Vi som shoppar danska barnkläder del 17
Här var jag på praktik idag och sambon hemma och vabbade. Kom hem till både dammsugt och nytorkat golv i hela husen.
Han kan ibland alltså
Butte: Kexchokladpaj är löjligt gott. ![]()
Kexchokladpaj
6 st kexchoklad
6 msk smält margarin (ta 3-4 msk om du tycker att det smakar för mkt smör)
150 g blockchoklad (går utmärkt med mjölkchoklad)
4 msk vispgrädde (Går med mellangrädde om man vill va en smula nyttigare)
3 äggulor
1 tsk vaniljsocker (JAG utesluter vaniljsockret om jag tar mjölkchoklad för att den är söt som den är)
1. Krossa kexchokladen i matberedare
2. Blanda ner det smälta margarinet och rör om
3. Häll smeten i en smord pajform
4. Grädda i 175 grader i 6 min
5. Låt svalna
6. Smält blockchokladen och blanda ned grädden
8. Rör ner vaniljsockret och äggulorna
9. Låt svalna en stund
10. Bred över pajskalet
11. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar, eller frysen ca 2 timmar
12. Servera med grädde eller vaniljglass

Löjligt gott, som sagt!
Tyvärr är det ju bara jag, Michaela och Anjelin som kan äta den här. Så när den görs här så äter man ju tokmycket. ![]()