• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • korralin

    Jag önskar verkligen att du kunde skriva till mig. Det går så lång tid mellan våra samtal att jag håller på att bli tokig. 
    Jag vill inte pusha dig allt för mycket med tanke på att du just lämnade en ganska långvarig och djup kärleksrelation, men jag vill verkligen få känna dina armar runt om mig snart igen. 

  • shoegal101

    Hej du som stampade på mitt hjärta i 5 år. Så mycket jag vill säga, men så mycket som jag redan har nämnt. Senaste gången vi sågs låg jag och grät och förklarade precis allt jag någonsin känt och tyckt för dig, du tröstade mig och sa att du trodde på oss 2. Dagen efter innan jag skulle dra, drog jag den snabba utvägen - skämtet: "Bra samtal vi hade inatt". Och gick därifrån, grät ut mina ögon ännu mer, tills jag inte hade en tår kvar. Nu har det gått 2 månader, jag vet att du inte tror på oss. För isåfall, hade det varit du och jag nu.


    Jag har sån ångest, ångest för jag vet inte när jag ser dig igen. Vet inte hur jag kommer att reagera, vet inte heller hur det kommer att bli när jag träffar dina kompisar som jag lärt känna under dehär 5 jävla åren. 


    Så mycket hjärtesorg men ändå hjärtelycka vi stått ut med, men ändå aldrig satt etiketten på vad vi är eller har varit? Visst är det sjukt. Att man kan älska någon så mycket som man ändå aldrig "haft"..

  • Anonym (Håller med)
    Höstfjäril10 skrev 2013-12-14 21:10:41 följande:
    Ja jag erkänner jag blir fortfarande konstig när jag ser dig. Och jag hatar det. Varför påverkar du mig så? Det räcker med att vi springer på varandra och att jag ser dig i två sekunder för att alla känslor att den där ledsenheten smäller till mig i magen. Igen. Vi låtsas som ingenting, som att vi inte känner varandra. Inte känner varandra? Du och jag. Hur kunde det bli så? Du sårade mig något oerhört skall du veta. Du var så nära idag, jag hade kunnat sträcka ut min hand och röra vid dig. Jag minns fortfarande hur du känns när du är nära mig. Minns hur du såg på mig, ögon som var fulla av liv. Nu är de ögonen bara tomma. Finns jag alls för dig nu? Ögonblicket var över så fort idag och jag gjorde ingenting den här gången heller. Eller det hade jag inte kunnat ändå förresten, det måste få vara och förbli upp till dig. Jag vill så gärna prata med dig men tystnaden är övermäktig. Jag säger inget. Du säger inget. Satan vad ledsen jag blev idag där bland alla leksakerna. Efter all den tid som gått och ändå gör det ont. Och jag blockerade dig på det där berömda sociala nätverket för att glömma förstår du. Tog bort det idag och då har du plötsligt blockerat mig. Vad barnsligt det här har blivit. Vi är så barnsliga. Kanske saknar jag dig ännu ibland. Jag saknar den jag trodde att du var. Vem är du? Hur är du? Jag hoppas nog ännu att det var omständigheter som gjorde att du blev en annan. Jag vill inte se dig igen. Aldrig mer. Samtidigt vill jag inte vara din ovän. Prata med mig, säg något som får mig att känna mig bättre än skit under din sko. Och nu gråter jag för att det känns som hundra år sedan och alldeles nyss på samma gång. Du, är du ledsen?
    Åh. Nästan exakt ett sånthär mess vill jag också skriva!
  • lasslotegel

    förlåt jag gjorde dig illa med min gigantiska fläskfile. jag var så försiktig, gav dig inte botten en enda gång för det fanns inte plats. jag trodde att en 150 kilos kvinna från afrika skulle klara ta emot mig. förlåt mubatta förlåt. kan vi inte prova en gång till.  

    fast översatt till afrikanska

    Ek is jammer dat ek jou seergemaak het met my reuse vark. Ek was so versigtig, gee nie vir julle die grond 'n enkele tyd, want daar was geen plek. Ek het gedink 'n 150-pond vrou uit Afrika sal in staat wees om my te akkommodeer. Jammer mubatta jammer. ons kan nie weer probeer. 


    Lyder minsta vink
  • Anonym (threesome)

    Tack så jävla mycket för att ni fyller upp all tankeverksamhet i skallen. Om ni bara visste hur jobbigt det är att veta det som jag vet. Varför tar ni inte steget?? Visar något, typ vad som helst?? En av er var på god väg igår. Men så kom det saker i vägen som förstörde allting as usual. Tröttsamt!!!

  • Flickanx2

    Fy vad ni är så traadiga!! Varför kan ni inte låta mig vara ifred? Vad har jag gjort er, egentligen? Varför är ni på mig hela tiden? Det är väl inte mitt fel att tiderna förändrats, eller hur?

    Tycker det liknar mobbning om jag får säga hur jag känner.

    Låt mig vara!!!


  • Anonym (Släkting 2)

    Kära systerdotter som jag inte får träffa eller kontakta för dina föräldrar. Jag önskar du kunde flytta hem till mig istället för det destruktiva och avskyvärda boende som du har nu, jag önskar jag kunde hjälpa dig. Ett barn ska inte behöva ha det som du har det. Jag finns här. 

  • Anonym (Släkting 2)

    Hej du som våldtog mig den där sommarnatten i nionde klass.


    Jag hoppas du är jävligt stolt över vad du gjorde ditt as.


    Jag önskar så att jag hade modet då att anmäla dig.


    Hoppas du skäms där du sitter nu med dina barn och din fru, med vetskapen att du våldtog en redlös och försvarslös tjej när du gick i högstadiet. En tjej som inte kunde säga ifrån alls.


    Det måste ha varit roligt att ha sex med någon som inte reagerade alls?


    Tack för att du har förstört hela mitt liv.

  • Anonym (Tess)

    Hej mamma och pappa!


    Jag sitter i en hemsk ekonomisk sits med fyra ärenden hos Kronofogden och fler på väg. Jag klarar inte att hålla uppe fasaden längre. Får jag låna 50 000 kronor av er?


     

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!