• MissTess

    Anna axel barnvagnar, skit affär!

    Jag är så arg! Jag var jätte nöjd när vi var och kollade i affären på barnvagnen i tranås och dom var så trevliga i affären!

    Vi fick hem skickat vagnen i slutet på maj, tyckte att vagnen verkade lite ostabil, men trodde den skulle vara så! 10 juni kom vår lilla flicka och i mitten på juli hade vi använt vagnen max 10 gånger.

    Handtaget som man justerar sida på vagnen har släppt två gånger, en gång när jag skulle gå in i svalen och där är det två små trappsteg, som tur var jag på första så jag fick tag i vagnen. Men hade jag varit på andra så hade min lila tjej åkt rakt i backen! Andra gången var i en rulltrappa i göteborg då släppte den igen men då stod min kille bakom och tog imot vagnen. Jag sätter inte mitt barn i den vagnen igen!

    Till om hur anna axel butiken har betmött detta! Dom har varit på semester i 3 veckor och hon som jobbar där lovade att ägaren skulle ringa när han kom tillbaka igår. Men ingen ringde så jag ringde igen och nu hänvisade hon att ja skulle maila honom ang vad jag ville. Jag har ringt och ringt och ringt, men han vägar att ringa tillbaka! Så sa hon i affären att jag skulle skicka upp den så skulle han se på den om jag skulle få tillbaka den eller om ja skulle få en ny.

    Jag vill inte ha en ny för jag har inget förtroende för vagnen överhuvudtaget! Tycker det är så dåligt att jag väntat i 3 veckor på att han ska ringa och nu ringer han inte tillbaka och hänvisar till mail! Dom blanda ihop med mig någon annan så jag är förmodligen inte den ända som har klagat! En kompis har den vagnen fast 08 modellen och det är sån skillnad på vagnarna, man märker att det är fel på min vagn!

    Dom var jätte bra när man handlade, men inte när det kommer till problem! Jag bor i lägenhet och kan inte ens ta in vagnen för dom två små trappstegen för då kan min dotter ramla ur vagnen!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-18 20:30
    Min mamma var här idag och provade köra upp vagnen för dom 2 trappsteg vi har här och vagnen ramla ihop varje gång hon försökte!

    Hennes min är betalbar! Hon sa likadant, detta är livsfarligt!

    Han har inte ringt idag heller!

  • Svar på tråden Anna axel barnvagnar, skit affär!
  • Misery

    nu är d ju så att alla vagnar kan gå sönder oavsett märken...därför behöver ju inte alla deras vagnar vara dåliga utan du kan ha fått ett dåligt ex....
    men d e tråkigt att du blir så dåligt bemött d tycker jag....hoppas du får den hjälp du har rätt till i alla fall

  • MissTess
    Misery skrev 2009-08-18 20:08:27 följande:
    nu är d ju så att alla vagnar kan gå sönder oavsett märken...därför behöver ju inte alla deras vagnar vara dåliga utan du kan ha fått ett dåligt ex....men d e tråkigt att du blir så dåligt bemött d tycker jag....hoppas du får den hjälp du har rätt till i alla fall
    Jo men det skrev jag även här uppe, för den var redan sönder ifrån början när jag fick den! Men att han inte ens ringer tillbaka är under all kritik, vem vill handla av någon som inte ens hjälper en när det är problem.. Man kan inte bara sälja saker, man måste även stå för när det är fel på vagnarna!

    Dom hade problem med chassit för något årsen eller när det var och dom tog tillbaka alla de vagnar, sen så gjorde dom om det..
  • L0ved

    Har du fått pengarna tillbaka av AnnaAxel? Väldigt dåligt bemötande. Och du har ju en fabriksgaranti på 1 år desstom på dessa vagnar.


    ♥ Angelina 080422 förhoppningsvis snart ett syskon ♥
  • Misery

    ja deras bemötande är under all kritik tycker jag...hoppas i alla fall att d löser sig för dig

  • L0ved

    Läste för ett tag sedan att har man en vagn med ställbarthandtag så ska man inte dra upp den för trappor med barnet i, inte ens om det är Emmaljunga som jag har. Så nu ska jag sluta dra dottern i vagnen för det är ju inte det roligaste som kan hända.


    ♥ Angelina 080422 förhoppningsvis snart ett syskon ♥
  • MissTess
    L0ved skrev 2009-08-19 08:27:01 följande:
    Läste för ett tag sedan att har man en vagn med ställbarthandtag så ska man inte dra upp den för trappor med barnet i, inte ens om det är Emmaljunga som jag har. Så nu ska jag sluta dra dottern i vagnen för det är ju inte det roligaste som kan hända.
    Enligt Konsumentverket ska du kunna dra din vagn i trappan annars är den inte godkänd.
    Men det finns många anmälningar med just ställbart handtag!

    Men du måste kunna ta din vagn upp för två trappsteg utan att vagnen ramlar på dig och ditt barn åker ut, inte en möjlighet att en vagn är godkänd annars!!

    Nej jag har inte fåttnågra pengar, ägaren till affären ringer inte tillbaka, ska till BVC vid elva sen funderar jag på att åka upp. Beroende på om min dotter kan vara hos sin farfar tills min sambo slutar.
  • L0ved
    MissTess skrev 2009-08-19 09:43:04 följande:
    Enligt Konsumentverket ska du kunna dra din vagn i trappan annars är den inte godkänd.Men det finns många anmälningar med just ställbart handtag!Men du måste kunna ta din vagn upp för två trappsteg utan att vagnen ramlar på dig och ditt barn åker ut, inte en möjlighet att en vagn är godkänd annars!!Nej jag har inte fåttnågra pengar, ägaren till affären ringer inte tillbaka, ska till BVC vid elva sen funderar jag på att åka upp. Beroende på om min dotter kan vara hos sin farfar tills min sambo slutar.
    Jo, fast de vagnarna är ju godkända. Men jag tycker absolut att man ska kunna dra upp vagnen för trappor. Det har jag gjort hela tiden med min dotter. Men som sagt så lyckas de inte tillverka alla lika bra så att det går. Tyvärr.

    Men bara jaga dem, tycker det är riktigt dåligt bemötande. Jag hade aldrig bemött en kund på detta sätt. Utan det hade varit prio ett utan tvekan. Åk upp dit om du kan för de måste ju ta tag i detta.
    ♥ Angelina 080422 förhoppningsvis snart ett syskon ♥
  • eelin a

    Har en sån vagn ungefär, fast den heter Bumblebee men ser ut som en Novalex senator.. En fråga bara, vänder du handtaget bakom sufletten då du drar upp vagnen? För det står i min bruksanvisning att det är väldigt viktigt att handtaget är bakom sufletten annars kan det släppa om man drar upp den när vagnen är vänd mot en själv..

  • EnHusMus

    Anna axel barnvagnar?? Är det en butik eller ett barnvagnsmärke??

Svar på tråden Anna axel barnvagnar, skit affär!