• nevadita

    Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009

    {#lang_emotions_sunny}
          vår fina tråd fortsätter!!
                                                   {#lang_emotions_sunny}
    ..?:*¨¨*:?..♥..Krumelura..♥..?:*¨¨*:?..
  • Svar på tråden Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009
  • nevadita
    Monismonis skrev 2010-03-29 19:31:42 följande:
    Själv sitter jag och tittar på allehanda skräpprogram mest hela dagen. Med lillan i famnen, bortvänd från tv:n och ljudet nästan av.
    det händer här också

    Ang tyst hemma:
    jag var också van vid tyst o lugnt hemma men valde att ta rådet från BB-personalen.
    Märker den skojiga skillnaden att Lava på dagen kan sova genom elvispar, byggarbetare, fikapratande o allt möjligt - medans hon på natten kan vakna till och bli störd av ljud
    natt = tyst o mörkt, dag = ljud och ljust.
    Funkar för oss.
    Men återigen, alla barn är ju olika. Och föräldrar också
    Och ibland är det som funkat bra förut inte alls poppis. 

    Tror personligen att det inte finns några "rätt-o-fel" egentligen, så länge man bara älskar sina små och tar hand om dem efter bästa förmåga! {#lang_emotions_heart}

    Nu kramar jag er alla o önskar en fin påskvecka!!! {#lang_emotions_kiss}
    ..?:*¨¨*:?..♥..Krumelura..♥..?:*¨¨*:?..
  • kajsamupp

    Monamona: Impad? Jag tycker bara att jag inte har tid för tvn, utan att jag vill fokusera på lillan istället.. Jag har alltid slökollat så mycket på tv att jag kan klara mig utan numer. Men så brukar jag ju nästan slumra till när vi ammar för det blir så långtråkigt när hon maratonammar ibland. Det är nog jag som ska bli impad på dig som fixar att sköta Alva samtidigt som du kollar tvn

    Nevadita och ÖnskanS: Visst är det skönt med tystnad. Men det är nog bra att klara av att koncentrera sig och varva ner trots ljud. Och bakgrundsljud kan ju göra att plötsliga ljud inte stör lika mcyket, då de liksom försvinner lite gand i bakgrundsljudet. Som Js knakande tår till exempel. Mycket irriterande ljud när det är tyst men när tvn är på så försvinner de lite.. Har nyss kollat på Arn och då fick Kajsa sitta med och kolla lite för hon klagade så när vi hade henne bortvänd.. men hon klarade som tur var att koncentrera sig på amningen sen när det väl var dags.

    Påskkramar till er alla. Kanske dags att handla påskgodis snart?

  • Turbomamma

    Nevadita: Nejdå oroa dig inte, jag tar inte illa upp! Du får vara så mycket hönsmamma du vill, du kan få hönsa lite åt mig också. Sen är det ju inte direkt så att jag sätter båda bebbsarna i babysitter framför tv:n och sen använder den som barnvakt. Men däremot så tittar dom ju gärna mot tv:n om de sitter i knät och jag kollar på nåt och det tror jag kanske är okej.

    På dagarna tittar jag däremot nästan aldrig på tv utan vi är nästan alltid ute på nåt. Är vi hemma har jag ofta lite musik på i bakgrunden eller så babblar jag med dom eller så jollrar dom med varandra. Så länge dom är lugna och nöjda känns det som om det borde vara okej.

    KRamar till alla!

  • kajsamupp

    5 månader!

    Ego: Har tagit den första joggingturen Underbart. Och det gick helt ok fast vagnen är en rejäl gammal hederlig med fyra fasta hjul. Lite tungt i uppförstbackarna bara, och att det är bäst att hålla sig på raka vägar eftersom det är lite knepigt att svänga..

  • nevadita
    15 veckor idag

    Turbo: {#lang_emotions_kiss}

    Kram till alla, och ha en riktigt fin påsk!!!
    ..?:*¨¨*:?..♥..Krumelura..♥..?:*¨¨*:?..
  • kajsamupp

    5 månader

    Så var vaccinationen och sånt avklarat. Skrek bara lite grand denna gång, och fick en alvedon här hemma när hon var gnällig. Följer sina kurvor på +1 SD både på längd coh vikt och med huvudet på +2 SD. Rejäl guldklimp

    Påskgodiset är inhandlat och provsmakat. Nu väntar jag bara på att några småttingar ska komma utklädda imorgon.

    Glad påsk till er alla

  • Monismonis

    megamuppen: wow, jogga! Det vill jag också kunna göra... Idag nådde jag en all time high på vågen. Detta hemmaliv är inte bra för min karaktär. Hoppas ni får ett fint dop till helgen!

    Påskgodis var det ja...

    Kram tillbaka nevadita!

  • nevadita
    Monismonis skrev 2010-04-01 14:10:03 följande:
     Idag nådde jag en all time high på vågen. Detta hemmaliv är inte bra för min karaktär. Påskgodis var det ja... Kram tillbaka nevadita!
    ...känns som att vi är lite lika du o jag 
    Men årets sista semla är iaf äten, nu får man väl försöka ta tag i sitt liv, när det är vår ute o allt Klagar fortfarande över mitt onda bäcken o ryggen, men försöker ut på promenad ett par ggr i veckan iallafall. Retar mig på att jag inte kan få tag i en vettig BH - brösten väger ju hundra kilo nu när Lava slarvar med maten

    Idag har jag varit körandes till min farmor Jag o Lava körde dit för min pappa skulle på påsklunch hos henne och då passade det ju bra att träffa dem båda!
    Går bättre o bättre att köra bil och komma ihåg allt o sätta fast babyskyddet osv
    Men vill inte köra några längre sträckor än.

    Megamuppen: vad skönt att vacc. gick bra, det är lite läskigt att de ska sticka dem men hellre det än att de ska bli sjuka!!

    Kram till alla, njut av den lilla långhelgen
    ..?:*¨¨*:?..♥..Krumelura..♥..?:*¨¨*:?..
  • kajsamupp

    Monamona: Varför kan du inte?

    Har haft en gnällig Kajsa sen igår coh sprutan. Alvedon gör det hela lite bättre men hon var vaken 2.5 h i natt coh idag har hon istället bara varit vaken 2 h totalt.. Men nu kanske det vänder, hon verkar glad i alla fall.

    Kram

Svar på tråden Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009