• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • kvinna 34
    kvinna 34 skrev 2014-02-20 22:26:39 följande:
    Vill inte ha stormig relation det känns jobbigt och straffar känslomässigt, skulle vilja ha trygghet öppenhet i relation,jag är orolig för stormig relation när jag sökte svaret inom mig varför jag är så blockerad .(-;(-:

    Det är vare sig bra för dig mig någon. Tja Låst kommunikation tex gör att jag egentligen inte vet vem du är och har aldrig vetat och kommer aldrig veta, därför bättre det är slut helt , du verkar ju kunna kommunicera med andra och är det ställt på det sättet så är det lika bra slutet gott . Jag har försökt och vilja prata med dig och bli öppen men så många år och jag har inte lyckats ännu , nu vill jag inte bli förlöjligad mer hördu .Tack och adjö.
  • kvinna 34

    Ja ja ni snackar på kan gärna dö om ni vill så länge jag gör det med någon jag älskar ....(-:(-:(-: Då finns det värdighet i det iaf .....Ok (-:(-:

  • Jagvillblienvampyrnarjagblirstor

    Trots att vi aldrig blev ett par så önskar jag ofta att vi fortfarande kunde ha haft kvar vår vänskap.


    Vi skildes åt på ett väldigt märkligt sätt, något jag ångrar och tar delvis ansvar för.


    Minnet av ditt skratt ekar svagt fortfarande och gör mig väldigt glad varje gång jag lyckas dra upp det bland allt annat i mina tankar.


    Jag hoppas du hittar tillbaks till mig nån dag, för jag behöver dig nu mer än nånsin.

  • Anonym (Övergrepp)

    Vet du jag hatar dig din sjuka jävel! Hur fan han du ge dig på vår dotter!! Hon är fem! År! Har du varit på mina pojkar också? Jag önskar faktiskt att du dör. Du är störd. Idag i tingsrätten kunde jag knappt se på dig, din sjuka blick och hur du försöker framstå som normal. Allt jag ser är ett monster. Sen går du hem till dina nya styvbarn som är 4 och sex år. Jag äcklas och ryser och kan inget göra. Fyyyyyyy fan! Dö!! D Ö.

  • kvinna 34
    Jagvillblienvampyrnarjagblirstor skrev 2014-02-21 22:42:10 följande:
    Trots att vi aldrig blev ett par så önskar jag ofta att vi fortfarande kunde ha haft kvar vår vänskap. Vi skildes åt på ett väldigt märkligt sätt, något jag ångrar och tar delvis ansvar för. Minnet av ditt skratt ekar svagt fortfarande och gör mig väldigt glad varje gång jag lyckas dra upp det bland allt annat i mina tankar. Jag hoppas du hittar tillbaks till mig nån dag, för jag behöver dig nu mer än nånsin.

    Men då är det väl du som ska hitta den ....,..????
  • Anonym (yay :))
    Jagvillblienvampyrnarjagblirstor skrev 2014-02-21 22:42:10 följande:
    Trots att vi aldrig blev ett par så önskar jag ofta att vi fortfarande kunde ha haft kvar vår vänskap.Vi skildes åt på ett väldigt märkligt sätt, något jag ångrar och tar delvis ansvar för.Minnet av ditt skratt ekar svagt fortfarande och gör mig väldigt glad varje gång jag lyckas dra upp det bland allt annat i mina tankar.Jag hoppas du hittar tillbaks till mig nån dag, för jag behöver dig nu mer än nånsin.



    Vem vet, han/hon kanske känner och tänker likadant? Du får ju aldrig veta om du inte provar.
  • Jagvillblienvampyrnarjagblirstor
    Anonym (yay :)) skrev 2014-02-22 01:43:38 följande:



    Vem vet, han/hon kanske känner och tänker likadant? Du får ju aldrig veta om du inte provar.

     


    Den första tiden efter vi skildes åt så vart jag blockerad. Konstigt tyckte jag då eftersom jag aldrig ens försökt kontakta henne efter brytningen. Jag gissar lite på att hon blev manipulerad och påverkad av andra.


    Hur som helst så skulle det inte kännas bra att göra något, som att skriva till henne, och riskera att det får henne att må dåligt. Världen har tillräckligt med många stalkers, tänker inte bli hennes. Hon får må bra o leva sitt liv. Jag kan bara hoppas på att det är och blir ett bra liv.

  • Anonym (yay :))

    U


    Jagvillblienvampyrnarjagblirstor skrev 2014-02-22 01:58:54 följande:
     Den första tiden efter vi skildes åt så vart jag blockerad. Konstigt tyckte jag då eftersom jag aldrig ens försökt kontakta henne efter brytningen. Jag gissar lite på att hon blev manipulerad och påverkad av andra.Hur som helst så skulle det inte kännas bra att göra något, som att skriva till henne, och riskera att det får henne att må dåligt. Världen har tillräckligt med många stalkers, tänker inte bli hennes. Hon får må bra o leva sitt liv. Jag kan bara hoppas på att det är och blir ett bra liv.



    Stalkers är ett ors som används allt för flyktigt..:]

    Du har inget sätt att ta reda på hur hon mår annars då?
  • Jagvillblienvampyrnarjagblirstor
    Anonym (yay :)) skrev 2014-02-22 04:45:23 följande:
    U


    Stalkers är ett ors som används allt för flyktigt..:]
    Du har inget sätt att ta reda på hur hon mår annars då?

    Kanske det, vill ändå inte riskera det, en kombination av det och stolthet antar jag.


    Det var länge sen vi ens hade gemensamma vänner, så nej tyvärr.


     

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!