Inlägg från: Happyme |Visa alla inlägg
  • Happyme

    Vi som har prematura sammandragningar

    Grattis Schnappi till din lilla dotter!! Det låter bra att hon visar att hon vill vara med o bestämma, det bådar gott !
    Kram till er {#emotions_dlg.flower}

  • Happyme

    Schnappi jag instämmer med de andra och skickar all cyberkraft jag kan ! Kämpa på lilla prinsessa{#emotions_dlg.flower}
    Och du var snäll mot dig själv, det är klart att du måste få vara ledsen och känna alla jobbiga känslor. Det betyder inte att du gett upp , bara att du är mänsklig. Lilla Jonalie känner din styrka!

  • Happyme
    060810 skrev 2010-08-25 22:46:06 följande:
    Uppdatering:
    Lillan klarade av operationen bra och mår efter omständigheterna mycket bra. Hon har tarmar som hon ska och det var något med magsäcken som snurrat sig eller nåt så det vart stopp.
    Hennes bråck var betydligt större än vad de trodde och hon hade förutom tarmar och magsäck även mjälten uppe i bröstkorgen. Så hennes vänstra lunga är väldigt liten, men de hoppas den växer lite nu. Hon lär ha bestående men på den vänstra lungan i form av nedsatt lungfunktion, men det kan jag ta.
    Hon är så tapper och kämpar på. Har ingen dränering alls utan klarar sig utan (i a f när jag gick vid kl 20).

    Har vi tur så kan de koppla bort respiratorn redan imorgon!! Jag fattar ingenting, men de snackade om det så vi får se. Men jag vågar inte hoppas utan tar varje dag som den kommer och ser vad som händer. 
    Härligt att det ser ljust ut även om det är kämpig tid för dig o sessan!!
  • Happyme

    haha ja fk är rätt virriga, jag ringde igår och efterlyste pengar ( har inte fått ngr sedan 20 juli....) då säger de att de godkänt min senaste sjukskr för aug-sept men inte för juli utan de ska göra en utredning. What??? Min handläggare har semester, förstås, och igår kom så ett brev där min arbetsgivare ska fylla i om jag kan börja rehhabiliteras eller arbetsträna....eh rehabiliteras från en graviditet????????? Ringde upp o frågade vad sjutton de menade jag är ju graid o ska barn närsomhelst och efter barnledigheten ska jag ju jobba som vanligt. Då säger de att eftersom de inte vet om jag fått barn eller inte så måste jag själv ringa o tala om om jag fortfarande är gravid inför varje utb.
    Hahahaha tror de jag får sjukintyg för sd om jag redan har fött barn.

    jaja Bohman ville bara säga att det inte är konstigt att det strular....

  • Happyme

    Grattis Jenny Penny !!!!!!!!!!!!! Vad skönt att ni alla mår bra. Skriv o berätta mer när du orkar, kram {#emotions_dlg.flower}

  • Happyme
    2små2stora skrev 2010-08-27 07:51:55 följande:
    Jag tror att min lilla har fixerat sig nu, för nu kan jag inte böja mig längre utan att det tar emot, tidgare har jag känt hur det rört sig när jag böjt mig. Och det känns som om han ska trilla ut när jag sitter på toa. 
    Så nu är lillen i startblocket Vi är snart inte många kvar här, när september är slut ska alla bebisar vara på utsidan. Eller är det ngn med bf i oktober kvar?

    Min lilla har då inte fixerat sig för hon vrider sig mellan hö o vä läge...dock med hividet neråt sen flera veckor.
    Glömde fråga bm men kan de vara fixerade men ändå vrida sig i längsläge , alltså ena dagen rygg på hö andra dagen rygg på vä? Nån som vet?
    Hursomhelst så har projekt hallonbladste påbörjats, inte för att jag tror det drar igång förlossning men de flesta verkar hjälpta av det efteråt dvs mindre avslag.
    Ngn som dricker det här?
  • Happyme
    2små2stora skrev 2010-08-27 08:02:33 följande:
    Jag drack det med J har inte börjat dricka det så intensivt än men det kanske är dags att börja ni

    Vrida sig i längsläge kan de, det är inte nacken som sitter fast. De får vrida kroppen istället för huvudet  Jag ska till BM på måndag så då får vi se hur det är om han är fixerad eller ej.
    oki nä det är ju bara huvudet som glidit ner... men upplever inte att magen sjunkit heller så hon ligger nog ganska "löst". Jag har bara vågat börja med 1 kopp per dag med teet ännu. Ska börja med två per dag imorgon då jag går in i v 37.  Efter 37+0 blir det högintesivt tepimplande
  • Happyme
    honungsgatan skrev 2010-08-27 08:53:35 följande:
    Happyme: jag har BF 18 oktober, men det är å andra sidan tvillingar så jag tror väl (och hoppas) att de tittar ut lite tidigare. Inte alldeles för tidigt dock. :)
    aha, men då hoppas vi att de är kvar till i början av okt iaf
  • Happyme
    mariamamman skrev 2010-08-27 10:37:48 följande:
    Happytime: Jag har Bf 11 november!

    PennyJenny: you did it! Stort grattis!
    ja då vill vi inte att din bebis är ute innan september är slut .. har dålig koll på listan, om den en finns kvar?
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar