• Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8
  • WhiteAngels
    Tänkte bara skriva lite snabbt att här har hela familjen gått igenom kräksjuka,inget vidare allvarligt utan har snabbt gått över...men nu har jag åkt på en förkylning ist..
    Pluggar som vanligtmen har Elias ledig i dag för vi ska ut o shoppa och bara mysa.
  • Jo  anna

    sara: Det funkar. Väldigt stressigt eftersom jag läser dubbla poäng men ja det funkar än så länge. =)

    Idag har Theo haft lilla vasaloppet, tyvärr så hade vi ju inte provat skidorna innan så dom var för stora och man behövde en skruvmejsel för att fixa, han fick gå med stavarna istället. Stackarn ville åka. =(

  • saralindberg

    WhiteAngels: Usch för kräksjuka! Hoppas förkylningen släpper fort.

    Jo anna: Vad gulligt, har han åkt andra skidor förr? Johannes är jättefascinerad när folk åker skridskor, tänkte nästan skaffa ett par åt honom och låta Micke provåka med honom. Jag ställer mig inte på isen nu :P

  • Jo  anna

    sara: Nej det har han inte. Men vi ska nog prova i morron igen. =) Haha nej det skulle inte jag heller våga. =p Och så är nog skridskor svårare också än skidor. (Jag har aldrig åkt skidor.)

  • cizzon

    Min mamma har försökt leta fram mina mini skidor till Liam också men har inte hittat dem! Han tycker det är jätte kul när grannbarnen skidar om på vägen:)

    Jo anna: Vad gulligt med lilla vasaloppet:)

    Här är vi alla ännu snoriga! Lilla Izabelle är sjuk nu:( Jätte hes, hostig o snorig men ingen feber!

  • saralindberg

    Jo anna: Ja, skridskor är ju mkt svårare, men roligare också :)

    cizzon: Krya på er!!

    Vad gör ni i helgen allihopa? Jag jobbar sista dagen idag, så himla skönt!

  • cizzon

    Sara: Oj vad skönt!! Bara att njuta (så gott det går;P)den sista tiden nu då:) Vad skönt att ha "sista" datumet för väntan spikat också!=)

    Snart kommer morfar o hämtar barnen! Vi ska ut å fira en 30årig vän ikväll.
    Kalas på deras villa. Ska bli riktigt skönt att slippa ut faktist, speciellt då vi nästan varit isolerade nu efter all sjukdom! Men samtidigt har jag lite dåligt samvete att lämna bort barnen såklart och speciellt Izabelle som inte är riktigt frisk! Men jag vet ju att de är i goda händer, och min mamma kan behöva lite annat att tänka på efter en massa tråkigheter som hänt här just nu!

  • Bambi81

    sara: måste känna skönt att jobba sista dagen idag! Passa på och vila upp dig så mycket det går inför förlossningen och även ge Johannes lite extra mycket mammatid!


    Här snöar det hur mycket som helst! Kan inte minnas när vi hade så mycket snö i Gbg sist? Måste ha varit i samband med snöstormen -95, men då låg bara snön kvar i några dagar, nu har den ju varit kvar sedan den kom strax före jul!
    Ang. skidor vs skridskor: har själv aldrig åkt skidor, men i och med att jag har tränat konståkning under större delen av mitt liv, så kommer barnen i alla fall att få lära sig åka skridskor utav mig. Hade faktiskt tänkt köpa ett par till Melvin nu, men avvaktar till hösten. Ska bli kul när jag kan åka tillsammans med båda barnen!
    (¯`°?.¸ ღ Mammas små hjärtan ♥Melvin & Molly♥ ღ ¸.?°´¯)
  • strojes

    Småtjejerna har varken provat skidor eller skridskor. Stora tjejen fick skridskor av mormor och morfar i julklapp förra julen (hon fyllde 4 sedan i februari). Hon tar fortfarande inga egentliga skär med skridskorna utan går mest på dem. Men hon har haft bra balans hela tiden och tycker det är kul. Skidor fick hon nu i höstas (jag fyndade på en klädbytardag) och har åkt några gånger och tycker det är roligt.
    Småtjejerna kommer få testa skidor och skridskor som tidigast nästa vinter.

  • saralindberg

    cizzon: Ja, det känns jättebra att veta hur länge jag behöver vänta som längst :)
    Passa på att ha riktigt roligt ikväll!

    Bambi: Har faktiskt försökt tänka mkt på det där med att ägna mig så mkt som möjligt åt Johannes nu, inte bara det vanliga utan lite extra gos. Tror att båda två behöver det.
    Ja, snö har vi så att det räcker och blir över. Om det bara kunde sluta blåsa! Vi är inte alls vana vid det här i inlandet :P

    skydiver: Det där med att gå med skridskorna känner man igen från sig själv faktiskt, innan man lärde sig hur man gjorde fart :)

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8