• Pocahontas

    Det är SÅ härligt att amma!

    När jag tittar ned på mina små prinsessor när de äter så blir jag så glad! Ikväll såg ena ut som en hungrig tigerunge när jag la henne till bröstet och hon morrade runt och hade sig när hon skulle suga fast, så gulligt! Och den andra var trött och kinkig och när hon fick lägga sig och amma så såg hon så nöjd och fridfull ut! Hon blundade och åt och resten av världen försvann för henne. Det var bara hon och hennes bästis vänsterbröstet där. Då kände jag mig helt överlycklig över att jag kan ge mina barn det, vilken tur jag har!

    Är ni fler som känner så? trots att man blir snudd på livegen periodvis när man ammar och trots smärtan i början och trots allt kämpande med att få upp mjölkproduktionen i början...

  • Svar på tråden Det är SÅ härligt att amma!
  • hannis

    Håller med! Jag trodde aldrig att jag skulle tycka det är så mysigt med amningen. Att ligga och mysa med sin lilla bebis som äter så njutningsfullt och smeker bröstet med sin lilla hand samtidigt. Underbart!

  • kornberoende
    hannis skrev 2010-09-01 23:44:08 följande:
    Håller med! Jag trodde aldrig att jag skulle tycka det är så mysigt med amningen. Att ligga och mysa med sin lilla bebis som äter så njutningsfullt och smeker bröstet med sin lilla hand samtidigt. Underbart!
    INDEED! :)
  • lördagsgodis

    ammningen funkade inte med min etta å han ammades bara i 3 månader men tvåan har det funkat med och hon ammas än och är nu 11 månader


    En prins och en prinsessa
  • Pellinell

    Jag gillar också amning, har ammat mina tre minst ett år var - härligt. Man blir smal, man slipper bröstcancer, barnet är nöjt, det är gratis, det är mysigt, man blir avslappnad ihop, det är miljövänligt och man kan sova vidare när bebisen äter på natten. 

  • jemppa

    Att få morgonamma liggandes i sängen i lugn och ro med bebis nära, nära... <3

  • Toddes mamma

    Åh, äntligen en tråd där man hyllar amningen!!!  Trots att det gjorde sjukt ont i början kan jag säga att jag idag NJUTER av att lägga mitt barn till bröstet, och känna att det får näring ur min kropp,,helt otroligt!!


    Jag kommer sakna detta mest av allt, har två underbara barn och vi har bestämt att det blir inga fler, nöjd med beslutet men känner att just amningen kommer fattas mig..  


    Har en väninna som liksom jag genomgick KS med ett barn, hon kunde inte amma (fysiskt omöjligt,konctaterat senare av läkare),,, hon säger ofta att hon kan sörja att hon inte födde sitt barn,,jag säger sörj istället att du inte kunde amma, för det är för mig mycket mycket större...

  • Elisabeth09

    Ja, det är SÅ mysigt, jag vill amma länge länge Glad Att sitta i soffan med lilla bebis på kvällarna och amma och mysa. Och ligga kvar i sängen på morgonen och hon ligger och äter. Underbart. Älskade liten.

  • LillTussa

    Härligt med mysiga amningshistorier! Här gick det lite sisådär då jag blev sjuk med båda barnen men flaskan dög precis lika bra! 
    Amma på!  

Svar på tråden Det är SÅ härligt att amma!