• Boost

    Det är glykogen som vi förlorar stora mängder av den första veckan, detta består av vatten. Så de första dagarna upp till en vecka är det alltså i stort sätt bara vatten som försvinner.
    Därför är det vanligt att det går mer trögt från och med andra veckan, det är då de "riktiga" kilona försvinner.

  • Boost
    sininen skrev 2012-05-29 10:33:51 följande:
    Idag är det knytkalas på dagis och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha med mig. Jag är i desperaaat behov av lite hjälp. Har ni några bra tips?

    Paj?
    Kycklingsallad?
  • Boost

    Har ni provat LCHF tagliatellen?
    Är ju så gott!!
    Gjort en laddning nu och ska ha till köttfärssås ikväll. 

  • Boost
    stjierna skrev 2012-05-29 19:36:09 följande:
    Boost: mitt Maxi har!

    Ahh oki, tack!
    Det står bland bakgrejjerna då antar jag? 
  • Boost
    ollebulle86 skrev 2012-05-29 19:42:51 följande:
    Hur är era matkostnader gentemot innan?

    Mindre. Svårt att svara dock på hur mycket mindre, men lägre är de allt.
    Framför allt så blev det mycket onyttigheter innan, alldeles för ofta. 
  • Boost
    ollebulle86 skrev 2012-05-29 19:58:07 följande:
    Boost: ok jag har nämligen varit livrädd att de ska skjuta i höjden iom att pasta och så är hyfsat billigt, men det är iofs frysta grönsaker oxå (och det är det jag köper hem mest) och ägg är ju ganska billigt oxå om man ser till mängderna man äter.
    Och som du säger, mindre skit köps hem.

    Nä, de bör inte skjuta i höjden :) Möjligtvis att det ligger på ungefär samma i början, när du provar dig fram för att se vad som funkar just för dig.
    Men sedan efter ett tag så minskar de nog en del just för att portionerna minskar och allt dyrt skräp undviks. 
  • Boost

    Åh är så sugen på att baka.
    Har ni något väl beprövat recept? 

Svar på tråden **Den stora feta LCHF-tråden**