• Mamma Pethra

    Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?

    Finns här några fler Göteborgare som hoppas på att plussa i sommar? Vore kul att kunna följas åt i sådana fall.

    Vi, min man och jag, har en liten Cornelia, född juli -07, sedan tidigare och vill nu så gärna kunna ge henne ett syskon. Jobbade hårt i vintras men efter ett missfall så försvann suget men nu är vi på det igen och hoppas så men tar det som det kommer.

  • Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?
  • Pandan82
    79a i Göteborg skrev 2009-09-12 15:25:18 följande:
    Hej tjejer!Jag hoppar gärna på här! Har ni någon BIM-lista?Själv är jag/vi på 2a försöket. Har precis börjat med ÄL-stickor och väntar ÄL nästa vecka. Köpte faktiskt Bisolvon i dag Hur länge har ni försökt?Har för övrigt en annan tråd här om någon känner sig berördVi kring 30 som jobbar på första barnet
    Hej!
    Shit vad kul, någon mer att busa med och svamla om konstiga tankar med!{#lang_emotions_tongue_out}

    Själv håller jag på för fullt, fick missfall i juni och har kört hårt sen dess{#lang_emotions_cool} men du vet vad de säger, ska man bli bra på något så måste man öva mycket!!!

    Och ja, detta är en skön tråd!{#lang_emotions_laughing}
  • Pandan82
    Fru R skrev 2009-09-12 13:05:36 följande:
    Det blev en volvo v50.... Lite synd att vi inte heter Svensson ibland för vi passar in i mallen som handen i handsken!! Samhället har lyckats med oss också i så fall för vi kom just hem från shoppingen 2500 kr fattigare och superglada!! Snart blir det suchi till lunch och lite gos för idag fick jag utslag!!
    Vad kul{#lang_emotions_smile} v50 är min favorit-volvo faktiskt, vad blev det för färg? Säger ju silver metallic så MÅSTE du döpa om dig till Svensson{#lang_emotions_wink}
    Vi köpte en kia ceed igår, den nya modellen, kombi, en röd buse! Men min man hade lite problem i fredags för vi har redan en röd bil, en amazon från -68 och då visste han inte om han ville ha en röd till. Sen kom vi fram till att våra i-landproblem är totalt patetiska och så blev det en röd i allafall. Jobbigt nu bara, hur ska vi se skillnad på de två bilarna, förutom att de står i två olika garage, skiljer 40 år på dem osv, osv, hmm, hmm, hmm, får nog sätta upp någon stickers på den ena för att skilja dem åt.{#lang_emotions_wink}

    Måste dock vänta 6 veckor på den...åh, åh, känn med mig i mina i-landproblem...
  • Pandan82

    P.S måste tillägga att det nu igen börjar göra ont i mina bröst och det brukar det ALDRIG göra! Åh, hoppas det inte är hjärnan som lurar mig denna gången med... Nu börjar jag förstå uttrycket "Du är din egna värsta fiende!"

  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-09-11 19:12:54 följande:
    Fru R skrev 2009-09-11 13:26:38 följande: Javisst är den där 3:an hemsk!? Jag kan inte riktigt förstå att jag blir 32 nästa gång jag fyller år. Visserligen känner jag mig som 150 ibland, men 32 vill jag inte bli. Hur i hela fridens namn skall jag hinna få två barn i livet? Nej usch vad jag känner mig negativ idag. Tur att det är helg så jag kan dränka mina sorger i smågodis. Jodå, det är någon här hemma som är ganska nöjd med min trinda byst. Lätt för honom att vara. Han slipper ju släpa runt på dem Hoppas du inte oroar dig för mycket och att du varit framgångsrik i din tights-jakt!
    Här är en till som absolut inte ville bli 32, 31 var ok men 32? Nej tack. Ändå sitter jag här nu, kanske därför jag mår så jäkla illa och har ont i magen, åldersnoja?
    Du är din egen lyckas smed
  • Fru R

    Pandan: Nej, den är faktiskt svart!! Med tonade fönster bak. Skit bra! Om ni inte tog det på den nya bilen så ring fort som f*n och beställ till det för det är det bästa sedan kolasås! Bilsemester i somras med tjejen hade varit mycket jobbigare utan detta lilla attribut! (ok, bärbara dvd:n ska vi också hylla, men vi suger lite till på den tycker jag!) För mycket av det goda vet du...

    Fröken Freken: Ska nog ta mig i kragen för jag har en liten bit kvar till 30... Jag tycker nog att vi ska tillskriva din magont annat än åldersnoja! Några förslag?!??

    Nej tjejer, dags att jobba lite, har en hel del idag så det är skönt. Hatar verkligen att sitta på jobbet och ha lite att göra!!
    Ha en bra dag!!

  • Fröken Freken

    Fru R: Ja, förmodligen lite för lite vatten i lördags och aningen för mycket goda drinkar och räkor/kräftor  eller så är det pms som är på g, det börjar bli dags för det igen. Men det är skit att må så här illa alltså.

    Vi kan förresten byta, du kan plugga åt mig så sitter jag där och rullar tummarna, roligare så.


    Du är din egen lyckas smed
  • Fru R

    Fröken Freken skrev 2009-09-14 09:28:17 följande:


    Fru R: Ja, förmodligen lite för lite vatten i lördags och aningen för mycket goda drinkar och räkor/kräftor  eller så är det pms som är på g, det börjar bli dags för det igen. Men det är skit att må så här illa alltså. Vi kan förresten byta, du kan plugga åt mig så sitter jag där och rullar tummarna, roligare så.
    Kräftor, gud så gott! Har inte ätit en enda i år! Jag som älskar kräftor!! Har helt tappat bort den biten i år!

    Tack det var väldigt snällt av dig, men jag är väldigt glad att inte behöva läsa mera! Trivs bättre här, där jag kan lukta på blommorna!!
  • Cinza

    79a i Göteborg skrev 2009-09-13 21:19:41 följande:


    Shit, trevlig tråd! Jag gillar er. Detta verkar vara bra stämning här. Heja Göteborg! Tråkigt med missfall! Då ska jag hålla tummarna blå för att det är din tur denna gång. Hur länge har du använt Bisolvon? Man kan ju hoppas att det är bra. Fru R: Hur känns smärtan du upplever före ägglossningen och var sitter den?
    Ja missfall är trist, men om jag skall vara helt ärlig så kvalar det inte ens in på topp 10 listan över jobbiga saker som hänt de senaste åren.
    Jag har bara använt bisolvon en vecka så det kommer nog inte ha någon större effekt. Jag får ställa mitt hopp till zinken istället. Tack för tumhållningen. Jag behöver den.
  • Cinza

    Fröken Freken skrev 2009-09-14 08:01:38 följande:


    Här är en till som absolut inte ville bli 32, 31 var ok men 32? Nej tack. Ändå sitter jag här nu, kanske därför jag mår så jäkla illa och har ont i magen, åldersnoja?
    Alla är vi olika men illamående och magont? Låter som konstiga symtom på åldersnoja... Jag tror det är något annat faktiskt
  • Cinza

    Fru R skrev 2009-09-13 21:23:53 följande:


    Gött, fler som hejar!! Vad har du för egna citat då muppan?? 79a i Göteborg skrev 2009-09-13 21:19:41 följande: Denna gången är det på höger sida. Jag känner av en molande värk med inslag av hugg... Fan, låter som en dålig skräckfilm ju....
    Tja ett citat som jag tycker om är: Bättre att skrika än att få psykos. Ett annat är:
    Bättre att gråta än att bli inlagd.
    Jag avslutar med: Arg går bra, men inte bitter.
Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?