• Lily of the Hollow
  Äldre 1 nov 16:18
  2046236 visningar
  11416 svar
  11416
  2046236

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Till mormor - Någon gång kanske vi pratar igen.. Men ditt alkoholiserade beteende skadade min mammas uppväxt vilket i sin tur skadade min. Nu var min mamma smart nog att välja att inte vara ett fyllo. Men hur kunde hon i sin tur vara en "god mamma" när du inte gett henne något gott? Det goda hon hade lärde hon sig nog som i en motsats mot dig. 

  Jag skulle vilja att om du nu måste ringa mig då och då, snälla var nykter och snälla fråga inte efter mammas nummer. Hon vill inte veta av dig. Du har TUR som har kontakt med något av dina barn iallafall. Jag hoppas du inte mår för dåligt nu när du blivit ensam. Jag hoppas att du är stark. Jag önskar att du hade kunnat funnits kvar, som när vi var små barn. Då kanske det hade sett annorlunda ut idag. 

 • Lily of the Hollow
  Äldre 2 nov 20:06
  Anonym (Eken) skrev 2011-11-02 18:06:35 följande:
  Ja tyvärr är jag fruktansvärt chockad själv. Han blev inte gammal och trots att jag vet att han var deprimerad i perioder så hade han framtidsplaner och det mesta hade ordnat upp sig för honom nu så jag vet inte varför han valde att göra slut på allt. =( Men nu blir det till att ordna kondoleansblommor, tyvärr känner jag inte hans familj bra nog för att gå på begravningen, men blommor kommer jag skicka.
  Det var verkligen tragiskt =( Om de har en "öppen" begravning kan vem som helst anmäla sig att komma. Kolla upp det, det kanske skulle vara något ändå. 
 • Lily of the Hollow
  Äldre 8 nov 19:58

  Till min bebis - 
  Jag längtar väldigt efter dig. Jag hoppas att du snart kommer ut så jag kan visa dig min kärlek, ta hand om dig och försöka fostra dig till världens finaste människa. Precis som din storebror är =) Vi väntar på dig här utanför. Om du kan! Försök ta det varsamt på vägen ut ;) 

 • Lily of the Hollow
  Äldre 11 nov 22:32
  Anonym skrev 2011-11-11 21:45:12 följande:
  Till min sambo:

  Väx upp någon jävla gång, du fyller 26 och du är fortfarande uppe hela nätterna och sover hela dagarna. Det gör mig ledsen, jag älskar dig och vill kunna utvecklas med dig. Våra vänner skaffar barn, bra jobb men allt du gör är att leva av mig och vägra växa upp. Det är ok att spela dataspel, men gör det inte 10 h per dygn!

  Fattar du inte att jag vill vara med dig, att jag saknar att sova med dig, att jag behöver ha en stabil vardag som inte innebär att jag är den enda som tjänar pengar och den enda som städar, den enda som man kan lita på och den enda som verkar bry sig om våran relation.

  Du säger att du är lycklig med mig, men varför flyr du ifrån mig så ofta då? varför ignorerar du mig när jag pratar? Varför älskar du mig inte tillräckligt för att vilja lätta min börda och hjälpa mig ibland?

  Jag får panik faktiskt, är jag en av de där misslyckade kvinnorna som kommer leva nedtryckt, som alltid kommer önska att du vore en riktig man, men aldrig riktigt vågar ge mig ifrån dig och hitta honom? Du gör mig till en gnällig kärring och jag är less på det. Växer du inte upp snart så kommer jag iaf önska att jag har modet att lämna dig.
  Alltså det där var ju riktigt bra skrivet! Hade jag varit din sambo hade jag verkligen tänkt till! 
  Hoppas han växer upp snart {#emotions_dlg.flower}
 • Lily of the Hollow
  Äldre 11 nov 23:18

  Det kan nog mycket väl vara så. Man blir lätt blind på hemmaplan. Vi hade någon slags kris efter 8 år vilket fick oss båda att inse hur mycket den andra betyder igen. Synd att det behöver gå så långt ibland. Jag håller tummarna för er!

 • Lily of the Hollow
  Äldre 23 nov 10:17

  Allvarligt, är du efterbliven? Jag har uttryckligen förklarat att nu under graviditeten så tål jag bara inte cigarettrök eller rökares äckliga andedräkt - vilken de får efter de rökt. Varför måste du röka precis utanför min dörr, t om ringa på, så att jag öppnar, MEDAN du står och röker? Jag har 3 gånger bett dig att inte röka innan du hoppar in i bilen, utan vänta tills efter att vi kommer fram, så att jag slipper sitta i MIN EGEN bil och må illa. Spyilla.. Ändå så fattar du inte, måste jag skälla på dig? Måste vi bli osams? Varför kan du inte bara fatta. Herregud, du frågade ju t om "stinker jag sådär??" när vi gick nära en rökare på affären så du vet ju hur du luktar. Du kan iaf FETGLÖMMA att du ens kommer i närheten av bebisen sen med den där stanken ur käften. Tills vidare får jag väl fortsätta att tjata... pucko

 • Lily of the Hollow
  Äldre 24 nov 16:43

  Till folk i allmänhet - snälla sluta tjata.. det är jättestressande och ni ser väl för fan att jag inte fött än. Sluta ring och smsa om det varje dag. jag lovar att höra av mig när jag fött. Tack

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.