• Anonym (Fru)

    tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?

    Jag har länge undrat hur många kvinnor som verkligen njuter av att ge sina män oralsex. Min man frågar mig titt som tätt om inte jag kan ge honom en avsugning. Därför undrar jag hur pass vanligt det är att tjejer gillar det eller om de enbart "ställer upp" för att få slut på tjatet. Statistik tack, så att jag slipper känna mig ensam om att vara en sådan tråkig fru.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-11-11 11:10
    Nåväl, vi lever i ett bra äktenskap, inget snack om saken, sen får det tolkas hur det vill. Sen, fine, min man borde kanske sluta fråga mig med tanke på att jag har sagt nej, och det kanske han gör efter att ha läst era inlägg ;).

    Och visst, jag ställde frågan felaktigt, lätt hänt. Men svara bara på frågan om ni ger er man oralsex eller inte så får jag lite statistik på det, då är jag nöjd. Det var egentligen det jag var ute efter. Alltså, ger ni era män oralsex fast ni inte vill, helt enkelt? (Inte för att få slut på "tjatet").

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?
  • Nintendo
    TyskMamma skrev 2010-11-11 10:44:45 följande:
    nja alltså jag vet inte riktigt vad jag ska svara här faktiskt.
    Jag ger honom oralsex för att jag vet att han tycker om det, dvs för hans skull. Men jag känner inte att jag "offrar mig" för det låter så negativt. Är det alltid negativt att göra någonting för sin partner när det är sexuellt?
    Jag har också bett min man(nej vi tjatar inte, vi frågar varandra!) att göra saker för min skull, för att jag tycker om det, även om han inte får ut speciellt mycket av det. Men är inte det normalt att göra saker för varandra, sexuella som icke-sexuella? Är det inte det som utgör ett bra förhållande?
    Som jag ser det så är det skillnad på att göra något man ogillar eller att göra något man bara inte får ut så mycket av själv. Om man inte själv bryr sig så mycket är det klart att man kan göra den andra "en tjänst" men jag tycker absolut inte att det är okej om det är något som vållar obehag eller några andra negativa känslor bara för att partnern gillar det, oavsett om det är sexuellt eller inte.

    Personligen skulle jag inte vilja att någon gjorde något för mig om hen inte tyckte om det själv, då skulle jag inte kunna njuta av det.
  • Anonym

    Tycker inte att svarsalternativen hänger ihop med frågan, men nej jag suger inte av min sambo bara för att få tyst på honom. Jag gillar att suga av honom men det sker bara när jag är på humör. 

    Men sen är han inte så dum att han frågar och tjatar om det. Han fattar att sånt bara gör att det blir längre mellan tillfällena.

  • Anonym

    Jag gillar det eftersom jag gillar att se min man upphetsad.
    Han har dock aldrig tjatat eller ens bett om det, annat än i handling då kanske.

  • Anonym

    Älskar att ge min sambo oralsex, det bästa som finns att se och känna hur han njuter.

  • Anonym (usch)

    jag suger inte av min man, tycker det är äckligt,,, kan tillägga att jag vill inte ha oralsex av honom heller,,så kort och gott så varken ger jag eller tar så att säga

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-11-11 10:51:21 följande:
    Min man vill inte få oralsex. Ovanligt?
    Vet inte om det är ovanligt - men det finns en till - min man .
    Enligt honom själv har han aldrig tyckt om att bli avsugen.
  • småsugen

    Jag gör det för att jag tycker om det i första hand, och även för att jag njuter av att få honom att njuta.

  • Nadjis

    Jag fattar inte frågeställningen. Så jag röstar inte.  Allt vi gör tillsammans i vårt sexliv gör vi för att båda vill. Varför skulle man göra sånt man inte vill? Varför skulle någon vilja att man gjorde det mot sin vilja? Så jag suger för att jag själv vill med  andra ord.

  • April barn

    Nej det är inget jag gillar, men kan göra det lite ibland för att vara snäll. Fast blir det för mycket tjat blir jag bara bångstyrig

Svar på tråden tycker ni om att suga av era män eller gör ni det bara för att de tjatar?