Inlägg från: LinnJes |Visa alla inlägg
  • LinnJes

    xanncar: ja, nu sitter vi fyra ganska nära varann i alla fall. Glad jobbigt det låter med oliver och allt det andra förresten, hoppas det blir bättre och att du får sova snart!

    isabelle och sanna: hoppas ni slipper kink-bebisar inom snar framtid ni också!

    hoppar nog över farsta imorgon, och håller tummarna för att aston blir helt frisk till på måndag istället. ska även försöka gå förbi löplabbet och investera i ett par "riktiga" skor. kommer kosta skjortan av förmodligen men det får det väl vara värt.

  • LinnJes

    haptic: skönt att det blev bättre så snabbt! men jobbigt att du nu har blivit en levande napp... hoppas det går att "vänja av" honom från det relativt snart!

    frelin: vad bra att det inte var nåt fel med hjärtat! skönt! förstår att du måste ha varit orolig.

    xanncar: trevligt med fest och barnvakt! och en ledig helg till köpenhamn låter ju helt fantastiskt! inte alls avundsjuk... Flört

    idag har jag fixat friskis och svettis kort samt köpt löparskor. skönt att ha tagit tag i det nu! har ju visserligen inte börjat än, och kortet börjar inte gälla förens på tisdag, men ändå! nu ska det bli ordning på den här tvåbarnsmamman! känner mig förvånansvärt pepp!

    sen har jag gjort en deal med min make... han ska sluta med snus om jag slutar med godis. hrrmm... var mitt förslag och jag sa det på lite halv-skämt. men han tog mig seriöst och jag vet ju att det är bra egentligen. men känns sorgligt... haha. jag älskar godis! får i alla fall fika och sådär, så jag röstar för många fikor framöver! Skrattande

  • LinnJes

    Blomman: Ja! jättekul om vi kan träna ihop ju. blir mycket mer peppad om jag har någon att gå med. tänkte gå på mamma core passet på onsdag kl 10.30. är du på? Skrattande

    flisan och xanncar (och sanna): åker nog ditåt direkt efter lämning på dagis, passar på att gå i lite affärer eller nåt. ska hitta var bion är också... skickar mitt nummer till er så kan ni ju höra av er när ni kommer dit, annars kan vi ju ses vid bion runt halv, kvart i?

  • LinnJes

    Sanna: mitt kort börjar gälla först på tisdag... och så är det tyvärr svårt för mig att träna när det inte finns barnpassning/jag kan ta med aston. framförallt om det är innan kl19 också, vilket är dexters nattningstid. men skulle vilja börja med yoga också!

  • LinnJes

    flisan: jättesöta barn du har! syns att minstingen gillar mat också! Flört

    sanna: henrik kan säkert ta båda barnen om ett tag... just nu är det ingen bra idé dock, för dexter är inne i en ganska krävande period och tycker att pappa är "hans". han har accepterat bra att jag inte kan vara med honom hela tiden, för jag måste ge lillebror mat och sådär, men om henrik har aston så måste jag avleda dexter på nåt sätt, annars vill han direkt till pappa. visst, borde väl egentligen öva på det, men känns som det har vart så mycket nytt i dexters liv nu på sista tiden, så försöker ta lite i taget. som du säger, tids nog så! Glad

  • LinnJes

    förresten så har vi bokat tid för dop den 4 Februari kl halv2, de som vill får gärna komma! blir fika efteråt och sådär. säg bara till innan så jag kan räkna lite på hur många det blir som kommer (blir i alla fall minst 50 pers med min gigantiska släkt....).

    förresten, är det nån som har/använder facebook? tycker det är kul att se bilder, men känns inte helt ok att lägga ut dem här... inte helt säkert på FB heller för den delen men men...

  • LinnJes

    spammar lite med inlägg!

    frelin: lyx med så långa sovpass! grattis till dig! Flört

    jag tycker annars att aston sover ganska bra, somnar runt 21-22, oftast i min famn ute i soffan. sen kan jag lägga över honom i hans spjälsäng, ibland sover han kvar där, och ibland vaknar han till och då får han sova med mig. om han sover kvar i spjälsängen vaknar han oftast runt 2 på natten, tar upp och ammar, försöker lägga tillbaka i spjälsängen, ibland funkar det ibland inte. sen vaknar han igen runt 6 och vill ha mat, då brukar han få ligga i vår säng oavsett om han sovit i spjälsängen eller inte tills det är dags att gå upp. tycker han sover rätt bra, men det är ju ingenting om man jämför med Jessie... hehe. fast man ska ju inte jämföra barn förstås! (även om det är svårt att låta bli...)

  • LinnJes

    blomman: usch och nej för magsjuka! skönt att det är bättre redan! får ta och träna ihop en annan gång, blir ju fler tillfällen!

    biogänget: ursäkta att jag drog på en gång! blev lite stressad, skulle möta min mamma halv2 vid dexters dagis... hann inte kan jag ju säga! men det gick bra ändå, mötte upp dem på vägen hem. är också besviken på filmen. inte alls min kopp te om man säger så. men kul att göra nåt, och gratis prylar är ju trevligt! Skrattande

    får dra ihop en fika snart tycker jag! så man hinner prata lite också.

    förresten, flisan, ville de byta lägenhet? var ju ett tag sen du nämnde det i och för sig men ja...

Svar på tråden StockholmsMammor till SeptemberBarn