    Fröken Freken skrev 2009-09-15 14:35:25 följande:


    Tjejer, har ni någongång testat med Preg och fått ett smalt rosa streck? Inte tjockt som man tycker att det borde vara, utan smalt? Har det i sådana fall varit spökstreck?
    Har aldrig testat preg själv...
    Har du fått ett smalt streck kanske?!?!?
  • Fröken Freken

    Ja, jag hade ett test liggandes här hemma. Strecket var tunt men har rätt färg. Blev tjockare efter 15 minuter men den tjockare delen är väldigt svag, men så är jag bara på BIM-4. Se mitt galleri, vad tror du?


    Du är din egen lyckas smed
  • Fru R

    Fröken Freken skrev 2009-09-15 15:41:04 följande:


    Ja, jag hade ett test liggandes här hemma. Strecket var tunt men har rätt färg. Blev tjockare efter 15 minuter men den tjockare delen är väldigt svag, men så är jag bara på BIM-4. Se mitt galleri, vad tror du?
    Visst ser det ut som ett streck alltid!! Gud så roligt!!
    Om du fortfarande känner dig osäker så får du ju testa igen, men jag ser ett streck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?