• Vädur 78

    Kramiiis vänner

    Här träffas vi och pratar och stöttar KramiiisHjärta

    Här pratar vi om det mesta men ABSOLUT INGET bebis och gravidsnack!!


    ♥♥♥
  • Svar på tråden Kramiiis vänner
  • kramiiis

    ja jag får väl kolla med sambon vad han säger, är det värt det, är det för "konstigt", känns det rätt/fel. själv anser jag vad kan gå fel mer än det gjort hittils?? 6000 hit eller dit på våra redan 200 000 det spelar lixom ingen större roll... bättre det än att kanske kasta ännu ett fint embryo i atlanten typ.


    please don't hurt me anymore
  • pluggande mamma

    Hjälp, var ivär och gjorde impulsköp av gardiner och stänger idag... Jag har 5 st fönster som dessa skall sitta på i samma rum (ganska så stort) Tror ni det blir för mkt?? Ska jag använda diskretare gardiner? Har så fruktansvärt dålig känsla för sånt här.. Väggar och inredning är ganska ljus typ beige/sand aktig som tapeten... Har 3 dagar på mig om jag vill lämna tillbax det.. Men fyyyyyy vad dyra gardiner är!!!! Hade inte någon koll på det alls, är inte så pysslig av mig Har ju bott här i 5 år nu utan gardiner ha ha.....


  • kramiiis

    pluggis: det är jättesvårt med inredning tycker jag, gardiner inte minst, därför har vi bara det i våra två fönster i vardagsrummet i biblioteket och köket fick det bli träpersienner tråkiga jag. sovrummet blev ju renoverat klart först i augusti så dit har jag inte ens börjat fundera, men ska nog införskaffa ngt färgglatt tror jag
    men jag tyckte de gardineran du köpt var snygga det är jättesvårt att säga om det blir för mycket när man inte har en helthet, allt beror ju på resten av inredningen och så.
    Men på bilden tycker jag det ser trevligt ut

    något annat jag tycker är svårt, är mattor, jag vill ha lite färg i vårt gästrum, det är typ vitt vitt vitt, med ett litet ekskrivbord, ekgarderob och en säng med vitt överkast. Lixom hallå hur tråkigt kan det bli. Måste få in lite färg, eller iaf en tavla, eller en bokhylla på väggen med lite böcker typ. Men näääääää.... hmm.
    Får bli sen när jag blir arbetslös, jag hade tänkt försöka va det lite innan jag börjar på nytt jobb... lalalala.... hmm.... undrar vad sambon säger om det


    please don't hurt me anymore
  • pluggande mamma

    Ja Kramiiis, önskar jag kunde leja bort det till någon som kan sin sak... suck! Svårt när allt e så neutralt och man skall få liten färgklick på det..  Får väl se vad sambon säger när han kommer hem..
    Håller med om att mattor är jättesvårt, därför har vi inga ....
    Låter bra att du ska va ledig lite, det kan du behöva! Kram

  • mulan

    Pluggande mamma: I vårt vardagsrum har vi 1 stort perspektivfönster och 2 normalstora. Men jag har faktiskt bara gardiner i 1 av de normalstora. De fönstret är ut mot gatan och jag valde de fönstret för att huset inte ska se obebott ut. De andra låter jag vara utan gardiner för ljusinsläppets skull. Vi har helt vita väggar + vägg med en mörk fondtapet (svart med vita streck). Ibland blir jag sugen på att sätta upp gardiner i de andra fönsterna oxå men jag kommer låta det vara som det är.


    .?*¨*? VECKA 38 ?*¨*?.
  • Fru Orange

    kramiiis: Härligt att det var en bra läkare  

    pluggande: Tycker att det såg kanonbra ut!

    Idag har jag en jätteglad dag Solig David kommer ikväll, min minsta stor-plutt som bara mäter 192,5 i strumplästen
    Samtidigt är jag superarg , maken fick idag veta att han blir fast anställd (2 dar innan provanställningen går ut) och han får gå kvar på samma lön som under provanställningen, ingen provision som de andra har och säljer han en försäkring så får han 100:- för den och de andra anställda får 200:- Demon MEN... Han har gett oss en perfekt ursäkt att flytta hem igen... Vem kan i längden betala för 2 hus på en sån dålig lön (17.000 ???


    (¯`°?.¸♥Vår älskade liten blir bara större och större♥¸.?°´¯)
  • kramiiis

    pluggis: hihi du får tala om hans reaktion sen

    hagelinen: härligt att David kommer ner ikväll kan tänka mig att du längtat!
    Men hallå vad dåligt att han inte får provision som de andra grrrr.
    näää blir ju ngt svårt att betala två hus på den lönen tyvärr. Hoppas ni kan flytta hem snart!


    please don't hurt me anymore
  • Lilla JJ

    Hej på dig kramiiis! Och alla andra i tråden!

    Låter lovande med den nya läkaren och även en ny metod. Har aldrig hört talas om att någon fått livmodermassage, men alla metoder är värt att prova! Dom ryska läkarna brukar vara väldigt bra och tillmötesgående. Så hejja hejja.

    Hoppas tomten kommer med ett stor fett ryskt plus till dig gumman!

    Jag går ut med Hugo 3-4 ggr/dag. Oftast 3.

    Skönt att höra att det finns fler som inte är några indredningsproffs. Jag har precis flyttat och har ingen aning om vad jag ska göra med mitt hem vad gäller mattor och gardiner. Har fått låna lite här och var än så länge.


    Mammas lille kille kom 100803
  • kramiiis

    lilla jj:

    hihi, vi får kanske ta och gå en inredningskurs tillammans trivs du bra på nya stället annars?
    3 gånger är ju inte så farligt iaf, bra med promenader, ibland skulle jag vilja att morries var en hund, hade varit lite enklare att gå promenad med honom då!

    kram söt!


    please don't hurt me anymore
  • kramiiis

    vädur: måste tacka dig för att du startade denna tråden, för det samlade ju ihop även en del andra fl-vänner jag hängt med tidigare som jag saknat massor

    trivs med att ha en egen tråd


    please don't hurt me anymore
Svar på tråden Kramiiis vänner