• Hejåhå

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    Ja, det är ju knappast att barnet blir tillverkat över ett glas vitt vin och räkor.
    Kanske ska ta med det till ET?

  • Hejåhå

    Välkommen hit Rymdsemlan (roligt namn). Skönt att du är på gång. Jag vet fler som känt sig som vanligt under sprayningen, att det har varit en enkel match. Det är nog ganska olika hur man känner det, en biverkan drabbar ju inte alla.

  • Hejåhå
    Tez skrev 2013-02-08 15:48:35 följande:
    Här kommer en tråkig update... Idag hade jag testdag. Så imorse gick jag upp för att kissa å testa, då kommer den stora blödningen! Samtidigt som jag skulle testa... Nedrigt och sorgligt! Testet var negativt.
    Pratade med Huddinge så nu ska vi satsa på embryot i frysen. Men till råga på allt så hade min landsting slarvat med remissen och inte skrivit hur många försök den gällde. Så nu måste jag ordna med det också... Men först ska jag äta praliner och tycka synd om oss!

    Beklagar Tez! Ta hand om dig ordentligt och ladda inför nästa försök. Kram
  • Hejåhå

    Vem är härnäst på tur att ruva eller att ha testardag?

    Är det någon fler som bloggar?

    För mig hjälper dig väldigt mycket att göra det och jag blir peppad när jag ser att folk i andra länder hittar dit. Det får min tid att gå iallafall.

    Väntan känns evighetslång, men det jobbigaste är att jag inte vet hur lång tid det tar. Synd att man inte kan hoppa ner i ett warp-rör, som i Super Mario. "Uump, uump, uump", så är man på Level 3 och i en gynstol i Huddinge.

    Kram på er!         


  • Hejåhå

    Miss Gul: Tråkigt att höra din historia!
     Hoppas bebisen i magen är frisk. När är det ni har UL?

    När jag var på KS Klinisk Genetik frågade jag om hur många försök vi har rätt till. Det lät inte som att det var någon begränsning i antalet hormonbehandlingar och äggplock, utan att det togs från fall till fall.
    Jag tyckte det lät som ett bra svar, att inget regelverk ska vara hinder för den hjälp man får. Men det verkar vara lite olika bud beroende av den man frågar. Är dock inte säker på om hon på Klinisk Genetik har den riktiga informationen, jag antar att det är Huddinge Fertilitetsenhet som styr i slutändan.      


Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång