• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • fortsätt paddla

    Söta rara, nämner du en gång till ditt jäkla altandäck kommer jag att skära öronen av mig. Nämner du en gång till din jäkla LCHF diet kommer jag att tvångsmata dig med pasta. Nämner du en gång till din dumma rabatt asfalterar jag skiten.
    Tack!

  • Anonym (sönder)
    Hollyhobbie05 skrev 2013-05-26 21:43:05 följande:
    Jag trodde i början att du var den manen som jag pratade om tills du skrev ditt sista inlägg. Jag kan inte gå vidare , jag tänker på honom ständigt !! om han bara lyssnar på mig , jag var redo att lämna allt för hans skull.
    Jag förstår precis hur du känner. Jag har varit i samma situation... alldeles för länge, men äntligen har jag börjat gå vidare.
    Jag vet att det inte hjälper mycket just nu, men det kommer att bli lättare och lättare för varje dag. Du kommer kanske aldrig att glömma, kanske aldrig att sluta tänka på honom helt. Men känslorna och tankarna kommer att förändras med tiden och det kommer att bli lättare
    Kram till dig
  • lillamig87

    Om du bara kunde förstå vad det här har gjort mot mig...
    Om du bara hade lyssnat.. så jag hade fått förklara.
    Jag förstår att du har det jobbigt, trots att du inte berättat ens en fjärdedel
    Och allt jag ville var att få finnas där för dig, hjälpa dig- men inte.
    Jag sa i stor frustration nåt som jag ångrar idag, nåt som jag inte alls menade.
    Om du bara kunde förstå hur mycket jag saknar dig och hur mycket jag ångrar mig. Att jag inte vill annat än att få höra av dig igen...

  • Anonym (Kram)

    Jag saknar dig mindre och mindre men ibland saknar jag dig något alldeles fruktansvärt.

  • Anonym (N 2)
    Anonym (Kram) skrev 2013-05-03 17:36:58 följande:
    Det är svårt att fortsätta en vänskap om den ene är kär och inte den andre.

    Ja det är det .
  • Anonym (till en annan)

    Jag vill att du försvinner ur mitt huvud! Och snälla, respektera att jag inte vill ha någon kontakt igen! När jag tänker på dig, blir jag äcklad!

  • Jag kom inte på något bättre

    Till min Pappa:

    Hej pappa.
    Jag vill bara säga att det fanns en tid då jag älskade dig otroligt mycket.
    Men allt du gjort mot mig och MIN familj, gör att jag ofta fantiserar om att få sätta en pistol mot ditt huvud och trycka av.
    När mitt liv var som svårast, så kände du tvångsmässigt att du skulle göra det värre. Vet du vad, jag har överlevt så här länge. Men någondag, så kommer du dö. Och jag kommer dansa på din grav.
    Och jo, jag är tacksam för att du hjälper mig att flytta till nya lägenheten. Men jag önskar att du kunde dö.
    Det enda som jag ser fram emot- det är att få ut något bra av att ha dig som pappa. Dina jävla pengar och det där förbannade jävla huset du köpt.


    ~Alicia, Min Eviga Sol I Mörkret~
  • Anonym (Tant Greta)

    Jag är kär i dig Peter! Jag tänker på dig hela tiden och så fort jag ser dig vill jag bara kliva fram och hångla upp dig, men det går ju inte

  • Anonym (Vi)

    Jag skulle skriva det här sms:et till mitt ex.

    Jag vet att du inte vill höra från mig, men jag saknar dig... Jaq vet också att vi, du och jag skulle aldrig fungera. På de sätt jag önskar att vi var lika är vi som natt och dag och på de sätt jag istället önskar att vi inte var så förbaskat lika är vi just det. Ingen har fått mig att skratta som du, ingen har fått mig att känna mig så speciell. Men det spelar ingen roll, jag gav dig mitt hjärta men du vågade, ville eller kunde inte ta det till dig. 

    Den där kvällen när vi båda frustrerat inte visste hur vi skulle ta oss framåt, varför lyfte du inte bara den där jävla telefonen så att vi kunde lösa problemet? Jag vet att du var ute och festade senare och kom hem stupfull mitt i natten. Själv låg jag på mattan i mitt rum och tittade ut genom fönstret. Det var stjärnklart och jag spelade samma låt om och om igen med tårar rinnande ner för kinderna. Du lovade ju kvällen innan att du inte skulle få kalla fötter och lämna mig, du lovade att du skulle finnas vid min sida. Vad var det som hände som gjorde att allt bara rasade?

    Det skulle betyda så oerhört mycket om vi bara kunde höra av dig. Jag vill inte ha en början på något nytt utan ett bättre avslut på det vi hade. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag träffade en ny kille för några veckor sedan, vi passar verkligen ihop och jag känner mig trygg och glad med honom men ingen kan få mig att glömma dig. Du och jag var annorlunda, vissa dagar tog du mig till himlen och vissa till helvettet.. Kommer alltid älska dig även om känslorna inte finns kvar.    /E

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!