• Sanlin90

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Högst oklart när bim är men inom några dagar tror jag

  • Sanlin90


    Taget efter 5 min strecket som är ofantligt svagt var kvar tills tiden gick ut vid 10min men bleknade sen bort, är det negativt då eller kan det ändå va positivt?
    lär ju inte synas här för kvaliten blir så otroligt dålig. 
  • Sanlin90

    Jag såg tydligt hela strecket vid 5 min som jag fotade (tror du kommenterade min bild på ifokus att du såg något, betydligt bättre kvalite där men du räkna det som neg nu) men sen när det gått 10 min så la jag bort det och kollade senare igen men nu syns inget alls. 

  • Sanlin90
    Jag har molvärk, fick en skölj illamående när sambon bytte bajsblöja, lätt huvudvärk och såsåsåså trött odag och gråtmild, fick avsmak mot kaffet imorse men väldigt milda symtom utom molvärken. 
  • Sanlin90

    Jag är helt 100 på att jag ser ett rosa streck irl men blir osäker, kan som mest va äl+6 så isf otroligt. 


    är det vanligt med spök på graviditetskollens test? 


    har molvärk och lätt yrsel.

  • Sanlin90


    Jag är lite förvirrad här då.. jag är på äl+7 OM jag haft äl vilket jag tror men idag är jag så trött att jag känner mig full så tog ett test bara för att och det visar såhär?!
  • Sanlin90
    Syskonförsök skrev 2023-09-25 08:03:18 följande:

    Har du haft ägglossning?? Osäker på testet, de är babyplan va? De säger ju själva att är strecket grått ska en ta det som negativt. är det rosa är det positivt. 


    Jag vet inte, slutat tempa oralt men enligt ff och handledstempen är jag äl+7 fick hugg i vänster sida av livmodern igår sen fick jag spända bröst under kvällen så kunde inte låta bli att testa idag.
    det är ett wonfo test, ett tidigt test, tog ett tidigt test från graviditetskollen med som jag tycker mig se något supervagt på men det syns inte på bild utan bara med ögonen. Tyvärr va det sista testen av båda, jag tog två test som mäter från 25 med dom visade avsolut inget. 
  • Sanlin90


    Det öppna testet är det andra testa tidiga jag tog samtidigt och dom andra två är vanliga test som mäter från 25 tycker mig se på det från graviditetskollen
  • Sanlin90

    Jag ska beställde några vanliga testa tidigt och ett digitalt som kommer imorgon men jag är borta hela dagen då så kommer nog ta på onsdag morgon

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester