• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (klant)

    Jag trodde du tyckte om mig, jag trodde på det du sa. Du finns fortfarande i mina tankar och det känns tomt utan dig. För första gången på länge har jag gråtit över en karl och jag känner mig så dum. Jag saknar dig..

  • Anonym (yay :))

    Jag önskar jag kunde skrika åt dig att du är korkad som inte förstår hur mycket jag ttcker om dig, och hur urbota dum i huvudet jag länner mig som stack 2011.. vi var ju aldrig tillsammans, men kunde väl ha blivit om jag inte varit korkad..

    Nu saknar jag dig dag ut och dag in, och det blir aldrig bättre. Ensamheten och den här obesvarade kärleken äter upp mig inifrån! Jag kan inte vakna på morgonen utan att tänka på dig, och inte somna på natten utan att önska att du låg här bredvid mig.

    Jag förtjänar nog det här när det gäller dig, men gud så jag behöver dig.. nu får jag stå bredvid som den osynlige åskådaren och känna mig lurad på kärlek.

  • Anonym (klant)

    Jag är så arg på mig själv för att jag blir ledsen över dig.
    Jag är arg på dig och vill strunta i dig.

  • Anonym (Raring)

    Hej...igen Kämpar varje dag för att inte höra av mig till dig. 2 veckor sen vi hördes sist, måste stå emot!!! Det brukar vara som värst mellan 2-3 veckor sen vi hördes av. Klarar jag detta så kanske det blir lättare sen. F*****n vad jag saknar dig

  • Anonym (idioter)

    Till alla jävla rasister och nazister på den här sajten som sprider propaganda.
    DRA ÅT HELVETE!
    Håll er till era wt-sidor som avpissat och liknande.
    Fy fan vad jag föraktar er.

  • Ermenegildo
    Anonym (idioter) skrev 2014-01-03 15:36:49 följande:
    Till alla jävla rasister och nazister på den här sajten som sprider propaganda.
    DRA ÅT HELVETE!
    Håll er till era wt-sidor som avpissat och liknande.
    Fy fan vad jag föraktar er.
    Man kan bara hoppas att det sätt de skriver på visar eventuella vilsna vad det är för värderingar SD och anhängare står för. Sen kan man hata budskapet utan att hata budbäraren, många är jäkligt arga och enfaldiga när de är unga men kommer på bättre tankar med ålder och erfarenhet.
    Förr visste jag inte hur jag skulle avsluta mina inlägg men nu
  • Vadskamangöra

    Fem år har gått sedan jag såg dig för första gången. Jag tänker på dig ofta och funderar mycket på det som hänt och det som skulle kunna hända. Jag vet inte alls vad du känner för mig, men jag vet att mina känslor för dig är starkare än för någon annan. Jag vill vara med dig. Varje dag. Hela livet. Finaste du.

  • Anonym (yay :))

    Ghaaa vad fan håller du på med karlajävel?!?!

    Att du inte har känslor för mig kan jag utan problem acceptera, men BEHÖVER du verkligen ragga på min bästa vän?!

    Är så arg och besviken på dig att jag vill spy, jag mår fysiskt illa!

    Är det hämnd av något slag, eller är du verkligen så här korkad?!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!