Juliec skrev 2012-02-21 19:08:38 följande:
Jag känner mig ganska mätt .. Men inte i över 3 timmar.
Om jag inte skulle tillföra mer fett, blir det motsatta hållet då? dvs att jag går upp i vikt i stället för ner??
Vad är bättre kött än kalkon och kyckling ? Är räkor, kräftskärtar och tonfisk bättre?? :)
Att du håller dig mätt mindre än 3 timmar är ett tecken att du behöver tillsätta mer fett som mättar bättre under längre tid.
Äter du inte vanligt kött? om du gillar kyckling är väl att föredra att man äter den med skinnet (själv har jag väldigt svårt för skinnet) skulle föreslå rökt eller kokt skinka i stället för kalkon men gillar du kalkon, tillför en fet ost osv.
och lax, Makrill i tomatsås (titta så det är en sort med lågt kolhydratinnehåll) är bra i fiskväg...
-Jag käkar räkor, men då med massor med ägg och majonnäs till... ;)