• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Hur tänker Du)

    Bettan! Du är så oerhört uppskattad och älskad! Jag må tycka om Dig lite för mycket.. så att det gör ont. Men jag vill ditt bästa! Sen om det är med eller utan mig, det väljer du Kyss

  • Anonym (där floden flyter förbi)

    jag gillar inte det här.
    och det här är en del av dig.
    den delen av dig har jag svårt för att acceptera.
    så.
    jag låter vår kärlek frysa till is nu.
    jag är inte intresserad av att tina upp den igen.
    jag har andra förslag och föredrar den färska varan.
    men tack för allt.
    du har fått mig att öppna en dörr inom mig som leder mig närmare mig själv - den jag vill vara. 
    jag hoppas att jag har bidragit med något i din utveckling med. 

  • Anonym ([Josef])
    Anonym (tänk) skrev 2022-11-01 20:51:44 följande:

    Tisdag. Vet att det var träning ikväll.


    Tjaba tjena, ser att det är tisdag idag,

    mvh
  • Mandel

    Till x-maken och hans sambo:

    Helt ärligt förstår jag inte vad ni två har för problem. Ser på de sms jag får av "mannens namn" att det är "kvinnas namn" ord bakom dem och varför ska hon svara på de frågor jag ställer kring våra barn till mina barns far?
    Jag är inte ett dugg intresserad av att ta tillbaka mannen och jag unnar er all lycka och välgång så varför ni inte kan bete er som normala vuxna och exempelvis svara när jag ringer för att stämma av kring våra gemensamma barn är för mig en gåta. Om jag ringde dagligen kunde jag förstå att ni tröttna, men max 1 gång i månaden? Och varför ni tar allt via barnen istället för att stämma av direkt med mig som vuxen övergår också mitt förstånd.
    Att ni inte kan hälsa på mig eller ens bemöda er med att öppna dörren vid barnbyte utan låter mig stå ute i ösregnet är bara så lågt och barnsligt.

    Och jag förstår inte hur någon efter 4 år fortfarande kan vara så arg och bitter. Du borde väl vara glad med ny kvinna i huset som i mina ögon verkar passa dig mycket bättre än vad jag någonsin gjorde, du borde väl vara glad att jag valde att gå. Och jag förstår inte hur jag efter 25 år och 2 fantastiska söner inte ens är värd ett hej, jag som känner dig utan och innan. Och hon borde väl också vara tacksam att jag gick för annars hade ju hon aldrig fått dig...


    Ni måste må fruktansvärt dåligt och vara väldigt osäkra på er själva och er relation om ni nu ser mig som ett så stort hot så ni inte ens klarar av att se mig och i princip förbjudit mig att visa mig i närheten av er. Om jag hade sprungit utanför era fönster och spanat i tid och otid hade jag förstått det, men jag är totalt ointresserad av vad ni gör och är bara där när det är något som rör barnen. Jag bor 10km bort och har väl annat att göra än att spionera på 2 för mig totalt ointressanta personer. Jag vill inte bli tillsammans med er eller bli bästa kompis, jag vill bara att vi för barnens skull ska kunna mötas som normala vuxna!

    Alla vackra ord jag sagt om kvinnan både till barnen och omgivningen önskar jag vore osagda för uppenbarligen är hon ett kontrollfreak som har dig lindad runt sitt finger - du ska bara veta vad vissa i omgivningen säger om henne och i början sa jag att de var fel ute. Nu håller jag tyst med dem... 


    Allt beröm jag gett er båda för de förändringar ni åstadkommit i "mitt" gamla hem och "mitt" gamla företag önskar jag också vore osagda. Jag har höjt er till skyarna och bara sagt uppmuntrande ord om och till er och det enda ni gör är att hata mig.

    Tänk vad bra våra barn skulle ha det om de slapp känna att pappa och nya behandlar mamma som skit. Våra fantastiska söner är nämligen inte blinda eller dumma. Inte ens deras vänner är det utan de tycker också ni är skitbarnsliga.

    Ni borde ha bättre saker att lägga er energi på än att hata mig...

    Väx upp!


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Anonym (Pieces..)

    Imorgon e de bara en vecka kvar tills ja försvinner härifrån för gott! Ja borde ha gjort de här redan efter dom första gångerna, men ibland vill man så gärna tro på den där äkta kärleken att man blir blind. Inte bara var ja blind, ja blev fullständigt nedtryckt o bedragen.. 

    Detta e min vändning o min chans att rädda livet på mig själv.. ja önskar dig samma helvete du gett mig.. 

    Hejdå!

  • Billie38

    Undrar varför du inte var nyfiken på mig. Undrar hur snabbt du glömde mig. Jag tänker på dig fortfarande varje dag, sorgligt va?

  • Anonym (Längtan efter dig)

    Fick en påminnelse idag om hur mycket jag hatar dig. Tycker jag fått stå ut med så jävla mycket skit från dig så det räcker för flera livstider. Du har sabbat mig djupt så jag inte vågar tro på kärlek.
    Du klarar inte av och ta ansvar över båda dina barn eller kommunicera som en normal människa. Tycker faktiskt synd om din fru, men samtidigt hoppas jag att hon orkar stanna med dig, då jag känner att barnen är säkrare när du lever med henne. Vrickat va?

  • Anonym (Pieces..)

    Nu sitter ja här i min nya bostad me blandade känslor, de här var ju inte min plan från början.. men ja hade aldrig överlevt om ja stannat där.. ett helt nytt ställe o allting känns så främmande men ja känner mig trots allt glad över att ja vågade göra detta.. 

    Nu kommer allt att bli bättre o ja ser dig aldrig mer..

  • Anonym (Cykel)

    Igår var din födelsedag. Men varje dag är din dag i mitt liv.
    Du vet inte om det, men jag är fortfarande kär i dig  ingen kan ta din plats i mitt hjärta, och du kommer aldrig att få veta. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!