• Maia

    Bipolär/manodepressiv sjukdom, vi fortsätter i ytterligare en tråd 2

    Anonym skrev 2010-04-28 17:24:04 följande:
    jag vet inte, men idag mår jag bättre, igår var också en såndär dag som allt gick snett på nya jobbet men idag börjar jag landa, började ta medicinerna ordentligt igen. Tack för att du skrev ett svar på mitt inlägg det betyder massor, att få skrika ut det hemska som jag gjorde och jag vet ju inte om jag kraschade deras party, jag minns bara att jag dansade vilt... och sen inget mer på flera timmar orkar inte konfronteras med dumma grjjer idag. Mina syskon pratar inte med mig efter lördagen... min syrra är bipolär och har försökt ta livet av sig och legat inne länge, är detta tacken för att man ställde upp då, att de inte pratar med mig suuuuck. HATA sjukdommen!
    Vad tråkigt att dina syskon inte reagerar på dina rop på hjälp.
    Här är du dock välkommen att "ropa" så mycket du vill. ;) *kram*
  • Maia
    Anonym (bipolär) skrev 2010-04-28 20:49:24 följande:
    Jag har superklent självförtroende för att jag e sjuk också... och när jag väl försöker öppna mig så går det liksom i stöpet...
    Sån är jag också. Försöker tänka ut i förväg ett ungefär vad jag vill få fram för budskap. När jag väl börjar så blir jag lätt förvirrad och i slutändan så blir det bara blaj och jag känner mig undervärdig, liten och ledsen då jag ff inte fått fram vad jag velat från början. Blir lätt nerpratad då jag blir så förvirrad och glömmer helt vad jag ville ha fram och varför. Kramar till dig!
  • Maia
    MariaKsk88 skrev 2010-04-28 21:23:56 följande:
    Nej jag har ingen kontakt men jag kanske borde ringa dem och prata med dem och säga som det är. Bättre att det kommer från mig INNAN jag söker hjälp.
    Tycker jag absolut du ska göra. Vi fick tel.nr. till de vi träffade och de sa att de fanns som stöd och vi skulle inte vara rädda för att ringa. De såg inget hot mot sonen och som tur är så ska de ju tänka på barnen först.
    Ring redan imorgon. 
  • Maia
    MariaKsk88 skrev 2010-04-28 21:28:30 följande:
    Om jag vågade skulle jag sätta det där som min status...
    Samma här.
    Bra skrivet.
  • Maia
    MariaKsk88 skrev 2010-04-28 21:36:18 följande:
    Ja jag borde nog göra det. Om jag vågar.... usch.. hatar sånt här. Men i alla fall innan jag blir inlagd igen! Jag mår fortfarande piss... ska till psykologen på fredag men har tagit steg mot att skada mig själv trots att jag egentligen inte vill :( Fan också...
    Bryt genast självskadebetendet! Tänk på att hålla ut tills fredag iaf så har du ett mål.
    Hör även med psykologen om h*n vet detta med soc och anmälningar.
    Snälla, hamna inte i det destruktiva träsket! Det kommer ta dig lång tid och mycket energi som du behöver fokusera på annat tex dig själv, att må bättre och familjen. Massa massa varma kramar!
  • Maia
    MariaKsk88 skrev 2010-04-28 21:57:43 följande:
    Tack Maia men jag orkar inte mer.. :( Fredag känns så långt bort och vad ska han göra? Är det någon här som har fått ECT? Jag har fått det en gång.. funderar på att be om det igen trots risken för minnesförlust. :( Jag är desperat.. vet inte ens om det hjälpte förra gången, och har fått dåligt minne, men ändå... jag vet inte vad annars jag ska ta mig till.
    Vet inte om jag redan skrivit om detta men i så fall kommer det igen. ;)
    Jag har haft extrema självskadetankar ett par veckor nu. En extrem ångest som får mig att maniskt bara tänka på rakbladet. Vill inte gå den vägen igen. Första ggn det hände för ett par veckor sen så höll jag på att tappa förståndet när det var den enda atnken i mitt huvud. Ringde akut-psyk hysterisk och hon sa att jag skulle försöka lägga upp ett schema inför dagen. Ärligt talat tänkte jag ff på bladet hela samtalet vi hade. Men, till slut tänkte jag som så att- jag duschar först och är suget kvar så gör jag det. Efter duschen mådde jag likadant men tänkte att- jag skriver en matlista först och finns suget kvar så gör jag det då. Förstår du vad jag menar? Hela tiden sköt jag upp det och till lut hade de maniska tankarna lindrats och blev iaf uthärdliga. Den taktiken kör jag varje ggn nu. Glad så länge det funkar. Ett litet tips bara. Vill så gärna ta bort det onda från dig. :( Kramar!
    Skriv så fingrarna blöder. Skriv dumma anekdoter, vad det pinsammaste du gjort men en kille ;) Helt orevelanta tankar som ingen förstår. Bara försök ta emot det lilla stöd vi kan ge och sök dig även till riktig hjälp. Att ringa akut-psyk. Sen finns det ju massa andra man kan ringa, jourhavande präst mm mm.
    Mys kramar!
  • Maia
    MariaKsk88 skrev 2010-04-28 21:57:43 följande:
    Tack Maia men jag orkar inte mer.. :( Fredag känns så långt bort och vad ska han göra? Är det någon här som har fått ECT? Jag har fått det en gång.. funderar på att be om det igen trots risken för minnesförlust. :( Jag är desperat.. vet inte ens om det hjälpte förra gången, och har fått dåligt minne, men ändå... jag vet inte vad annars jag ska ta mig till.
    Jag gick på 12 behandlingar i somras tror jag det var. Hjälpte mig inte ett skit plus att mitt minne ff inte är som det ska. Å andra sidan såg jag många när jag var inlagd som blev helt nya människor efter ett par behandlingar. Så jag säger varkn bä eller bu. (fast jag nyss skrev det ;)
  • Maia

    Har nu beställt massa kläder på nätet. Fast vi inte har råd med räkningarna.. *skäms* Vill ändå inte avbeställa. *stönig* Tänker inte säga ett pip till sambon.

Svar på tråden Bipolär/manodepressiv sjukdom, vi fortsätter i ytterligare en tråd 2