**Den stora feta LCHF-tråden**
ofrivilligbonusmamma skrev 2011-03-15 09:44:40 följande:
3 dl pofiber2 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver (vissa tar bara en)
Lite salt
250 g kesella
1 ägg (kan med fördel ta två)
50 g smält smöt
½ - 1 dl grädde
Smält smör. Blanda ihop torrvarorna.
Fördela i kesellan i torrvarorna.
Blanda i ägget/äggen. Blanda i smält smör och grädden.
Låt stå och svälla i 10-15 min.
Knåda ihop till 6 bullar, lägg på bakplåtspapper.
Grädda i ca. 15-20 minuter i mitten7undre delen av ugnen.
Låt svalna.
(Eller så blandar man ihop alla torrvaror förutom fiberhusken i en bunke, blandar ihop allt flytande i en bunke och blandar i fiberhusken i det flytande och låter det svälla och blanda sedan ihop allt.)