• domenica

    Brudarna babblar vidare 8

    Hej tjejer - då kör vi igen

    Vågade inte riktigt sätta en ny slags rubrik för tråden (ni vet vilken) men jag vet att vi snart är där - nu är vi nära målet brudar!!

  • Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8
  • Saga09

    Njae eller det beror väl på hur man ser det *s*


    De bor i Västerås och vi i Stockholm men det är ju relativt nära ( allt är ju relativt.. haha) men det går ju iaf tåg..

  • Saga09

    Jaha så var bullarna färdiga och Saga sover fortfarande....


    Hon var ju å andra sidan fröken solsken mellan 01.30-03.30 imorse så det gör inte så mycket om hon sover en stund... *s*

  • icka76

    Susie: Åh vad glad jag blir när du skriver att illamående inte är en biverkan, då slipper även jag oroa mig att det är proggen och inte gravven som ger symtomen
     Åh du, Domenica har rätt, har inte vi alltid levt efter mottot gravid tills motsatsen bevisats i den här tråden?

    Domenica: Tycker du ska försöka få en tid för kolla av hjärtat så snart som möjligt. Visst kan man bli andfådd och få ögre puls av graviditeten men det ska inte kännas obehagligt. Hoppas du kan få ett UL på hjärtat så de kan se ordentligt. Du behöver nog inte oroa dig för bebben, h*n påverkas säkert inte av det.

    Åsa: O varför bor du i Stockholm????? Bev så sugen på bullar nu när jag läste dina inlägg så hade du bott närmare hade jag nog knackat på Kanske tur att du bor så långt bort. Fy, det lät inte som en mysigt förlossning din syster haft men tur att hon fick snitt tillslut och att allt gick bra.

    Hannah: hur mår du?

  • crazy hannah

    Slänger bara in en egospya..

    Att sova 8 timmar på ett helt dygn när man är 6 månader är mammatortyr...

    Sorry tjejjer har så många bubblande ord inom mig och vill så gärna kommentera alla framgångar och allt annat här i tråden men JAG ORKAR INTE...

    Kram på er

    imorn blir det till läkaren med Alex nu har han hostat i två månader minst... När skall allt jobbigt ta slut??


    Inom mig lever en mager kvinna som desperat vill komma ut. Jag brukar tysta ner henne med kakor.
  • domenica

    Godmorgon tjejer!

    Idag mår jag bättre, piggare och gladare Min underbara man ska iväg på konferens till på fredag och är så orolig för mig med snön osv (eftersom risken för att bli insnöad/behöva tampas med snödrivor är hög med tanke på att vi bor mitt i ingenstans )...han är supergullig och jag känner mig så älskad - härlig härlig känsla!

    icka: kändes lite bättre igårkväll och imorse, har läst lite om arytmi hos gravida också. Tänkte avvakta och se hur det känns efter min ledighet nästa vecka, jag kanske bara har stressat runt för mycket Tack för omtanken!
    Hur mår du, är det nåt som hjälper mot illamående? När var det du skulle tillbaka och göra VUL?

    crazyh: har full förståelse för att du inte orkar!! Titta in/skriv när det blir hanterbart. Mår krille fortfarande ok iaf? Hur känner du nu, är det aktuellt för dig att söka hjälp trots allt? Förstår om du inte orkar svara men du ska veta att jag tänker på dig! Hoppas det finns nåt som lindrar A:s hosta och att motgångarna snart vänder - KRAM!

  • icka76

    Hannah: KRAM

    Domenica: Har inte hittat nått som hjälper än. Började noja i morse för att ömheten i brösten är borta Men de är fortfarande lika hårda. Har de gjort så för er oxå. Tänkte att de ömmar när de växer för att sedan inte ömma ett tag och sen ömma igen om de växer mer. är jag helt ute och cyklar?? Jag mår ju fortfarande illa, men minsta tecken på symtombortfall får mig att gå i taket.

  • domenica

    icka: vet ju att det är olika för alla och jag kan absolut inte ifrågasätta din oro för nojjandet är ju stört omöjligt att lägga åt sidan...men...jag hade inte ömma bröst länge alls! Står fortfarande i olika böcker att "brösten fortsätter för många att ömma en hel del" osv men jag känner inte av mina och har alltså inte gjort det sedan omkring BIM och de första veckorna. Inte heller har de växt mycket utan det var den allra första tiden samtidigt som det ömmade så du kan nog absolut ha rätt i att de två sakerna hänger ihop. Du ska se att din kropp bara anpassar sig, det går ju i cykler med alla symptom: i vecka 7 och sen igen någon månad senare så blev jag helt symptomfri (bla därför jag gjorde privat vul där omkring v.7-8). Det är skrämmande men behöver inte betyda nåt alls!!

  • Saga09

    Icka : Bullarna blev tydligen väldigt goda enligt mannen som tröck i sig säkert 5 stycken efter varandra.. haha.


    Ang ömheten i brösten så har jag för mig att jag inte hade ont så jättelänge.. det var nog mest de 7-8 veckorna och då gjorde det verkligen ont.. så jag tror inte att det är någon som helst fara. Man märker att symptomen försvinner allt eftersom för att sen komma tillbaka igen... konstigt det där..


     


    Idag blir det brödbak för att vara lite nyttig för ovanlighetens skull.


    Saga har somnat för sin förmiddagslur och jag tror nog att hon kommer sova iaf 2 timmar ev 3. Roat mig med att ladda upp mer kort, få se om jag får in dem här.


     


    kram

  • domenica

    åsa: du är ju så huslig och pysslig, en riktig "bullmamma" Var du så innan också, när du jobbade? Jag hoppas ju att det ska slå till nån slumrande gen så att jag blir lite mer husmor-ig men tror nog bara att det är önsketänkande tyvärr Laga mat tycker jag är kul däremot (när jag orkar och har tid) så nåt kanske det kommer bli gjort hemma när jag är föräldraledig...

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8