• MissTess

    Anna axel barnvagnar, skit affär!

    Jag är så arg! Jag var jätte nöjd när vi var och kollade i affären på barnvagnen i tranås och dom var så trevliga i affären!

    Vi fick hem skickat vagnen i slutet på maj, tyckte att vagnen verkade lite ostabil, men trodde den skulle vara så! 10 juni kom vår lilla flicka och i mitten på juli hade vi använt vagnen max 10 gånger.

    Handtaget som man justerar sida på vagnen har släppt två gånger, en gång när jag skulle gå in i svalen och där är det två små trappsteg, som tur var jag på första så jag fick tag i vagnen. Men hade jag varit på andra så hade min lila tjej åkt rakt i backen! Andra gången var i en rulltrappa i göteborg då släppte den igen men då stod min kille bakom och tog imot vagnen. Jag sätter inte mitt barn i den vagnen igen!

    Till om hur anna axel butiken har betmött detta! Dom har varit på semester i 3 veckor och hon som jobbar där lovade att ägaren skulle ringa när han kom tillbaka igår. Men ingen ringde så jag ringde igen och nu hänvisade hon att ja skulle maila honom ang vad jag ville. Jag har ringt och ringt och ringt, men han vägar att ringa tillbaka! Så sa hon i affären att jag skulle skicka upp den så skulle han se på den om jag skulle få tillbaka den eller om ja skulle få en ny.

    Jag vill inte ha en ny för jag har inget förtroende för vagnen överhuvudtaget! Tycker det är så dåligt att jag väntat i 3 veckor på att han ska ringa och nu ringer han inte tillbaka och hänvisar till mail! Dom blanda ihop med mig någon annan så jag är förmodligen inte den ända som har klagat! En kompis har den vagnen fast 08 modellen och det är sån skillnad på vagnarna, man märker att det är fel på min vagn!

    Dom var jätte bra när man handlade, men inte när det kommer till problem! Jag bor i lägenhet och kan inte ens ta in vagnen för dom två små trappstegen för då kan min dotter ramla ur vagnen!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-18 20:30
    Min mamma var här idag och provade köra upp vagnen för dom 2 trappsteg vi har här och vagnen ramla ihop varje gång hon försökte!

    Hennes min är betalbar! Hon sa likadant, detta är livsfarligt!

    Han har inte ringt idag heller!

  • Svar på tråden Anna axel barnvagnar, skit affär!
  • MissTess
    mona83 skrev 2009-08-18 12:22:03 följande:
    Men varför köpte ni en sån vagn då? Iofs så räknar man ju inte med att handtaget ska lossna, men det kan ju hända.
    Jag har inga barn sen innan så jag visste inte detta :( En kompis har den vagnen och var jätte nöjd med den och läste om den på nätet tex här och alla verkar nöjda med den. :(
  • Moonis
    MissTess skrev 2009-08-18 12:21:34 följande:
    Nä dom kostar bara 3000 men som konsumentverket sa igår att oftast är dom billigare vagnarna bättre än dom dyra i tester. Jag har hört mycket bra om just denna vagnen och en kompis har den med. men min är helt annat än vad hennes är. så det är fel på den.
    Nej, det handlar inte alltid om priset. Den bästa vagnen jag ägt va CityElite och den är inte så dyr.
    Men den tålde mycket och drog den nästan varje dag upp o ner för trappa utan problem. enda va efter ett år att däcken behövde pumpas lite när jag (tyvärr) sålde den för det hade jag inte gjort sen jag köpte den
  • MissTess
    Moonis skrev 2009-08-18 12:21:21 följande:
    Jag hade åkt dit med vagnen och begärt att dom tar den innan ditt barn råkar illa ut och dom får en stämmning/anmälan på halsen istället. Kräv pengarna tillbaka!
    Min mamma kommer hit nu och ska ringa dit upp, sen får det nog bli att åka upp för jag tror inte mer på att han kommer ringa tyvärr..
    Jag tänker inte ge mig =)
  • Moonis
    MissTess skrev 2009-08-18 12:25:42 följande:
    Min mamma kommer hit nu och ska ringa dit upp, sen får det nog bli att åka upp för jag tror inte mer på att han kommer ringa tyvärr.. Jag tänker inte ge mig =)
    Bra!
  • MissTess
    Moonis skrev 2009-08-18 12:25:16 följande:
    Nej, det handlar inte alltid om priset. Den bästa vagnen jag ägt va CityElite och den är inte så dyr. Men den tålde mycket och drog den nästan varje dag upp o ner för trappa utan problem. enda va efter ett år att däcken behövde pumpas lite när jag (tyvärr) sålde den för det hade jag inte gjort sen jag köpte den
    Å bra tips när jag ska köpa ny vagn =)
    Det känns som hela vagnen ska gå sönder bara man går i något trappsteg med den alls..
  • mona83
    MissTess skrev 2009-08-18 12:24:08 följande:
    Jag har inga barn sen innan så jag visste inte detta :( En kompis har den vagnen och var jätte nöjd med den och läste om den på nätet tex här och alla verkar nöjda med den. :(
    Dom borde faktikt informera om sånt.

    Läste nån artikel nån stans, kommer inte håg vart, men där stod det att dom flesta vagnar med vändbart styre inte klarade tester.
    Tror Emmaljunga var en av dessa vagnar, men iom deras säkerhets anordning som sks fånga upp vagnen så räknades den som godkänd. Vagnen kan ju inte tippa över.

    Ska tillägga att jag har en Emmaljunga med vändbart styre, syskonvagn tom. Men handtaget har aldrig lossnat
  • MissTess
    mona83 skrev 2009-08-18 12:29:30 följande:
    Dom borde faktikt informera om sånt. Läste nån artikel nån stans, kommer inte håg vart, men där stod det att dom flesta vagnar med vändbart styre inte klarade tester. Tror Emmaljunga var en av dessa vagnar, men iom deras säkerhets anordning som sks fånga upp vagnen så räknades den som godkänd. Vagnen kan ju inte tippa över. Ska tillägga att jag har en Emmaljunga med vändbart styre, syskonvagn tom. Men handtaget har aldrig lossnat
    Ok ja det är jätte dumt! Man blir verkligen frusterad när dom inte ringer tillbaka heller utan bara skiter i det.. helt sjukt verkligen..
  • mona83
    MissTess skrev 2009-08-18 12:34:02 följande:
    Ok ja det är jätte dumt! Man blir verkligen frusterad när dom inte ringer tillbaka heller utan bara skiter i det.. helt sjukt verkligen..
    Ja det förstår jag.

    Väntar själv på att Briobutiken ska ringa mig om min dotters vagn, lär väl inte hända. Dom kan ju inte ens fixa Émmaljunga när dom pajar.
    Så jag måste åka 24 mil varje gång sammanlagt för att lämna in vagnen och sen hämta vagnen nåra dagar senare.
  • Moonis
    MissTess skrev 2009-08-18 12:27:19 följande:
    Å bra tips när jag ska köpa ny vagn =) Det känns som hela vagnen ska gå sönder bara man går i något trappsteg med den alls..
    Man kan nog bara hitta den begagnad nu tyvärr för babyland slutade sälja den. Många tyckte den kändes ranglig men man behövde köra in sig bara eftersom den har lite annat gung men i hållbarhet va den super.
  • MissTess
    mona83 skrev 2009-08-18 12:36:43 följande:
    Ja det förstår jag. Väntar själv på att Briobutiken ska ringa mig om min dotters vagn, lär väl inte hända. Dom kan ju inte ens fixa Émmaljunga när dom pajar. Så jag måste åka 24 mil varje gång sammanlagt för att lämna in vagnen och sen hämta vagnen nåra dagar senare.
    konsumentverket sa igår att man inte ska lägga ut några pengar utan att dom ska skicka den till en...
    härifrån är det 27 mil en väg :( så de tar ju en hel dag om man ska åka dit.. men måste man så måste man ju :( speciellt när man inte kan prata med dom.
Svar på tråden Anna axel barnvagnar, skit affär!