• Anonym

    Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!

    Jag tror att jag är helt unik angående min känsla för sommaren.
    Jag är inte som alla andra. Jag älskar hösten, julen, vintern, jag avskyr våren. Jag kan tycka om sommaren om den inte är för varm. Jag har antidepresiva som jag tar när våren börjar och fram till hösten.
    Jag mår jätte dåligt nu. Jag hatar när det är så mycket ljus. Jag känner mig bländad. Bara att vakna upp coh se att: AH NEJ, ännu en dag med sol, klibb och värme. Jag mår väldigt dåligt. Min kropp fungerar inte alls, inte mentalt heller. Det kanske är något fel på mig men jag börjar fundera på en lösning som att vistas utomlands, på ett kallare ställe under sommaren var det nu skulle kunna vara. Jag blir förvirrad och mår jätte dåligt av detta ljus och denna värme.

    Är det fler som känner som jag? Antagligen inte, men jag gör ett försök.

  • Svar på tråden Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!
  • dennis02
    Anonym (samma) skrev 2013-07-29 02:37:06 följande:
    jag skulle vara försiktig med att önska sig istid dock... be careful what you wish for. Under istiden var ju stora delar av Sverige obeboeligt.
    Jag tror man lugnt kan önska sig istid hur mycket man vill. Miljöförstöringen och den globala uppvärmningen lär vara en bromskloss i sammanhanget. Blir det istäcke över Sverige är det väl bara att flytta ett snäpp söderut.


    De rika ska fan dela med sig till de fattiga!
  • Anonym (:()
    Anonym (samma) skrev 2013-07-29 02:31:22 följande:
    nja, för min del vet jag inte om det finns nåt ställe som har rätt klimat. Skulle vara England då, kanske.
    England? Där är det ju generellt sett många fler varma dagar, eller?  Jag har bott där själv.. Men ja, inomhus är det ju svinkallt oftast :D

     
  • Anonym (samma)
    Anonym (:() skrev 2013-07-29 02:50:57 följande:
    England? Där är det ju generellt sett många fler varma dagar, eller?  Jag har bott där själv.. Men ja, inomhus är det ju svinkallt oftast :D

     
    Jaså, du ser, inte ens där får man må bra! Alltså, mitt drömklimat är mycket regn och höstiga dagar, jag trodde det var mycket sånt där, men det kanske är mest myt?
  • Anonym (:()
    Anonym (samma) skrev 2013-07-29 02:59:15 följande:
    Jaså, du ser, inte ens där får man må bra! Alltså, mitt drömklimat är mycket regn och höstiga dagar, jag trodde det var mycket sånt där, men det kanske är mest myt?
    Island kanske? Har en kompis som bott där och det var väldigt trevligt enligt henne Jag tror de har ganska milda vintrar och sommar blir det väl aldrig riktigt. Men jag vet inte heller var jag ska flytta, för jag vill inte flytta till Karibien direkt, för långt bort..
  • LLP

    Jag blir också deprimerad på sommaren, tror dock inte det är sommaren i sig, jag tycker om när det är varmt, men jobbigt när det blir över 25 grader eftersom jag har djur (häst och hund) och då blir man ju lite begränsad. Jag kan absolut inte ligga och trycka i solen bara för att heller, blir otroligt rastlös. Jag är väldigt beroende av rutiner och dessa förändras ju gärna sommartid, alla semestrar gör att det fan är massa folk överallt hela tiden och öppettider och tillgänglighet begränsas. Och allt man "borde" göra, alkoholintaget ökar och själv avstår jag gärna. Och jag har också problem med ljuset och kvällssolen!

  • Anonym (Kallt e gott)

    För mig är det att jag inte tål värmen fysikt - inget psykiskt eller annat,
    min kropp mår kass av värme, blir skakig, svag, svårt att andas pga svullna slemhinnor i näsa osv...
    Huvudvärk och mentalt pucko...svårt tänka osv...
    Dricka saltvatten brukar hjälpa och isbitar på huvudet... 

  • Anonym (Haha)

    Jag är så full på festival :)
    Puss knulla och lev!

  • Anonym (Hatarsommar)

    Ja vem hatar inte sommaren med denna äckliga värmen. Du kan gå 100m sedan är skinkorna svettiga, helt ärligt kan ingen tycka om detta, iaf om man är normalt fungerande med normal kroppstemperatur. Finns en anledning att dom har Siesta i Spanien och äter på kvällen. I Sverige är våra vanor likvärdiga oavsett kyla eller värme, vi ska äta före 18 trots 30 plus ute

    På vintern är det bara klä på sig så kan man vara ute 4-5 timmar utan problem. 

  • Anonym (Hatarsommar)

    Nu är det varmt igen och ångesten kommer som ett brev på posten, det slår aldrig fel,Så skönt att Juli är över, börjar iaf bli riktiga kvällar nu med mörker.

    Trivs bäst på hösten, September till en bit in på Oktober.

    Jag kunde gärna skippa Juni, Juli och Augusti, November, December och Januari.

    Resten av året är ändå helt okej, men det är ju 5 jobbiga månader att ta sig igenom.
    Mina favoritmånader är Mars, April, Maj, September och Oktober.

    I November är det ju bara mörkt och åter mörkt, nästan lika illa som när det bara är sol hela tiden.

Svar på tråden Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!