**Den stora feta LCHF-tråden**
Hon den där: det beror på vad du ska ha det till ;)
Hon den där: det beror på vad du ska ha det till ;)
Ninis: jag gjorde ketchupen för tre veckor sedan och min syster åt av den igår och då var den fortfarande okej ;) men jag gissar på runt 1 månad!
Hamburgebröden var to die for!
Hon den där: antingen använder du Sukrin (samma mängd som det skulle varit socker) OCH en knivsudd pure Stevia, ELLER så köper du ICA Stevia strö (ser ut som strösocker) som är färdigblandad stevia och erytritol (som är sukrin) och använder samma mängd som vanligt strösocker.
Personligen föredrar jag ICAs! Men tänk på att den inte löser sig i kalla smetar, utan måste värmas upp (typ smält 25 gr smör och smält där i - smör är sällan fel i ett recept!)
Hon den där: nej, alla som heter Stevia är inte samma. Hermesetas har bland annat en Stevia (stor burk) som innehåller något sötningsämne (minns inte namnet) som påverkar blodsockret o ger insulinpåslag.
De säkraste är Sukrin, Sötis, Ica stevia strö och pure Stevia (som f.ö. kostar 199:- för 40 gram...)
Välkommen hit Love111 :)
Hon den där: den finns på lowcarbshop.se!
Maruid: vad gulligt sagt! Du gjorde precis min dag (som börjat uruselt pga lite sömn inatt!) Tack!
Glass: jag har den i min sidfot, men 9 gånger av 10 så skriver jag från mobilen och då kommer inte sidfoten med ;)
Vigooden: men det är långsamma KH som inte påverkar blodsockret och ger inte insulinpåslag (såvida man inte är känslig mot sötman) :) dessutom ger de inga KCAL som vanligt socker gör!
Ang ICA Stevia strö:
http://annikarogneby.se/lchf/icas-stevia-stro/
http://annikadahlqvist.com/2012/04/15/stevia-stro-hos-ica/
http://annikarogneby.se/bakgladje/bakat-lite-med-icas-stevia-stro/
ICA Stevia strö är precis samma sak som Sukrin och Stevia kombinerat.