• Fläder

    Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2

    Hallå tjejer!

    Förra tråden stängdes, men jag hoppas att ni hittar hit så vi kan fortsätta peppa varandra!!!

  • Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2
  • Puchiko

    Stora My: Ja jag tänkte vänta en vecka.. spännande =)

  • Puchiko

    var på toa nu och nu är dem mer rosa igen.. och så pirrar det i tjejmagen.. ne nu ska jag träffa två fl-tjejer över en fika i stan =)

  • gemigsinnesro

    Till Novianova och Flädersaft: Jag kör helt enkelt den gamla vanliga metoden att räkna kalorier. Håller mig runt 1500 kcal om dagen och minskar då ca 1 kg i veckan. Jag har kört LCHF och liknande men klarar helt enkelt inte av att avstå från kolhydrater märker jag :). Då känns det bättre för mig att äta lite av allt och sen unnar jag mig en ätardag i veckan då jag frossar loss på det jag vill ha. Det brukar iofs vara rätt vanlig mat då med men med en hembakt kaka eller liknande som guldkant till kvällsfikat då.
    Jag är skapligt nöjd med min viktminskning men då jag bara är 165 cm lång så återstår ju MÅNGA kg kvar till normalt BMI och det går långsamt tycker jag.

    Tack alla förresten för välkomnande hit :).

  • MaryLi

    Puchiko
    Har ju svarat i andra tråden...men jag skriver här med - hoppas på det allra bästa jag!!!

    gemigsinnesro
    Vet du, det är nog som du skriver. Unnar man sig en dag av "frosseri", så brukar den dagen inte alls bli så farlig. Det är inte så att man sitter hemma med chips, godis och glass som enda sällskap. Alla dagar så man sköter sig gör ju att suget försvinner, så en bit kaka räcker långt.

  • anli00

    hej hej, en till som försöker få barn, med tyvärr en vikt som heter duga.
    Jobbar på´t och har sen maj gått ner 12 kg.

    precis haft ÄL, men är det nån som vet hur länge man har positivt utslag med tester?? eller är det olika från person till person??

    Fjärde dagen det är riktigt starkt nu....

  • Fläder

    God morgon tjejer!

    Ingen mens i sikte här. Varje dag utan är en dag åt rätt håll Har dessutom hållit mig ordentligt till lchf sen i söndags och resultatet låter inte vänta på sig efter en i övrigt mycket fuskande helg. Minus 0,5 sen igår, så jag har nog samlat på mig mycket vätska.

    Penny Lane, bra jobbat! 1,7 kg sen förra måndagen! Det är inte illa det! Du har nog hittat ett vinnande koncept här, det är bara att köra på likadant i fortsättningen då.

    Puchiko, hur går det för dig med blödningarna? Jag håller fortfarande tummarna för dig.

    gemigsinnesro, att hålla sig till att räkna kalorier är också effektivt, så gick jag ner mina första 18 kg. Dock blev det för långtråkigt i längden för min del, men har man tålamod är det perfekt. Man lär sig ju också hur mycket av vissa saker man kan äta.

    anli00, grattis till dina 12 kg ner. Hur har du jobbat bort dem? Det med ÄL-testerna är jag dålig på. Men det kan säkert vara så att det är olika från person till person. Du får googla. Google har svar på allt.

    Ha en bra dag tjejer! Själv ska jag cykla till jobbet i regnet snart.

  • Novia
    anli00 skrev 2009-07-21 05:46:37 följande:
    hej hej, en till som försöker få barn, med tyvärr en vikt som heter duga.Jobbar på´t och har sen maj gått ner 12 kg.precis haft ÄL, men är det nån som vet hur länge man har positivt utslag med tester?? eller är det olika från person till person??Fjärde dagen det är riktigt starkt nu....
    Hej och välkommen!

    Bra jobbat med 12 kg, och angående testerna så vet jag inte, men se till att sexa loss så länge de visar starkt.

    Inatt har jag drömt om sushi och friterade räkor precis HELA natten. Jag har gått på restaurang och ätit det, jag har öppnat egen restaurang och sålt det, jag har varit på marknad och beställt JÄTTESTORA friterade räkor (jag lovar, de var större än tallriken) och som sagt, heeela natten har det varit denna sushi och dessa friterade räkor. Håller jag på att bli helt galen tror ni?

    Annars mår jag ovanligt bra denna morgon, jag hoppas det håller i sig!
  • anli00
    Novia skrev 2009-07-21 09:34:07 följande:
    Hej och välkommen! Bra jobbat med 12 kg, och angående testerna så vet jag inte, men se till att sexa loss så länge de visar starkt. Inatt har jag drömt om sushi och friterade räkor precis HELA natten. Jag har gått på restaurang och ätit det, jag har öppnat egen restaurang och sålt det, jag har varit på marknad och beställt JÄTTESTORA friterade räkor (jag lovar, de var större än tallriken) och som sagt, heeela natten har det varit denna sushi och dessa friterade räkor. Håller jag på att bli helt galen tror ni? Annars mår jag ovanligt bra denna morgon, jag hoppas det håller i sig!
    TACK :)

    ja...det ska vi allt se till att göra, sambon tror väl man fått totalspel som vill ha sex jämt och ständigt nu *hahaha*
    Fläder skrev 2009-07-21 06:41:27 följande:
    God morgon tjejer! Ingen mens i sikte här. Varje dag utan är en dag åt rätt håll Har dessutom hållit mig ordentligt till lchf sen i söndags och resultatet låter inte vänta på sig efter en i övrigt mycket fuskande helg. Minus 0,5 sen igår, så jag har nog samlat på mig mycket vätska. Penny Lane, bra jobbat! 1,7 kg sen förra måndagen! Det är inte illa det! Du har nog hittat ett vinnande koncept här, det är bara att köra på likadant i fortsättningen då. Puchiko, hur går det för dig med blödningarna? Jag håller fortfarande tummarna för dig. gemigsinnesro, att hålla sig till att räkna kalorier är också effektivt, så gick jag ner mina första 18 kg. Dock blev det för långtråkigt i längden för min del, men har man tålamod är det perfekt. Man lär sig ju också hur mycket av vissa saker man kan äta. anli00, grattis till dina 12 kg ner. Hur har du jobbat bort dem? Det med ÄL-testerna är jag dålig på. Men det kan säkert vara så att det är olika från person till person. Du får googla. Google har svar på allt. Ha en bra dag tjejer! Själv ska jag cykla till jobbet i regnet snart.
    tack så mycket, det var cambridge en sväng, nu har jag däremot gått över till naturdiet shake 1-2 ggr per dag och sen mycket gående blir det :)

    få¨r ta och göra det :) började med dem denna månad, hur kul som helst juh
  • MaryLi

    Novianova
    Låter som en ytterst intressant dröm, eller drömmar kanske man ska säga?

    Själv har jag precis kommit på att jag har BIM på måndag, den 27. Tror jag...vet ju inte hur kroppen tänker sig detta, när mensen var så pass sen senast. Och så har jag ju inte allför stora förhoppningar då maken var borts då jag skulle haft äl. Men hur som helst...vi får väl se vad kroppen har tänkt ut för överraskning denna månad.

Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2