• Hejåhå

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    Nellang: håller tummarna att det är växtvärk!

  • Hejåhå

    nellang: åh! Skrev fel september ska det vara. Men nu när jag kollar i min kalender är min cd 1 tidigare än så. Kommer inte ihåg om jag fick spraydatum eller om jag räknat ut det själv.
    Har två cykler att rapportera in innan dess.

  • Hejåhå

    Jag har BMI 28. Vet ni vart gränsen går för att de ska neka behandling? Jag är i valet och kvalet om jag ska dra igång med bantning 2 mån innan, kanske gå ner fem kilo. Dels för att öka mina chanser och dels för att jag känner mig gravidtung redan. Men man kanske inte ger kroppen så bra förutsättningar näringsmässigt om jag bantar innan? Jag har tyvärr svårt att äta nyttigt utan att banta. Det är allt (träning och kaloriräkning) eller inget (goffa, goffa) som gäller för mig.

  • Hejåhå

    Tack för era synpunkter kring vikt och bantning. Det är så svårt att hålla igen nu på sommaren. Helst så vill man ju bara vakna upp en morgon och vara i bra kondition och 10 kg lättare, men det är ju ett arbete att komma dit. Får se hur jag gör. Kanske kör en pulverdiet efter semestern och därefter lchf. Jag går inte ner i vikt på lchf, men programmerar om hjärnan att inte gilla socker. Vid ET i början av oktober, kan jag äta mer bär, nötter och skarva i med någon frukt då och då. Förhoppningsvis klarar jag mig då från att gå upp 24 kg som med storasyster och väga in mig på tresiffrigt.


Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång