• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (kajan)

    Till min advokat:
    "Du har problem med klimakteriet, kärring. Om jag inte visste att du var en sån sjuhelvetes jävla bra advokat skulle jag slå in pannbenet på dig, så trött är jag på dina förbannade jävla raseriutbrott i tid och otid. Fattar inte vem du är, fattar inte vad som är rätt och fel i din värld. Som sagt, vore du inte så bra på juridik skulle jag säga precis vad jag tycker...."

    Till min älskare, som jag inte sett/hört av på flera år:
    "Jag saknar dig så mycket. Aldrig förr och aldrig efter har jag haft så bra sex som med dig. Det vi hade var speciellt, jag undrar om du tycker samma eller om det bara är jag. Önskar att du ville knacka på min dörr och bara stå där och säga att vi ska ha sex. Jag jämför alla män med dig. Saknar dig så in i helvete."

    Till min pappa:
    "Jag gillar dig, men du är så jobbig med allt ditt dubbelliv. Jag orkar inte längre med dina lögner och ditt smusslande. Varför kan du inte bara prova att vara ärlig för en gångs skull? inget kommer att hända. orkar inte med dig ibland."


    Till min "bästa vän":
    "Jag hatar dina jävla pitbulls med sitt nafsande. Jag hatar dina tribaltatueringar, din wt-inredning och din äckliga oduschade pojkvän. Jag hatar att ditt lilla barn alltid går runt skitig, hungrig och understimulerad. Jag hatar att du förespråkar allt trash man kan tänka dig. Jag hatar att du ser ner på alla som har någon form av mål här i livet, bara för att du saknar ambitioner själv. Väx upp, ditt liv är vedervärdigt och jag skulle inte bry mig - om det inte vore för att jag är så in i helvete trött på ditt skitsnack om alla seriösa människor!"


    Till min chef:
    "Du är en översittare, en mobbare, en ful gammal kärring med attitydproblem. Ta itu med dina egna problem istället för att förpesta tillvaron för oss som faktiskt gör nåt annat än sitter på arslet om dagarna och tar åt oss äran för andras slit."


     

  • Anonym (börjar falla)

    Till min pojkvän: Jag vill inte vara ihop med dig mer, men jag vill inte bli lämnad ensam därför gör jag inte slut.


     


    Till min mamma: Förlåt för allt som hänt det senaste dygnet. Önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan och göra rätt för mig.

  • Anonym (GOOOTT!)

    Till min chef.

    Jag har två månader kvar på mitt kontrakt.
    Jag skulle uppskatta att få en riktig anställning inget sånt jävla skit som nu.
    Så jävla trött på att alltid jobba 9 månader om året.
    Du vet att ni behöver mer folk.

    Det är min jävla tur nu. Och det vet du mycket väl om.
    Annars ber jag dig snart att fara åt helvete.

    God Jul och ett gott nytt år!

  • Anonym (yay :))

    Tack för att du kom förbi och sov över hos mig i förrgår. Det var längesen jag känt sådant lugn i själen.

    Om jag inte visste bättre så skulle din varma famn och närheten du gav kunnat få mig att tro att du hade känslor även för mig.

    Jag hoppas att jag får ha dig hos mig en till gång snart, för gud så gott jag sov med dina armar om mig, kyssarna du gav mig brände i mitt hjärta, och att vakna och se ditt leende... obeskrivligt mysigt.

  • päronsplitt

    Dagen före dopparedagen , nu kryper ni till korset och vill ha samröre under julafton , men sorry har redan planerat mitt eget , och inte välkommet till mig då  ni är så negativa och mer eller mindre förstör och tråkar ut  istället .Så du /ni  jag ber er vara på annat håll då jag har planerat mitt eget ...God Jul 

  • Anonym (vännen 3)

    Hej! Jag önskar att du bara kunde släppa allt och låta dig känna de känslor jag, och alla andra, vet att du har för mig. Jag vet att jag har massor av bagage, ungar och allt, men vi hade varit fantastiska tillsammans! /din bästa vän

  • Anonym (överlevare)

    Snart är det 2014. Då hoppas jag att jag äntligen kommer över dig helt och fullt, vare sig jag förblir singel eller inte. Jag vill väldigt gärna träffa någon, men jag vill inte träffa någon bara för att han eller hon inte är du, för det vore inte rättvist mot den personen. Du har gjort det extremt svårt för mig att komma över dig, och jag tror inte att du inser det.

    Men jag har kommit en god bit på väg i alla fall. Jag är stolt över mig själv, och glad att jag tog mig mod till mig att äntligen konfrontera dig, äntligen stå upp för mig själv. Mer än så kan jag inte göra. Och det kändes väldigt skönt. Även om du inte har förstått hur du burit dig åt, så verkade det som att du i alla fall lyssnade, som att någonting väsentligt har gått in. Kan bara hoppas att det innebär att du tänker dig för om du hamnar i en liknande situation i framtiden, att du inte utsätter någon annan för samma sak. Men jag kan inte veta. Jag kan inte veta någonting när det gäller dig. Och det får jag väl också acceptera.

    Nu är det i alla fall över och jag är inte längre fast i det negativa, utan kan nog faktiskt säga att jag gått ifrån det här som en mycket starkare och friskare människa än jag var innan. Du har av någon anledning varit extremt gränslös mot mig, på ett sätt du inte borde ha varit. Men nu har jag faktiskt lärt mig att sätta mina gränser själv. Att se mitt eget värde och inte låta någon trampa på mig igen. Och du var kanske en av de erfarenheter jag var tvungen att skaffa mig, för att äntligen lära mig detta.

  • Anonym (Olycklig kärlek)

    Hej ******!

    Det enda jag velat säga till dig de senaste 5 månaderna är: -"Välj mig, var med mig - jag lovar att jag kan göra dig lycklig!!!!!"

    Hoppas varje dag att du skall förstå att det är mig du skall leva med. Vi är så nära varandra men ändå så långt bort.

    Jag är förlorad i dig....

  • Anonym (saknar dej)

    snällaX! jag vet att du är frustrerad för att jag ej vill ha sex med dej längre, men jag vill och kan inte då jag älskar dej för mycket och detta vet du, ändå tjatar du att vi ska sexa, men jag kommer ej ångra mej så länge jag är alldeles förälskad i dej!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!