**Den stora feta LCHF-tråden**
Pannkakor?
Pannkakor?
En annan sak: Jag är alltid så himla frusen! Minns inte att jag var det innan lchf? Hur upplever ni det? Jag sitter alltid med filt i soffan och tossor. Och vi har VERKLIGEN inte kallt inne... Säkert 22-23 grader.
Jag steker direkt. (eller efter kanske 3-4 min) Gör jag fläskpannkaka häller jag all smet över baconet i stor stekpanna.
Gör jag mindre pannkakor steker jag i 2 stekpannor (kanske 20 cm i diameter), och då hinner smeten inte bli för tjock. Då blir det 4-5 pannkakor som är fina och tunna. Ibland gör jag dubbel sats och då får jag spä med grädde/mjölk eller 1 ägg på slutet.
Även om jag ätit lchf ett tag så sitter ju ändå gammalt tänk i ryggraden, så det känns konstigt att äta pannkakor, grädde och hallon och samtidigt få hjärnan att fatta att detta är "smalmat". Crazy!