• Svar på tråden Tvillingar sommaren 2010 del 2
  • Ecorelle
    misa85 skrev 2010-03-14 16:07:06 följande:
    Ohh hej! Får jag vara med här? Jag ska dock inte ha förrän i september men sommaren kanske är lång i år :)Jag är nu i vecka 11 och har sett mina klimpar två gånger redan, det varkar vara enäggstvillingar. Chocken var total när vi fick veta att det är två stycken där inne! :)Hur mår ni? Jag ska läsa igenom tråden lite nu så jag hänger med lite :)
    Hej och välkommen hit! Grattis till två små underverk! Jag hoppas också att sommaren blir lång i år, .
      Själv är jag beräknad till 10 juli och är inne i en bra och pigg period. Dock börjar magen kännas tung på kvällarna, .
  • Ecorelle
    ÄlsklingsAdam skrev 2010-03-14 16:14:09 följande:
    Hej alla! Ecorelle lotsade mej hit, tack för det! Precis för 2 v sen fått beskedet att de är 2 därinne.... Är fortfarande i chock och har svårt att glädja mej,tänker fortfarande på hur jobbigt allt kommer att bli... Vädigt mkt hormoner förstås.. Är i v 10.. Ska på vul imorgon för de hittade ingen skiljeväg sist,vilket gör att det blir en högriskgraviditet (om den inte dyker upp dvs). De är med 98% enäggstvillingar. Oroar mej mkt över att de ska vara pojkar då vi har en son tidigare och hade önskat en tjej.. nu är det ju 2 därinne så man kanske inte direkt blir gravid med nr 4 direkt..Är det pojkar har vi liksom 3.. Men men även här säkert mkt hormoner som talar.... Är supertrött,täppt och rinnig i näsan,stopp i systemet och väldig huvudvärk ofta.. Beräknad förlossning 16 okt,men sonen är tidig så de 2 tittar garanterat ut tidigare än så. Dessutom om inte skiljevägen dyker upp så blir det planerat snitt i v 34. Hoppas ni alla andra mår lite bättre än jag! Ecorelle bor du på Gotland???? Jag bor i Visby, Vibble! Kram
    Välkommen hit!

    Som du säger så tror jag att det är mycket hormoner som spökar i början, och redan när man får pluss på stickan så föreställer man sig ju att det är ett barn man bär på. När man får reda på att det är två blir ju allt verkligen dubbelt, .
     
    Ja, gotlänning även jag, . Bor 5,5 mil söderut från dig, .
  • misa85
    Ecorelle skrev 2010-03-14 17:28:10 följande:
    Hej och välkommen hit! Grattis till två små underverk! Jag hoppas också att sommaren blir lång i år, .   Själv är jag beräknad till 10 juli och är inne i en bra och pigg period. Dock börjar magen kännas tung på kvällarna, .
    jag har kommit in i en period av konstant illamående, det är hemskt. Ingenting hjälper, jag kan inte ens sova på nätterna. Tips? :)

    Har ni bestämt vagn ännu? Det är en svår djungel tycker jag.
  • Makima46
    misa85 skrev 2010-03-14 18:13:44 följande:
    jag har kommit in i en period av konstant illamående, det är hemskt. Ingenting hjälper, jag kan inte ens sova på nätterna. Tips? :)Har ni bestämt vagn ännu? Det är en svår djungel tycker jag.
    Har valt en Emmaljunga twin nitro som jag ska hämta när de små är födda.
    gravid i v. 26 med tvillingar
  • Ecorelle
    misa85 skrev 2010-03-14 18:13:44 följande:
    jag har kommit in i en period av konstant illamående, det är hemskt. Ingenting hjälper, jag kan inte ens sova på nätterna. Tips? :)Har ni bestämt vagn ännu? Det är en svår djungel tycker jag.
    Ja usch, det är inte roligt att må illa hela tiden, jag har också gjort det fram till v. 13, sedan avtog det gradvis för att försvinna i v. 16. De andra gångerna jag varit gravid har det hjälpt att småäta lite, främst frukt, men den här gången med två så hjälpte inte ens det.

    Jag är nog den enda som inte ska ha vagn alls, jag har burit mina andra barn i sjal och tänker göra det med tvillingarna också, .
  • misa85
    Ecorelle skrev 2010-03-14 19:18:14 följande:
    Ja usch, det är inte roligt att må illa hela tiden, jag har också gjort det fram till v. 13, sedan avtog det gradvis för att försvinna i v. 16. De andra gångerna jag varit gravid har det hjälpt att småäta lite, främst frukt, men den här gången med två så hjälpte inte ens det. Jag är nog den enda som inte ska ha vagn alls, jag har burit mina andra barn i sjal och tänker göra det med tvillingarna också, .
    oj det är strongt. Det skulle jag nog aldrig palla tror jag. :)

    Jag småäter också hela tiden, det gäller att aldrig bli hungrig. Dock kan jag inte äta frukt längre, jag mår sämre då. Tur att det finns hårdbröd :)
  • Ecorelle
    misa85 skrev 2010-03-14 19:19:51 följande:
    oj det är strongt. Det skulle jag nog aldrig palla tror jag. :)Jag småäter också hela tiden, det gäller att aldrig bli hungrig. Dock kan jag inte äta frukt längre, jag mår sämre då. Tur att det finns hårdbröd :)
    Jag kommer få Karl Alfred-armar,
      Den här gången hade jag problem med allt jag normalt äter, grönsaker smakade pyton, frukt var för sött, avokado för fett... etc. Undrar vad jag levde på som ändå fick mig att gå upp 3 kg de första 12 veckorna, .
      Sedan kom jag in i min sura period, så länge salladen och rörorna var sura så gick det, . Nu kan jag dock äta normalt igen sedan v. 17, det är skönt!
  • Tess N
    misa85 skrev 2010-03-14 18:13:44 följande:
    jag har kommit in i en period av konstant illamående, det är hemskt. Ingenting hjälper, jag kan inte ens sova på nätterna. Tips? :)Har ni bestämt vagn ännu? Det är en svår djungel tycker jag.
    Vi ska beställa en urban jungle med gemensam liggdel
  • Makaroon

    Hej allihop! Nu har jag hittat tillbaka igen efter flytt och inget internet.

    Tess: vi har en UJ med den gemensamma liggdelen. Verkar väldigt stadig och lättkörd men är ganska omständig att fälla ihop, särskilt med liggdelen för den måste plockas loss först (akta fingrarna!). Och sufletten blir jag inte klok på!

    Tyvärr upptäckte vi idag att underredet är precis 2 cm för brett för att få in genom ytterdörren uppfällt. Suck! Liggdelen går precis igenom men vet inte om det riktigt funkar med tvillingarna i... Flytta först köpa vagn sen hade ju varit klokt, men som min man säger så är dom våra fösta så några misstag måste vi få göra. Muntrade upp mig med att bädda liggdelen med filten jag stickat, det blir toppenmysigt!

    På krämpefronten så har jag börjat få problem att andas på nätterna. Att ligga på ryggen är ju bara att glömma så det är till att baxa mig och magen från sida till sida några varv under natten. Ryggen är väl inte heller på topp efter flyttandet. Nåja, snaaart 3e trimestern, nedräkningen har börjat!

Svar på tråden Tvillingar sommaren 2010 del 2