• mattek

    IVF pappor...

    Hej!
    Tänkte bara kolla om det finns några killar som går/gått igenom IVF behandling och som kan ge lite tips & råd samt ventilera av sig lite tankar kring detta...?

    Jag och min fru ska nu påbörja IVF i Falun och i April sätts första ägget in, hygglit nervös kan jag säga...

    Vore grymt trevligt om fler män hängde med på denna tråd, för hur stora å starka vi än kan känna oss så behöver vi nog prata med likasinnade angående detta.

    Ha de bäst så länge! /
                                   Mattias

  • Svar på tråden IVF pappor...
  • Nelson80

    finner inte fortfarande några vettiga ord mattek. beklagar verkligen. men det är väl 'bara' att göra nya försök som någon sa tidigare. Bättre att någon som vet vad ivf betyder säger det eftersom de som inte genomgår ivf har en susning om hur det kan kännas.. Nästa gång går det vägen!

  • VVVeni

    Ledsen att höra att det gått som det gjort mattek, bara att kämpa på så att din fru blir bra och att hon inte får allvarligare komplikationer,! Ni hade fler försök kvar eller?

    Vi, jag och min fru går in i V 13 idag. så det känns kanon verkligen!

  • mattek

    så, nu är den lille utskrapad...
    känns skönt att vi fått det gjort så vi kan se framåt igen, nu ska vi bara mysa och rå om varandra i sommar och ta nya tag till hösten!

    VVVeni, va skoj att de går bra er!

  • Memnok77
    mattek skrev 2010-05-25 17:44:38 följande:
    så, nu är den lille utskrapad...känns skönt att vi fått det gjort så vi kan se framåt igen, nu ska vi bara mysa och rå om varandra i sommar och ta nya tag till hösten!VVVeni, va skoj att de går bra er!
    Fan vad man känner att livet är orättvist när man läser den här tråden, jag och min fru bestämde oss för att skaffa barn, blev gravida på första försöket (som visserligen resulterade i ett tidigt missfall) och fick vårt barn direkt efter det.

    Känns verkligen som om många andra förtjänar att ha lite "tur", se till att rå om dig själv och din tjej nu matte.
  • VVVeni

    Skall göra ett CUB test nu nästa fredag,  fö så växer min fruga för var dag, det är inte bara magen som växer heller, T&A  finns de så det räcker å blir över med, Härligt!! =)

  • Nelson80

    Härligt VVVeni. Det är en otroligt spännande tid när magen växer. vänta bara tills du får känna första kicken :)

    Sköt om dig och frugan mattek.

  • mattek

    Tjena grabbar!
    Hur mår ni? Här har vi accepterat vad som hände och ser framenot vårt nästa försök, ivf falun har stängt tills vecka 30 el 31 men så fort dom öppnar portarna så sätter vi igång.
     
    ha de bäst!

  • thiasvovve

    Beklagar verkligen det som hänt MatteK,men underbart gott att höra att ni inte ger upp...
    LYCKA TILL Å NJUT AV SOMMAREN

  • LinJer

    Ännu en som har anslutit sig till IVF. Började i Falun för att sen byta till Uppsala.
    Bodde då i Avesta men flyttade sen til Gävle och blev ändå flyttade hit o dit. De ville även kasta ut oss ur kön då vi bytte landsting. Men vi stod på oss och det gick vägen.

    Har gjort "tre" ägginsättningar, ett missfall, ett uteblivet i då kön var full, samt en tredje som hittills gått vägen. Är nu på v16.

    Blev man glad då man hittade någon som hade liknande datum med insättningar, men som tyvärr inte gick vägen. Tråkigt.

Svar på tråden IVF pappor...