• MissTess

    Anna axel barnvagnar, skit affär!

    Jag är så arg! Jag var jätte nöjd när vi var och kollade i affären på barnvagnen i tranås och dom var så trevliga i affären!

    Vi fick hem skickat vagnen i slutet på maj, tyckte att vagnen verkade lite ostabil, men trodde den skulle vara så! 10 juni kom vår lilla flicka och i mitten på juli hade vi använt vagnen max 10 gånger.

    Handtaget som man justerar sida på vagnen har släppt två gånger, en gång när jag skulle gå in i svalen och där är det två små trappsteg, som tur var jag på första så jag fick tag i vagnen. Men hade jag varit på andra så hade min lila tjej åkt rakt i backen! Andra gången var i en rulltrappa i göteborg då släppte den igen men då stod min kille bakom och tog imot vagnen. Jag sätter inte mitt barn i den vagnen igen!

    Till om hur anna axel butiken har betmött detta! Dom har varit på semester i 3 veckor och hon som jobbar där lovade att ägaren skulle ringa när han kom tillbaka igår. Men ingen ringde så jag ringde igen och nu hänvisade hon att ja skulle maila honom ang vad jag ville. Jag har ringt och ringt och ringt, men han vägar att ringa tillbaka! Så sa hon i affären att jag skulle skicka upp den så skulle han se på den om jag skulle få tillbaka den eller om ja skulle få en ny.

    Jag vill inte ha en ny för jag har inget förtroende för vagnen överhuvudtaget! Tycker det är så dåligt att jag väntat i 3 veckor på att han ska ringa och nu ringer han inte tillbaka och hänvisar till mail! Dom blanda ihop med mig någon annan så jag är förmodligen inte den ända som har klagat! En kompis har den vagnen fast 08 modellen och det är sån skillnad på vagnarna, man märker att det är fel på min vagn!

    Dom var jätte bra när man handlade, men inte när det kommer till problem! Jag bor i lägenhet och kan inte ens ta in vagnen för dom två små trappstegen för då kan min dotter ramla ur vagnen!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-18 20:30
    Min mamma var här idag och provade köra upp vagnen för dom 2 trappsteg vi har här och vagnen ramla ihop varje gång hon försökte!

    Hennes min är betalbar! Hon sa likadant, detta är livsfarligt!

    Han har inte ringt idag heller!

  • Svar på tråden Anna axel barnvagnar, skit affär!
  • MissTess
    Moonis skrev 2009-08-18 12:37:17 följande:
    Man kan nog bara hitta den begagnad nu tyvärr för babyland slutade sälja den. Många tyckte den kändes ranglig men man behövde köra in sig bara eftersom den har lite annat gung men i hållbarhet va den super.
    aha ok =)
  • mona83
    MissTess skrev 2009-08-18 12:57:36 följande:
    konsumentverket sa igår att man inte ska lägga ut några pengar utan att dom ska skicka den till en...härifrån är det 27 mil en väg :( så de tar ju en hel dag om man ska åka dit.. men måste man så måste man ju :( speciellt när man inte kan prata med dom.
    Garnatin har ganska precis gått ut. Hade den som reserv vagn medans jag hade syskonvagnen och nu börjar det bli dags att använda hennes sittvagn istället och sälja syskonvagnen. Så upptäckte jag förra veckan att vagnen var lite sne. Svårt att upptäcka när man inte har avänt vagnen så mkt tidigare.
  • MissTess

    Nu är min mor här och hon har testat vagnen i mina 2 små trappor, den släpper varje gång! Min mammas min är betalbar!
    Svin farligt verkligen!

    Hon ringde upp och nu hade han ringt till mitt gamla mobil nummer igår. För det var efter 18 så förmodligen när jag pratade med hon i affären vid 17:45 och sa att jag pratar och gjort anmälan till konsumentverket, det krävdes för att han skulle ringa tillbaka!

    Olyckligt hade han ringt till mitt gamla nummer trots att jag har gett mitt nya. Men hon i affären sa att han skulle ringa idag.

    Så nu håller jag tummarna! Annars får jag åka dit imorgon. Men nu efter att mamma körde den för dom små stegen så har jag även mer kött på benen att det händer varje gång! För armarna orkar inte hålla vagnen.

  • MissTess
    mona83 skrev 2009-08-18 13:29:25 följande:
    Garnatin har ganska precis gått ut. Hade den som reserv vagn medans jag hade syskonvagnen och nu börjar det bli dags att använda hennes sittvagn istället och sälja syskonvagnen. Så upptäckte jag förra veckan att vagnen var lite sne. Svårt att upptäcka när man inte har avänt vagnen så mkt tidigare.
    Ja det är klart, surt om inte annat!
    Hoppas det går bra!
  • yodi

    åh vad jag blir arg när jag läser, en barnvagn ska hålla för bra mycket mer än att dras uppför två trappsteg.

    men tyvärr så har affären rätt att försöka åtgärda problemet 3 gånger innan man som kund kan kräva en ny vagn eller pengarna tillbaka.

    sen måste jag säga att det är oerhört dålig stil av företaget att göra som dom har gjort.

    hoppas det löser sig.

  • MissTess
    yodi skrev 2009-08-18 14:01:00 följande:
    åh vad jag blir arg när jag läser, en barnvagn ska hålla för bra mycket mer än att dras uppför två trappsteg. men tyvärr så har affären rätt att försöka åtgärda problemet 3 gånger innan man som kund kan kräva en ny vagn eller pengarna tillbaka. sen måste jag säga att det är oerhört dålig stil av företaget att göra som dom har gjort. hoppas det löser sig.
    Ja det är ju det som är det värsta, det sura är att killen sa redan när vi fick vagnen att det verkade vara fel på den, men jag sa bara men det ska nog vara så! Tyvärr insåg jag annat när jag började använda den.

    Vi får se vad som händer, jag hoppas på det bästa =)
    Tack så mycket..
  • MissTess
    Misery skrev 2009-08-18 14:28:35 följande:
    hur går d för dig har du hört något
    Nej tyvärr men jag skickade efter nummret han hade ringt ifrån på mitt mobil svar för nu tröttna jag på att vänta! Så jag gav nummret till mamma så hon ska ringa honom!

    Nu ringde hon han svarade inte! Så får väl vänta och se..
    Blir så trött!
  • ÖrebroMalin

    Hmm :/ Såg detta inlägg nu och jag har beställt en vagn där från internet bara för en månad sen... Och tyckte att oj vad billigt och vad fina vagnar dom hade..
    Nu när jag läser ditt inlägg så blir man ju lite fundersam.. Vill ju inte att det ska hända lill bebben nåt.. ( Är i 8.e månaden )

  • MissTess
    ÖrebroMalin skrev 2009-08-18 17:58:41 följande:
    Hmm :/ Såg detta inlägg nu och jag har beställt en vagn där från internet bara för en månad sen... Och tyckte att oj vad billigt och vad fina vagnar dom hade..Nu när jag läser ditt inlägg så blir man ju lite fundersam.. Vill ju inte att det ska hända lill bebben nåt.. ( Är i 8.e månaden )
    Jag har den svart/vita med stora blommor och den är verkligen jätte fin!
    Tyvärr även om dom byter ut vagnen så har jag inget förtroende för dom vagnar längre! En kompis till mig har även den vagnen med 08 modell och är jätte nöjd. Det är ju uppenbart fel på min, men frågan jag ställer mig är ju hur många mer är det fel på? Han har fortfarande inte ringt tillbaka! Vilket är fruktansvärt dåligt verkligen! Hade jag inte sagt något om konsumentverket hade han nog inte ens ringt igår heller.

    Man har ju öppet köp 2 veckor eller vad det är, så mitt råd är att testa vagnen och se om du kan ta upp den för hårda kanter eller en trappa. Mamma var ju här förut och körde i mina 2 små trappor och vagnen ramlade ihop alla gånger hon försökte ta den i trappen och hennes min den var hemsk. FÖr du håller ju i handtaget så du hinner ju inte rädda bebisen innan den slår i marken för hela vagnen välter ju ihop.

    Men får hoppas att det bara är den vagnen som det är fel på..
    Men jag kommer tyvärr inte rekomendera den till någon..

    Men du har med köpt senator vagnen? För min lossnar där man kan fälla över handtaget till andra sidan :( Det är jätte tråkigt för jag tycker den är jätte fin!'

    HOppas du har bättre tur verkligen så din bebis inte råkar illa ut..
Svar på tråden Anna axel barnvagnar, skit affär!