• Nube

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Sjuttiosjuan skrev 2018-06-20 14:51:46 följande:

    Sitter här och ammar en liten tjej som kom i torsdags:) Blev tyvärr planerat snitt för hon låg i säte och mitt blodtryck blev väldigt högt i slutet av graviditeten. Men det gick över förväntan och jag känner mig helt okey!

    Hur går det för dig?


    Hej, hur mår ni? :)
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2018-08-06 22:42:35 följande:

    Vi mår toppen:) Vi har fått en sån underbar och snäll liten tjej. Satt precis och pratade om när vi skulle åka och försöka fixa ett syskon:) Det är väldigt mysigt med bebis, över förväntan faktiskt haha! Hur mår ni??? Kram


    Vi mår också bra tack! Min lilla tjej blir snart 2 månader och hon växer fint. Jag tittade på henne här om dag och insåg att hon inte längre är en nyfödd bebis! Tider går fort. Allt har gått bra och hon är friskt men så klart har det varit lite tufft också.. i början strulade amningen och sedan hade hon ganska myvket gaser och ont i magen. Men för övrigt är hon en nöjd liten dam som leer mycker när jag pratar med henne - så underbart!

    Jaha så ni tänker på syskon redan? :) Jag har också funderat men vågar inte riktigt tänka så långt än.. samtidigt inser jag att vi måste försöka relativt snart om jag ska prova med mina egna ägg.. usch men det känns jobbigt också om vi ska börja hela ivf karusellen igen :/
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2018-08-07 22:04:43 följande:

    Ja, jag är ju 41 och vill inte bli för gammal även om det inte spelar någon roll vid ÄD. Vi har 3 frysta embryon och blir det inget av dom så struntar vi nog i det. Amningen strulade här med, kämpade i 3 v med såriga bröstvårtor och ledsen bebis innan vi upptäckte att det inte fanns mjölk nog:( Nu kör vi ersättning/pumpning och lite amning och hon är nöjd och glad!

    Vilket datum föddes er flicka?


    Jag förstår.. skönt att ni har embryon kvar så att ni slipper göra om allting. Håller tummarna!

    Vår flicka blir exakt 2 månader idag <3
  • Nube
    Percafluviatilis skrev 2018-09-10 06:34:43 följande:

    Jag var på VUL igår och de kunde se 6 blåsor att räkna med! Ägguttag blir på torsdag. Hoppas på att få ut åtminstone ett fint ägg.


    Vad fint! Hur har det gått?
  • Nube
    IdaBJ skrev 2018-09-09 21:54:56 följande:

    Hej,

    Jag kan äntligen berätta en framgångshistoria! Jag skrev tidigare i tråden om mina dåliga hormonvärden och många misslyckade ivf-behandlingar. Nu har vi äntligen fått ett plus efter 7 IVF, och det är tvillingar som beräknas komma i början på nästa år ????. Det kan gå vägen även efter många försök så sluta inte att kämpa!!


    Stort stort grattis! Vilken lycka efter så många försök <3 Hur mår du?
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2018-09-21 20:43:28 följande:

    Håller tummarna! Här somnade precis våran lilla tjej på 3 mån. Efter 6 Ivf behandlingar gav vi upp och gjorde äggdonation. Så allt är möjligt:)

    Lycka till!!


    Hej, hur mår er lilla flicka? Och hur mår du? Jag och mim flicka mår bra, hon är så fin! Men så klart är det tufft ibland med sömnbrist och så men det hat varit mycket roligare än jag hade tänkt. Jag börjar nu också fundera över syskon! Vill så gärna ha en till :)
  • Nube
    Aylina88 skrev 2018-09-25 16:44:41 följande:

    Hej tjejer! Hoppas allt är bda med er? Lova åter komma när min lillebebis skulle komma men tyvärr så hade jag otur och förlora mitt barn i vecka 29 haft ett helvetet och saknaden har tagit död på mig men nu kämpar jag mig upp igen och vi ska försöka på ett till barn så våran änglabebis får en syskon <3


    Många varma kramar till dig och din man. Så stor sorg förlora det lilla barnet man har så kämpat för att få. Önskar er all lycka till i framtiden!
  • Nube
    emhu skrev 2018-09-28 19:59:00 följande:

    Jag gissar på att man kanske ska ha ammat klart o så innan man påbörjar en ny omgång så inte hormonerna spökar till det. Ring kliniken och fråga!


    Ja, så är det säkert.. vill liksom inte vänta för länge. Hur går det för dig? :)
  • Nube
    emhu skrev 2018-09-28 22:48:03 följande:

    Glömde fråga: har ni något i frysen eller blir det en helt ny behandling?


    Det blir en helt ny behandling..sist fick vi ut 4 ägg (om jag kommer ihåg rätt ) och 3 befruktades men bara 1 som överlevde och blev dottern :) Hade så klart haft skönt att ha nåt i frysen men det hade nog varit för mycket att begära med mitt amh :/
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH