**Den stora feta LCHF-tråden**
Mandel skrev 2011-05-14 06:29:56 följande:
Igår bakade jag, igen. Fast denna gång bara LCHF-vänligt. Tycker dock att det är lite märkligt att jag kan äta 86% choklad rent direkt ur förpackningen och tycker att det är väldigt gott och när jag har den i bakning tycker jag att det är beskt trots att jag har sukrin i smeten. Why?
Igår gjorde jag olika påsar med rabarnermuffins och småkakor med rabarer på och gick/cyklade och delade ut till anställda så de hade till eftermiddagsfikat.
Eftersom jag inte kan gå så många meter innan jag får ont i min fot kan jag inte följa med på VM i plöjning idag. Då surade jag ihop... Fast skönt med lite tid för sig själv eftersom maken tar med sig barnen. Bäst att passa på att ut på långpromenad, men det går ju inte. Kom på den smarta idén att jag kan snöra på mig mina cykelskor och ge mig ut på en cykeltur. Så nu får inte blåsten öka mer för jag avskyr motvind!
Sedan vill jag till stan och köpa mig en glassmaskin. Någon som har det och vilken sort? Använder ni den och blir det bra?
http://www.obhnordica.se/Default.aspx?ID=941&ProductID=PROD663