• Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8
  • saralindberg

    snuggle: Nej, vad trist :S Som du skriver ändå, tur att ni inte snubblade på målsnöret med någon tusenlapp bara, det kanske hade känts mer bittert. Snart får ni säkert erat drömhus!

    Johannes är på dagis, sista dagen den här veckan. Jag gör inget produktivt alls, har dammsugit lite och betalat räkningar. Det känns lite fel men såååå skönt att inte ha några krav alls :) Ändå sitter man och räknar ner tiden tills man ska hämta honom, det är ju så tyst här hemma.

  • cizzon

    Snugglebunny: Vad tråkigt med huset! Hoppas ni hittar nåt nytt som intresserar snart!
    Och att Amanda blir bättre!

    Bambi: Jo det var helt ok på kalaset, var inte så mycket folk så det gick lungt till:) Barnen hade det bra, fast Izi sov sin sämsta natt hittills!
    Min syster har anorexi/bulimi, antagligen nån blandning av dessa.. Så hon har vårdats på sjukhus. Men nu har mamma tagit hem henne och skall vårda henne själv. Sen går jag igenom utredningar med synen och skall på kontroll snart och min bror har dumpat sin flickvän så det har bara varit lite mycket på en gång nu! Men nu är hon på bättre humör igen så det känns skönt!:)

    Sara:Njut njut njut:)

    Suck, Liam har fått feber ikväll igen, inte lite heller 39,9!!!!
    Han brukar aldrig ha så högt och dessutom har han inte ens varit feberfri i 2veckor sen senast..:(

    Ha en trevlig helg! Jag ska fortsätta skämmas för finnarna i hockeyn nu...

  • snugglebunny

    sara och cizzon: Tack! Just nu är det väldigt lugnt, kommer inte ut så många nya hus. Men vår mäklare (som ska sälja vår lgh när vi hittar nåt hus) sa att det kommer fler objekt snart. Så vi får hoppas på det.

    cizzon: Lät som du haft en jobbig period! Ibland känns det som att allt händer på en gång... Hoppas allt ordnar sig till det bästa. Och att Liam kryar på sig!!

    Amanda är hostig och snuvig, men andningen låter bättre. Medicinen verkar hjälpa.

    Vi ska ta en tur till ett köpcentrum idag. Det är inget roligt väder att vara ute i även om det är någon plusgrad nu. Grått och trist.

    Trevlig helg!!

  • Jo  anna

    cizzon: Va jobbigt det lät. =( Hoppas det blir bättre snart.

    snuggle: Märker du nått på Amanda när hon är frisk? Tycker Theo blir flåsig i andningen för minsta lilla nu. =s

    Nu har vi flyttat och nästan allt är klart. Jätteskönt. =) Theo blev skitarg i går och satt och vrålade så han blev helt blå om läpparna och händerna. =s Läskigt.

  • Bambi81

    cizzon: det lät inte alls kul, hoppas ni får vara med om en massa positiva saker framöver!


    Jo anna: vad läskigt att han skrek sig blå! Blev han arg över något speciellt? Skönt i alla fall att flytten är avklarad och att Theo ska slippa bli sjuk så ofta nu!
    Idag har vi varit en sväng på Sjöfartsmuséet. Där har de ett akvarium med en massa olika fiskar och dyl. Melvin tyckte nog mest om de stora ytorna som fanns att springa på! När jag var liten hade de en stor alligator och sköldpaddor, men inte längre. Kul att komma iväg och göra något kul ihop!
    (¯`°?.¸ ღ Mammas små hjärtan ♥Melvin & Molly♥ ღ ¸.?°´¯)
  • snugglebunny

    Jo anna: Amanda är fortfarande hostig och rosslig. Men vi har inte hört det där väsande ljudet från andningen, det låter ju så läskigt. Det var när hon röjt runt på dagis jag hörde det, så hon kan ju ha blivit andfådd då också.
    Läskigt när de skriker så det blir blå. Amanda kan också få riktiga raseriutbrott, tror det är någon utvecklingsfas just nu.

    Bambi81: Det lät kul med museét.
    Vi var i Kista centrum flera timmar igår, hade jättemysigt. Shoppade en del och åt lunch och fikade. Amanda tyckte det var jättekul att äta hamburgare med pommes och titta på folk.

    Idag fick vi lyxig storhandling. Vi svängde förbi Amandas farmor och farfar i ett ärende och då fick hon vara kvar där medan vi handlade. Mycket roligare för henne och enklare för oss.

  • saralindberg

    cizzon: Hoppas allt löser sig till det bästa!
    Kul att ni fick brons iaf, jag förstår att semin kändes lite pinsam för er ;)

    snuggle: Jag vet, visst är det lyxigt att få storhandla själv? Känns som att livet har förändrats en hel del när man tycker att det är skönt att få gå på affären själv, hehe.

    Jo anna: Känns det bra på det nya stället?

    Bambi: Mysigt! Det är ju såna där utflykter man kan göra nu bara, går ju knappt att vara ute pga snön.

    Johannes har fått hosta och feber, så vi är hemma och tar det lugnt idag bara.

  • Jo  anna

    bambi: Va mysigt det låter. =) Han fick inte ha kontrollen eller va det heter till hans radiostyrda bil för han har brutit av den så den är rätt vass.

    snuggle: Okej, men annars när hon är frisk så är hon som vanligt?

    sara: Hoppas Johannes blir frisk snart. Jobbigt när dom är sjuka.
    Det känns skitbra här, förutom att tapeterna är mindre fina, men sånt överlever man ju. =p

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8