• Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8
  • strojes

    Sara fick sista dosen av kåvepenin i söndagskväll. När jag kom med medicinen kom hon skuttande och gapade som en liten fågelunge! Hon visste vad som väntade efter medicinen, ett gelehjärta. Annars var det lite knorrande vid varje dos men det gick över förväntan med medicinen iaf (kåvepenin med jordgubbssmak), men skönt att det är över för denna gång. Ska bara komma ihåg att boka in efterkontroll om några veckor.

    Själv var jag till min kiropraktor idag som hittade en massa muskelknutor i ryggen som hon tryckte, klämde och knäckte så jag hoppas det blir bättre i ryggen om några dagar. Ska tillbaka på tisdag nästa vecka för lite mer behandling.

  • Bambi81

    sara och jo anna: vet ej om det finns platser på andra ställen. Vi har bara sökt till den fsk vi vill att han och så småningom Molly sak gå på. I och med att jag är hemma med Molly känner vi inte någon jättepanik över att få in honom, men det känns ändå väldigt långt till augusti. Tror att Melvin skulle må väldigt bra av att få komma iväg på något eget, träffa jämnåriga barn flera dagar i veckan osv. Har en kompis vars son går på den fsk vi sökt till. Fick höra av henne i dag att 15-h barnen nu går 3 dagar/v istället för 5 dagar/v som det var under hösten. Dessutom trodde hon att Melvin snart skulle få plats. Det verkar som om ett barn ska sluta och personalen hade redan Melvins namn! Håller tummarna.


    sara: vad skönt att alt såg bra ut och att lillasyster beräknas som normalstor. Måste ändå kännas skönt att få komma tillbaka en gång till för att verkligen kolla läget! Inte långt kvar nu!!
    Tack alla ni som kommenterade om majskrokar! Har för mig att Melvin var en 6-7 mån, så snart kan man testa på Molly också. Hon är jättenyfiken på allt som vi stoppar in i munnen!
    (¯`°?.¸ ღ Mammas små hjärtan ♥Melvin & Molly♥ ღ ¸.?°´¯)
  • Jo  anna

    skydiver: Va skönt att det går bra med medicinen. =) Är det för öroninflammation? Theo tar penicillin bra, men inte alvedon eller ipren. =s

    Bambi: Hoppas ni får plats snart. =) Tror också att det kan vara kul för honom att få komma iväg och leka med jämnåriga.

  • strojes

    Jo anna: Japp, det var för öroninflammation. Just kåvepening smakar vedervärdigt även om det är jordgubbssmak på den.
    Alvedon kör vi inte med här till ungarna utan Panodil istället för den smakar betydligt bättre än alvedon.

  • saralindberg

    skydiver: Hoppas det blir bättre i ryggen!

    Bambi: Men då får vi hoppas att det är dags snart för honom :) Har de haft fem dagar tidigare alltså? Här har de tre dagar, tycker det känns mkt bättre. Ska man lämna och hämta igen efter tre timmar kommer man ju knappt få göra nåt annat än att åka fram och tillbaka till dagis.

    Jo anna: Har ni mkt att packa nu hemma eller? :)

    Jag jobbar tre dagar till, sen går jag hem! Ska bli jätteskönt. Har suttit idag jag och Micke och försökt komma på hur vi ska lägga upp sista veckorna för Johannes på dagis innan tjejen kommer. Han trivs ju, så jag vill att ahn ska vara där, och jag vill vila lite, men samtidigt är ju jag bara hemma så vill ju inte ha honom där för många timmar. Svårt, men tror att vi kom fram till en bra plan.

  • Jo  anna

    sara: Får ni inte välja tider själv? Eller om dom har bestämda dagar måste ni väl få hämta tidigare ändå om ni vill. Här får man välja helt själv om man har 15timmar. Man kan ha två heldagar eller typ 4 timmar vissa dagar, fem vissa.

  • Jo  anna

    Och ja. Vi har mycket att packa, men min syster har varit här och hjälpt mej så det är inte så mycket kvar. =)

  • saralindberg

    Jo anna: Bra att du får hjälp :)
    Jo, vi får välja tider själv, men 15h börjar inte förrän efter en månad efter förlossningen, så fram tills dess får han vara där så mkt/lite vi vill. Det är det som är krånligt tycker jag, hur många timmar som känns ok när jag bara går hemma.

  • Jo  anna

    sara: Jaha. Då skulle nog jag säga heldagar fast hämta när jag hade lust. Så gör jag typ. Pluggar ju på distans.

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8