• Bonnevier

    Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!

    Jag har varit ganska oaktiv på sistonde, men har inte tid å sitta så mkt vid datan nu när jag inte är föräldraledig längre. Men är inne å läser ofta, men skriver inte så mycket pga tidsbristen. Mycket tråkigheter med många nu ser jag :( Men det är bara å kämpa på, med sjukdomar och karlar och allt vad det är! Det blir alltid bättre tillslut, men det kan ta sin lilla tid.


    Imorgon börjar Elliot dagis och jag hatar att jag inte kan vara med på inskolningen :( känns jättejobbigt. Jag vet ju att det kommer gå bra, han kommer ju vara med Ulf, men jag vill ju oxå vara med. Men har mattelektion och den måste jag gå på för jag ligger redan efter och fattar nada så behöver verkligen hjälp så att jag kan komma ikapp och kunna förstå för att räkna lite hemma oxå. Men men inte så mycket jag kan göra än att släppa greppet och låta Ulf ta över mer.


    Å imorn ska jag även börja träna ryggen hos sjukgymnasten för ryggen är helpaj. Så det ska bli riktigt skönt att komma igång och förhoppningsvis få bättre rygg!


    Tack föressten alla för en trevlig stund hemma hos jessicka! (:

  • Bonnevier

    skrev nyss världens inlägg men så dog datan så det försvann innan jag hann skicka. ganska störanade!


    Måste bara säga att jag har varit så glad och mått så bra psykiskt sen jag började plugga! Jag uppskattar tiden med Elliot och Ulf mer, har mer tålamod, sitter knappt alls vid datan eller tv´n längre, gör vettiga saker och tar vara på tiden under dygnet m.m. Jag är så peppad på att plugga så jag hoppas verkligen att det håller i sig! Och så har vi fått in lite mer rutiner nu med Elliot oxå! Han somnar inte längre kl 12 på natten utan mellan kl 20--21,30!!!!!!!!! och så går han ju upp tidigare nu oxå, men det gör absolut ingenting! så skönt att vi kommit in i rätt rytm igen! Och djävulskt skönt att få lite egentid om kvällarna!


    Jag tycker det är så roligt att gå i skolan! Och så har jag träffat så mycket nytt folk och börjat lära känna några! Livet är allt bra i denna stund! Inte så ofta man känner så (att typ allt är bra) så jag får komma ihåg den här känslan!  Och Elliots inskolning går jättebra!

  • Bonnevier
    mamma till tre troll skrev 2011-02-09 20:26:49 följande:
    på nätet hade dem från 74/80 på lindex.. bla denna
    www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=911... Fast de står inte skaloverall utsn regnoverall.. men samma funktion är de ju

    nu vet jag inte hur den är i verkligheten.. Men de ska vara samma vattentäthet som Pops.. tex.. Men har som sagt inte provat den själv
    Vi har en sån där i stl 80 som svärmor har köpt. Men vi har inte provat den ute än för den är ganska stor så jag vet inte alls om den är bra eller inte men nog tror jag den duger!
  • Bonnevier

    Finns det några bra skomakare här i stan? Nån som vet? Har ett par skor jag behöver laga så jag kan börja använda dem igen, hatar de jag måste ha nu.

  • Bonnevier

    Fyfan vilken pms jag har fått. Det är helt sjukt. Gillas inte!!!! har världens minsta tålamod å jätte hett temperament. Å en trotsig sambo + 1-åring på det, ingen bra kombination kan ja ju säga.

  • Bonnevier

    Elliot hade ju oxå magsjukan igen förra veckan. Och så innan jul där oxå, men jag klarade mig den här gången iaf! Men inte Ulf. HAHAHAHA skadeglädje ;)


    Inge kul med magsjuka inte, hoppas den är lindrigare den här gången jekka!

  • Bonnevier

    Jekka - Nu pluggar ju jag så det är ju lite smidigare för oss, för jag kan skippa lektioner lite då å då å ta igen det hemma för att inte elliot ska bli så länge på dagis. Men nu till att börja med går han bara mån-ons så är ulf pappaledig tors-fre med han. I snitt så är han ungefär på dagis 20 h i veckan skulle jag tro, fast då delat på 3 dar. Men sen tar ju f-dagarna så småningom slut så då blir det ju att vara där hela veckan. Men eftersom min skola är så flexibel så kommer det inte bli några problem, iaf det här året. Men sen när vi båda börjar jobba så lär det ju bli heltid, jag tycker faktiskt det är ganska hemskt att man behöver ha sitt barn så länge på dagis, lixom mer än 40 h i veckan om man jobbar heltid, men det finns ju inte så mycket annat att välja på, man måste ju kunna försörja sig. 

Svar på tråden Höst/Vintermammor 09/10 Luleå! Nu är bebisarna barn!