• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (yay :))

    Till en: men kan du bara säga vad du vill egentligen? Jag blir frustrerad och tokig! Bara.. säg något!

    Till en annan omskriven: ja.. kom hit bara.. spendera natten här hos mig, jag känner mig ensam och jag vill bara att du ska hålla om mig ett tag så jag får känna NÅGONS närhet.

  • SOA

    Till killen: Varför visar du inte hur du känner? Jag är helt galen i dig, bara en bild, ljudet av din röst gör mig galen. Jag är så galet kär i dig, har vart det i 4 år nu, och du har det vackraste leendet jag någonsin sett. Varför kan du inte bara säga som du känner, varför kan du inte bara vara ärlig istället för att leka med mig. Du beter dig som natt och dag mot mig, ena stunden är du all over me och andra stunden är du kall som en isglass. Jag har gått runt i flera år och undrat om du har några känslor alls för mig eller om du är lika dan mot alla. Jag vill inte vara 22 och fortfarande ha känslor för dig, jag vill kunna ha vilt sex med vem jag nu känner för, jag vill kunna träffa nån ny utan att tänka på dig. Snälla bara säg nått, ett nej är bättre än inget svar alls.
    Till mina närmaste vänner: Hur kan ni inte se att Q är ytlig och falsk som fan? Hur hon vänder på allt, hur ni kan låta henne göra precis som hon vill. Varken jag eller S förstår hur ni kan välja henne framför oss. Det är som att ni struntar i vad som faktiskt är rätt och fel längre, så fort jag sa ifrån när jag tyckte hon gjorde fel var det jag som var felet och absolut inte hon. FÖR I HELVETE ERA JÄVLA OSJÄLVSTÄNDIGA MESAR, lär er att stå upp för rätt och fel, ingen har rätt att behandla någon hur som helst. Jag älskar er och snälla kom tillbaka, vill inte behöva släppa er på grund av henne.
    Q: Vi kan lika gärna sluta vara falska mot varandra, du vet att jag ser igenom din äckliga lilla fasad och att jag inte alls tycker om dig. Att du sen orkar spendera tid på att störa dig på allt jag gör är bara det ett under. Du kan inte skylla allt på mig bara för att jag och din kille är kompisar och han tycker jag är grym, det är bara friendship och han är inte ens min typ. Skulle inte ligga med någon som han på tusen år. Han är dessutom världens bästa kille och du förtjänar verkligen inte honom. Är trött på att låtsas vara intresserad av dig, finns inget som tråkar ut mig mer än det som kretsar runt dig. Hoppas att du blir överkörd av en lastbil, får obotlig klamydia, blir så tjock att du inte får plats på ett bussäte och blir för evigt ensam. Puss
    F + D: Jag vet att ni båda gillar mig, och jag tycker om er med. Har så svårt att välja mellan er och kommer nog aldrig kunna göra det heller. Förlåt för alla gånger jag har 'led you on' och sedan lämnat er helt tomhänta, jag är skadat gods (antar att man kan tacka min pappa för det) och har otroligt svårt att lita på folk. Sen att ni båda kollar på mig med så intensiv blick så jag inte vet vart jag ska ta vägen gör det inte bättre, jag är så grymt kåt på er båda. Kan vi inte göra det alla 3?
    Alla andra svartsjuka tjejer: Bara för att man har många killkompisar och inte tycker det är något fel med att hänga med killar, betyder inte att man vill knulla eller suga av varenda en. Ni säger att tjejer har samma rättigheter som killar, men ändå så dömer ni mig när jag har killkompisar? Och sen att jag kan vara utåtriktad och öppen med killen just du gillar är inte mitt problem, förstår inte hur du kan skylla på mig att jag tar din kille när jag är i högsta grad vänskaplig och du inte ens har gett killen någon ledtråd alls. Påstår att jag tar era killar, snälla, tror de skulle gilla er lika mycket som mig om ni bara var mer öppna och ärliga. Sluta vara så jävla fina i kanten, inte ens min farmor är så där.

    Shit det där var skönt, tack TS för en skön tråd!

  • kvinna 34

    Kärlekens fina handling lyder : Tyckerom när du tar på mig.Tycker om när du ler en stund mot mig .Tycker om när jag betyder ngt för dig .Det kan aldrig kännas bättre än så här för dig för mig för ngn .Tycker om när du tar på mig tycker om när jag ser dig vid min sida.Det kan aldrig kännas bättre än så här för någon .....Sätta ord på Känslor ....typ.

  • kvinna 34

    Tror det aldrig kan bli bättre än så här för mig, därför inga är bestående och inget är bestående och kommer aldrig finnas något meningsfullt eller betydelsevärdigt ........................Goes what my heart tell me to do ....kan aldrig kännas bättre än så för mig .....ingen betyder något för någon. Fast glad är jag som slipper ur något inte ömsesidigt .SoligGlad Kan aldrig kännas bättre än så för mig...........................                 

  • kvinna 34

    Egoistisk kärlek bygger på sex utan känslor umgänge ömhet och värme , hata när den rör dig hata när den visar sig hata dennes närhet hata allt kring en sådan okänslig själ, bygg inte upp något med en sådan bara ge den iskallt kort ..... Get out of My life , out of My mind .

  • Jag kom inte på något bättre

    Ibland slutar jag sakna dig, ibland känner jag inte av att jag älskar dig. Jag är tillfreds i mig själv de stunderna.. men sen.. när du hör av dig, så känner jag alla dessa år av kärlek och saknad, oro och samhörighet.

    Ska detta sluta så att jag kommer överleva det här och ta mig förbi DIG, eller kommer jag alltid känna såhär?


    ~Alicia, Min Eviga Sol I Mörkret~
  • Anonym (th ol´C)

    Jag vann vadet. Men det gör det samma nu. Hoppas du blir lycklig. Det förtjänar du.

  • Anonym (Vill 2)

    Jag älskar dig och hoppas du vill kämpa. Vi behöver stötta varann, inte stjälpa.

    Jag har börjat min resa och behöver dig med i båten.

  • kvinna 34

    Vill inte ha stormig relation det känns jobbigt och straffar känslomässigt, skulle vilja ha trygghet öppenhet i relation,jag är orolig för stormig relation när jag sökte svaret inom mig varför jag är så blockerad .(-;(-:

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!