Inlägg från: Dalkulla74 |Visa alla inlägg
  • Dalkulla74

    TjatterMAJorna 2005, del 19

    Mella: Näemen va roligt att höra att du har en liten där inne i magen igen !! Jag kände igen din beskrivning exakt när du skrev om ont mellan revbenen och svårt att andas, har också haft så några gånger. Lite läskigt är det men vanligare än man tror kanske och det blir bra bara man varvar ner . Kartonger ja..haha vi som hade tänkt ha en kartongfri flytt men det blev inte riktigt så för det blev bråttom på slutet och ingen av oss hade tid och ork att samtidigt som vi flyttade in sakerna klura ut på förhand var alla sakerna skulle ligga så det blev några lattjolajbanlådor men salig blandning i som vi fortfarande har stående tills vi får struktur på förråd mm. Idag har vi iaf fått båda våra tvbänkar (hade dem som långbänkar istället för bokhylla förut) sålda på blocket så nu känns det som ett dansgolv i vardagsrummet mot hur det var förut .

    Båda barnen sover och jag skulle med behöva gå och lägga mig NU. Jag har känt mig helt bakom flötet idag, kan inte tänka ut de enklaste saker och stubinen kort...märks att man blivit avvand att gå upp mer än en gång om natten och nu när det blir flera gånger så behöver jag ta igen mig på dagen egentligen för att funka normalt.

    I morgon är det luciafirande på Martins dagis, blir mysigt. De är alltid utomhus (förutom förra året då det var uruselt väder och vi var inne). Hade önskat att det var lite vitt på backen bara, inte så mycket till julstämning bland geggan .

  • Dalkulla74

    Aannaa: Men hjälp, det var ju inte bara Kissie som spökade ut sig så där , helt sjukt hur man kan tycka att det är snyggt! Ska skicka länkarna till mamma så blir hon nog jätteglad över att min syrra sminkar sig så diskret i jämförelse

  • Dalkulla74

    Vi har varit på luciafirande på dagis. Det var så fint och Martin sjöng med i nästan alla sånger, det trodde jag verkligen inte . Däremot var han bajsnödig och hade svårt att stå still de 10minuterna då de stod uppradade och sjöng. Han och sambon försvann in på toa direkt sen efteråt .

    Nu har vi en liten stunds vila här innan operation insmörjning och pyjamasering sätter igång

    Både bra och jobbigt att inte äta mjölkprodukter. Jag kommer ju inte att kunna äta många godsaker i år inte, ingen Aladinask går att smaka ur, ingen knäck, ingen ischoklad..eller jo om man gör den själv på 70%choklad. Vi får nog ta och göra något med mörk chokladkänner jag så jag och Martin kan frossa lite vi med

  • Dalkulla74

    Hejhej, tittar in från sambons jobb där jag har tänkt dumpa Lisa ett par timmar medans jag piper iväg och klipper mig .

    Nu vaknade visst fröken, jag gick tur och retur gamla stan och sen vidare till Salénhuset när jag kom till centralen för att hon skulle få sova lite längre (vaknar när man kommer in oftast), brrrr va kallt det blåste!!

    Nu är sambon iväg och köper sushi och jag ska passa på att amma fröken.

  • Dalkulla74

    Jenny: Spännande med lägenheten, vad har ni för köplats? Håller tummarna för att det går er väg!

    Vist: Haha trodde tysken verkligen att han hade kommit till slottet och att man bara kunde fråga efter Victoria så där?!

    Edwina: Va skoj att förskolorna verkade så bra, jag håller tummarna för att 2an vill ha dig !

    hallonbåt: Näe jag fattar inte heller hur i hela friden snart december är slut och även då hela detta året. Lisa blir 9 månader på julafton ! Trotsighet som retar gallfeber får vi med vår beskärda del av.

    Idag har inte varit någon höjdardag, iaf inte fram tills kl16 då sambon kom hem lite tidigare bara för att jag halvt om halvt brytit ihop x antal gånger. För lite sömn har verkligen stor inverkan på mig , önskade att jag skulle kräva lite mindre antal timmar för att må bra men nu är det inte så. Normala jag bara försvinner och en helt avtrubbad, deppig och inte speciellt glad Dalis som har dåligt med tålamod med sina barn ersätter mig tills jag fått sova ikapp. Men så fort sambon kom hem så hade jag bestämt mig för att lämna Lisa med sambon och jag och Martin stack ut i pulkabacken för att ha roligt en stund, och det hade vi ! Nu ska jag ta och lägga mig och försöka vakna som normalare i morgon

  • Dalkulla74

    Godkväll, jag har haft fullt upp i flera dagar + mindre sömn än på länge så det har inte blivit av att jag skrivit något, men jag kikar in lite då och då och läser men nått kulisshäng har jag inte hunnit med.

    Nattinatt på er alla !

  • Dalkulla74

    Sambon är iväg i snölandskapet och handlar mat. Lisa skulle ha sovit nu men vaknade efter 15min och vägrar somna om. Hon är väldigt lättväckt nu + att hon inte ens vill sova till att börja med . Antar att det är för alla grejer som utvecklas. Undrar lite smått hur det ska bli under jul och hur hon ska sova då med allt folk mm som är nytt omkring.

    Jag har flera personer kvar att tänka ut julklappar till, får skicka ut sambon och handla men det gäller ju att komma på något också utan att själv vara där i affären .

    Idag ska vi försöka få upp granen. Men när det är smått rörig här hemma fortfarande så har det inte känts så kul, men nu måste den ju upp ändå, för Martins skull .

    Nu ska jag ta hand om tvätten som tvättades igår så det blir lite mer svängrum här i vardagsrummet .

  • Dalkulla74

    Godmorgon..min bebis har blivit en minibebis igen, eller ja hon vaknar var 3e timme för mat på natten igen. Hade inte varit så farligt om man kunnat sova ikapp på dagen men nu har Martin jullov så nu är vi alla hemma utom sambon som jobbar idag och imorgon.

    Hmm måste nog göra en Att-göra-lista idag så det blir något gjort, annars blir det nog mest såsande fram tills barnen somnat för kvällen då man får göra saker i lugn och ro utan att riskera att tappa humöret

    Igår kväll slog jag in en del paket iaf så där ligger jag rätt bra i fas .

  • Dalkulla74

    GOD JUL alla från oss!!

    Grattis Jenny till att ni fick lägenheten, låter finfint med går doch egen ingång

  • Dalkulla74

    Hejhej, tittar in från svärisarnas dator

    Aannaa: Tro det eller ej men relativt stora och långa Martin sitter faktiskt bakvänd än i sin Maxi Cosi Moby. Han har fått veckla ihop sina ben i flera år nu men öronen är fortfarande på "rätt" höjd så stolen räcker till. Men vi ska ta och köpa en stol nu efter nyår år honom är tanken. Måste bara ta reda på vilken stol som är svalast att sitta i för hans största bekymmer är att bli varm om ryggen när vi år ute och åker. Självklart vill jag ha den bästa säkerhetsmässigt med men måste som sagt kolla in vilka klädslar mm som finns med. Har sett en stol som hade som nät att sitta på så att det skulle vara luftigt. Lisa får ta över Martins stol då med för babyskyddet är lite trångt, iaf med vinterkläder på. Lille skruttan blev ju 9mån på julafton .

    Jag min klant lyckades annars glömma våra julklappar till sambons sida av släkten nu när vi åkte från min släkt i Dalarna (de står alltså kvar där uppe), mindre skoj . Men men det får bli försenade klappar och utdelning vid senare tillfälle .

    Nu vaknade lilla fröken, ska ta och gå till henne för det är matdax!

    God fortsättning på er alla !

Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 19