Inlägg från: Dalkulla74 |Visa alla inlägg
  • Dalkulla74

    TjatterMAJorna 2005, del 19

    Hej tjejer, hehe här är en till FL-huligan som blev portad några timmar ifrån att skriva i tråden

    Hann skicka till Morty, Edwina, CoolJen, mia A och Krodis innan jag klassades som spamare .

  • Dalkulla74

    Nu har JennyL29 och Vist fått länken av mig hit också. Vet inte om någon annan kanske redan skickat men jag tog dessa två nu och gör en liten pause så jag inte blir utvisad igen

  • Dalkulla74

    Vågade mig på att skicka ett till till fröken s.

    Kom att tänka på Dragonia och Mella 05 (hm var det hennes senaste nick ), om någon vill så kan de väl inboxa dom

  • Dalkulla74

    Här är några till majmammor som jag kom att tänka på ifall fler vill sprida länken hit. Kom ihåg bara att man blir portad efter en 5 mess eller nått så skicka inte till så många ifall ni vill skriva något i tråden sen.

    Alison, Zetika, evari, systerysster, Camilla, Miiia, smulan001, Trollens mamma...

  • Dalkulla74

    Nu har Zetika och Dragonia fått mess också

  • Dalkulla74

    Alison och smulan har med fått mess nu men snart så är jag väl portad Tur det för jag har lite mer att göra här hemma än FL innan jag får sova

  • Dalkulla74

    Hejhej

    Jag är så trött så jag var på väg att göra mig i ordning för sängen och så ser jag att klockan inte ens är 20 så nu "plågar" jag mig lite vid datorn så klockan ska bli liite mer iaf

    Mella 05: Då flyttar vi samtigt . Våran packning ja, hehe det blir ingen packning alls faktiskt, himla praktiskt. Det är bra att ta sakerna vi vill ha över i händerna och sen gå 3m till nästa dörr och lägga dem där vi vill ha dem. Vi får nyckeln nästa söndag men kommer att flytta under några veckor ändå eftersom vi har överlapp på en månad och kan ta det i lugn och ro. Fast jag vill ju så klart att vi ska bli klar så fort som möjligt ändå . Hoppas det blir en liten nystart för dig/er iom flytten så du kan börja må bättre . Va skönt att hon trivs så bra på förskolan nu. Samma med Martin, förra året var han rätt orolig av sig och många barnen tyckte han var jobbig och kanske inte valde att leka med honom av den anledningen. Nu verkar det vara tvärt om och han leker med många och ser så mycket gladare ut då vi går dit och när jag hämtar .

    Lisa slocknade som en fura när jag kvällsammade henne nu ikväll, då hade hon varit vaken sedan kl13 och var supertrött. Annars brukar jag få sitta en halvtimme till timme med henne i famnen innan jag är säker på att hon ska sova vidare i sin säng sen när jag lägger ner henne.

  • Dalkulla74

    Godmorgon

    Heheh ja någon maxning och sovmorgon blev det inte här iaf, Lisa vaknade kl6 nya tiden. Men det ska jag väl kanske vara rätt nöjd med så det inte var tidigare än så .

    Idag har vi rätt fullt på schemat hela dagen och jag borde hoppa in i duschen nu så jag avslutar nog här.

    Trevlig söndag på er !

  • Dalkulla74

    Hejhej, nu är vi hemma efter dop av Lisa igår i Dalarna .

    Det gick bra även om Martin fick myror i brallan och inte riktigt klarade av att stå bredvid oss i kyrkan utan tex la sig ner på altarringen, pinsamt men samtidigt så förstår jag ju honom lite eftersom det inte är allt för skoj för en 4åring under en gudstjänst. Lisa hade sin sovtid då i kyrkan egentligen men det gick jättebra. Hennes "tröttprat" satte igång men det lät bara som om hon sjöng med i psalmer mm .

    Dagis är stängt idag så hade det inte varit för att sambon hade tokmycket på jobbet idag så hade vi nog stannat kvar en dag till hos mina föräldrar men det gick tyvärr inte så det blev en intensiv och lång dag igår, vi kom hem 22.30.

    Nu ska jag fortsätta plocka upp väskor, tvätta mm, känns som om man för tillfället inte kan gå 1meter här hemma utan att trampa på något.

  • Dalkulla74

    Hej på er "gamlingar", va roligt att ni tittar in och skriver någon rad !

    Jo visst var det nog både stor nyfikenhet och uttråkad som var orsaken till Martins utsvävningar i kyrkan. Dopet var ju en del av gudstjänsten så allt tog ca 1tim vilket är rätt lång tid för en 4åring (iaf för Martin ) att inte få prata högt och röra sig som man vill. Prästen sa redan på vår träff några dagar innan att man aldrig vet hur dopet ska arta sig och att hon inte alls hade något emot om han hittade på något där framme i kyrkan. Det var mest jag som kände mig lite besvärad och det för att jag kände flera tanter och farbröder i kyrkan som satt och tittade på honom och kunde tänka mig att det skulle pratas om den unge mannen som sprattlade vid altarringen då de träffade andra i byn sen .

    Blä, nu sitter jag här och äter och äter. Så brukar jag göra när jag är på väg att bli sjuk. Känner liiite i halsen. Ska bara se klart på Arga snickarn sen blir det sängen nästa få se om jag kan mota Olle i grinden .

Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 19