• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (cvitamin)

    Jag har varit nyfiken på dig i 15 år. Livet har kommit emellan. Nu är vi båda fria. Nu tänker jag lära känna dig.

  • Anonym (Jag saknar dig)
    Anonym (cvitamin) skrev 2022-11-02 13:36:51 följande:

    Jag har varit nyfiken på dig i 15 år. Livet har kommit emellan. Nu är vi båda fria. Nu tänker jag lära känna dig.


    Lycka till!!
  • Anonym (Längtan efter dig)

    Vill skriva till dig, med dig. Vill veta vad som händer i ditt liv Även om vi inte ses. Men klockan är mycket och ditt intresse på mig verkar lågt. Nog bara bättre och låta det vara.

  • Anonym (Okänd)

    Om du visste vilka underbara fantasier jag har haft om dig på sistone.... Och om du bara vore singel.... Men drömma får man :)

  • Anonym ([)

    alright alright,

    brukar också dricka mitt kaffe ensam på morgonen, det är härligt så. ser fram emot festen


    Anonym (E) skrev 2022-10-30 20:51:28 följande:

    Jag hörde att vi kommer ses på den där festen, jag ska jobba, det kanske blir trevligt! 
    Hoppas allt är bra med dig, kram


  • Anonym (Nufårdetvaranog)

    Anledningen till att ditt liv är skit är pågrund av dig själv. Dina vänner (tidigare vänner) Har bara varit snälla mot dig men med detta så blir vi anklagade för det ena och det andra bara för du tror dina egna tankar är sanning. Nej vi mobbar inte dig. Vi säger ifrån för att du behandlar oss utan respekt. Skickar dickpics, ljuger om det ena och det andra och ger oss självord hej vilt. Du är problemet, ingen annan. 

  • Anonym (Lillan)

    Fattar inte att det kunde bli såhär. Det finns ju nått väldigt speciellt mellan oss. Ska vi verkligen kasta bort det för att mitt ex är en idiot?? Saknar dig och det gör så ont att du inte vill träffas och ha kontakt med mig längre

  • Anonym (Ei)

    Jag vet att jag aldrig borde ha tillåtit mig att känna något för dig. Jag vet inte ens varför du är speciell för mig. Någonstans tror jag att vi liknar varandra, det konstiga med mig ser jag även i dig.

    Men jag förstår att vi snart kommer säga hejdå till varandra. Du kommer inte vara på den plats där vi brukar träffas. Jag vet att jag inte borde berätta om mina känslor för dig. Men jag är inte säker på att jag kan lämna det osagt. 

  • Anonym (Snuskdraken)

    Om du visste vad många gånger jag kollat in din rumpa. Du gör mig helt galen Flört

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!