• Sanlin90

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    ???

  • Sanlin90

    Maymom ja jag ser lite på bilderna här men det blev betydligt svårare än i min telefon eller irl, det syns vagt på trstet nu även att tiden gått ut för flera timmar sedan med

  • Sanlin90

    Ser ni något? Ej taget med morgonurin nu som dom andra, inte tagit något på morgonen på ett tag, får hem tidiga test idag.
    Mår lätt illa, spända bröst där bröstvårtorna blivit större senaste dagarna och molvärk som kommer och går.

  • Sanlin90
    Nathaliextnf skrev 2022-05-24 09:49:17 följande:
    Jag ser ett svagt brett streck! Håller tummarna för dig!
    Åh jag hoppas! Får hem andra test idag, litar inte riktigt på apoteas men känns som det ökar väldigt långsamt isf men det har innan synts sådör på morgonen men inte alls på em.
  • Sanlin90


    Ser ni något? Trodde jag skulle få mens i måndags men hade bara molvärk på morgonen sen kom en brun flytning på kvällen och jag hade världens humör.
    Vet egebtligen inte nör eller om jag ska ha mens.
  • Sanlin90
    Maymom skrev 2022-06-01 13:18:49 följande:

    Sandin90: ser fortfarande inget, tyvärr. Om du inte tempar redan så börja med det så kanske det blir lättare för dig att veta när ÄL varit och bim kan vara Så slipper du ta massa test hela tiden.


    Jag har inte haft mens sen oktober och har barn på 1,5 som vaknar mycket så funkar inte med temp utan blivit tillsagd att ta test regelbundet, blivit ofta nu dock då kroppen är heltokig annars tar jag 1 gång i månaden.
  • Sanlin90
    ser ni något? Vet inte äl eller bim då jag inte haft mens på länge men fick äl smärta och flytningar mpndag förra veckan va det äl då skulle jag va på äl +11-12 ca hade även en brun flytning den kvällen, innan när jag tyckt mig se streck så har dom försvunnit det här syntes även att testet torkat. Har beställt fler test då det va mitt sista.
    Någon som hört av sig till testlagret btw? Fick ni snabbt svar? Jag har skrivit två gånger nu för det va små gropar i typ alla mina test så jag vill bli kompenserad men dom svarar inte, skrev första gången för typ 1,5v sen och ringde d0 sa dom åt mig att maila igen vilket jag gjorde...

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester